Prothese bikini

3 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Talleminnie
Offline
Berichten: 1
Prothese bikini

Hallo, 

Ik ben vorig jaar geopereerd. Ik zou een directe reconstructie krijgen maar die is helaas mislukt dus ik moet mijn borst nu alsnog missen. 

Nu ben ik op zoek naar een prothese bikini maar ik kan echt niks vinden. Ik heb een vervelende maat namelijk boven cup D en onder maat s. Ik kocht altijd mix and match maar dat zie ik niet terug in de prothese bikini's. Ik vind de keus heel beperkt. 

Nu zat ik te denken om zelf een prothesehoesje in een standaard bikini te maken maar hoe? 

Heeft iemand ervaring met dit probleem? Of wellicht met de hoesjes plaatsen? 

Ik hoor het graag. 

Dank alvast

Offline
Berichten: 344

Hoi Talleminni, 

Zelf ben ik borstbesparend geopereerd en dus geen ervaring met een prothese bikini. Maar wel ervaring met voorgevormde bikini's. Die hebben altijd een soort zakje waar de vulling in zit. 

Misschien kun die vulling eruit halen en je prothese er in doen? Heb je een oude bikini waarbij je het kunt proberen? Dan weet je of het of niets is. 

Heel veel succes! 

Offline
Berichten: 286

Hoi,

ik heb een prothese tankini aangeschaft twee jaar geleden. Die kon ik in verschillende maten bestellen. Boven heb ik ook een grotere maat dan onder. Heb die gekocht bij een speciale zaak ook voor prothese BH's en het aanmeten van protheses. Daar hadden ze ook veel bikini's in verschillende onder en boven maten. 
Maar als je een beetje handig bent dan kan je die hoesjes er misschien zelf ook innaaien...