Bekende lotgenoten

415 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 743
Bekende lotgenoten

Voor de geinteresseerden: diverse interviews, o.a. met Dinand Woesthof, man van overleden Guusje.....dik een jaar geleden nu alweer.....

RTL 4 21:30-22:30 Pulse

Offline
Berichten: 766

Hallo Loesje,
De videorecorder loopt. Ik weet nog niet of ik ga kijken. Gisteren bij de vooraankondiging had ik het er al moeilijk mee.
Gab61

Offline
Berichten: 990

Het was of ik het verhaal van mijn zusje hoorde, alleen zij werd naar huis gestuurd als een zeurpiet, 3 weken later waren de uitzaaiingen al zichtbaar. Wanneer worden jonge vrouwen eens een z.g. speerpunt?

afbeelding van GerdaJ
Berichten: 136

Ik heb het gezien gisteravond. Raakte me dubbel omdat ik mijn man heb verloren, alleen voor mijn dochtertje zorg, en nu zelf in behandeling ben voor borstkanker. Maar ik vond het een positief intervieuw, je kon merken dat Dinand 'het goede' eruit wil halen. Knap. Maar ook hij is geen heilige, ik weet zeker dat dat hem de ene dag beter lukt dan de andere...
Net als ons.

Offline
Berichten: 250

Goed dat hij zei dat elke vrouw vanaf 18 jaar haar borsten moet controleren. Je merkt dat hij er echt iets aan wil doen zo. Ik vind dat de media weinig aandacht besteed aan borstkanker/zelfonderzoek. Op een pakje sigaretten staan de harde cijfers van longkanker, maar of zoveel mensen (lees vrouwen)weten dat borstkanker zoveel voorkomt?
Greep me wel aan, het interview, en dat Guusje er zo mee omging, als ik het zo hoor, en lees uit de interviews met haar ouders die laatst in de Margriet stonden. Ik denk ook aan jou, mammacas, dat je zusje dat zo heeft meegemaakt, en hoe dat bij jou naar boven moet komen. En aan vrouwen die borstkanker hebben en alleen hun kinderen opvoeden...Tjonge wat is een toch een ****ziekte!

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Wel een beetje cru dat die zelfde man nu reclame maakt voor rookwaar. Wat niet alleen de kans op borstkanker vergroot maar ook de kans op allerlei andere kankersoorten...

Offline
Berichten: 1768

Op http://www.msnbc.msn.com/id/6994469/?GT1=6305 staat een interview met de zangeres Melissa Etheridge die borstkanker heeft gehad.
"Melissa Etheridge's brave comeback - Exclusive: Singer talks about illness, treatment, decision to make Grammy appearance"

Ik vond het wel de moeite waard om te lezen.

Offline
Berichten: 743

Net gelezen, idd de moeite waard. Had de site nooit gezien, er staan hier en daar nog interessante stukjes over bk.

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

goudblok, bedoel je dat dinand reclame maakt voor rookwaar???
en melissa etheridge, ze zegt: "In my heart and my mind I know that I'm cancerfree"
Wauw, wat knap dat ze dat zo zegt, ik wil dat ook, zo positivo!
Is dat niet iets voor op de amazone-CD, een nummer van haar?
mara

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Ja dat willen we allemaal wel.

Voor vloeitjes ja. er is geloof ik zelfs een Kane pakje van uitgebracht. Zijn doelgroep rookt niet genoeg shag kennelijk. :?

San
Offline
Berichten: 28

Voor de fans van Kylie Minoque:

http://www.news.com.au/story/0,10117,15366492-2,00.html

hier staat het laatste nieuws over haar.

Offline
Berichten: 1768

Kylie krijgt een chemotherapie van vier weken???? Volgens onderstaand artikel in ieder geval wel. Ben benieuwd welke chemo dat is!

Quote:
Kylie Minogue herstelt van operatie

Gepubliceerd op maandag 23 mei 2005

Kylie Minogue is succesvol geopereerd aan borstkanker. De zangeres bereidt zich nu voor op een vier weken durende chemotherapie.

Popstar Kylie Minogue herstelt komende week na haar borstkankeroperatie bij haar ouders in Melbourne, voor zij begint aan een vier weken durende chemotherapie. Dit meldde de Britse krant News of the World zondag.

De zangeres werd door haar vriend Olivier Martinez uit het ziekenhuis opgehaald. Kylies broer Brendan vertelde volgens de krant verteld dat zijn zus meteen in actie kwam toen zij vorige week tijdens het douchen een bobbel in een van haar borsten voelde.

Golfbal
Volgens Brendan was de verwijderde tumor zo groot als een golfbal. Hij vertelde verder dat zijn zus optimistisch is over de verdere behandeling, onder meer omdat zij in handen is van hetzelfde ziekenhuis waar haar vader twee jaar geleden met succes werd behandeld aan prostaatkanker.

De chirurg die Minogue behandelt, zei zaterdag dat de operatie succesvol was verlopen en dat de patiënte zich goed voelde. Minogue, die volgende week 37 jaar wordt, maakte de diagnose van beginnende borstkanker dinsdag bekend.

Discussie
De enorme media-aandacht voor de operatie van de popdiva heeft in Australië veel discussie opgeroepen. Uit protest gooiden gemaskerde jongeren zaterdag eieren en ijs naar journalisten die al dagen voor haar huis in Melbourne bivakkeerden. Daardoor werd camera-apparatuur beschadigd, maar niemand raakte gewond.

Minogue groeide de afgelopen jaren uit van een soapactrice uit de Australische serie Neighbours tot een van de beroemdste zangeressen ter de wereld. Minogue heeft wereldwijd naar schatting meer dan veertig miljoen albums verkocht. Een deskundige Britse jury riep haar dit jaar uit tot meest sexy dertiger.

Offline
Berichten: 743

Gelukkig maar, dat ze meteen in actie kwam....en niemand haar suste of geruststelde....toch? Aldus Loesje...die het haar zeker gunt, snelle actie, maar toch.....pijn doet het wel een beetje....maar ja...niet iedereen heeft de pech niet direct een alarmerende knobbel maar strengetje te hebben. Hoe ironisch toch.....

En inderdaad....vier weken...de intervallen misschien? Ach ja , de pers.....

afbeelding van Lautje
Berichten: 133

Borstkanker Ten Damme
Actrice, zangeres en rock-'n-rollpersoonlijkheid Ellen ten Damme wordt vandaag onverwacht geopereerd aan borstkanker.

Ellen ontdekte tijdens de opnames voor een tv-serie in Berlijn een knobbeltje in haar borst. Een punctie heeft intussen uitgewezen dat het weefsel 'fout' is en Ellen is in een Nederlands ziekenhuis opgenomen. Ten Damme moet na de borstbesparende operatie van vandaag minstens vijf dagen in het ziekenhuis blijven.

Ik vroeg me al af wie de volgende zou zijn...sterkte Ellen..

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Lautje schreef:
Damme moet na de borstbesparende operatie van vandaag minstens vijf dagen in het ziekenhuis blijven.

dat is lang, zeker een okselkliertoiletje ook :-k

Offline
Berichten: 191

En ze wilde vrolijk doorgaan.
Ik hoop dat ze dat redt. :?

Offline
Berichten: 1113

ja, ze is in ieder geval optimistisch ingesteld.
Ze wilde niets afzeggen, hopelijk gaat het chemocircus aan haar voorbij.

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

daar is drome schreef:
Beetje laat lijkt deze vraag, maar weet iemand wat Guusje Nederhorst had?

mika schreef:
daar is drome schreef:
Beetje laat lijkt deze vraag, maar weet iemand wat Guusje Nederhorst had?

hoe bedoel je precies?
Guusje had borstkanker.
Is dat wat je wilde weten?

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Dames we weten dat Guusje een lotgenote was.

Maar misschien kunnen we een beetje rekening mee houden dat informatie die in de bladen staat niet altijd klopt met de waarheid.

En dat een goede vriendin van Guusje Nederhorst meelezer is hier.

C. ik kreeg mijn mailtje terug kan je mij even mailen?

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

Het nieuws is niet heel nieuw meer (dateert van 25 februari) maar ook de Amerikaanse zangeres Sheryl Crowe heeft borstkanker.

rtl.nl schreef:
Sheryl Crow heeft borstkanker
Bij de Amerikaanse zangeres Sheryl Crow is borstkanker vastgesteld.

Bestraling
Ze heeft een operatie ondergaan en wordt uit voorzorg bestraald. Haar Amerikaanse toernee, die volgende maand zou beginnen, is uitgesteld.

'Controle belangrijk'
Haar kansen op genezing zijn positief. Crow (44) zei in een reactie dat ze het levende bewijs is hoe belangrijk regelmatige controles zijn, omdat het gezwel in een vroeg stadium is ontdekt. "Ik ben een van de 200.000 vrouwen die dit jaar te horen krijgen dat ze borstkanker hebben", vertelde ze.

Tournee
"Ik put veel inspiratie uit de strijd die de vele vrouwen voor mij hebben geleverd en ik ben erg dankbaar voor de steun die ik van familie en vrienden ondervind." Crow is van plan zoveel mogelijk optredens van haar Amerikaanse toernee met nieuwe data af te maken.

Lance Armstrong
Sheryl Crow had twee jaar een relatie met zevenvoudig Tour de France-winnaar Lance Armstrong. Bij hem werd in 1996 teelbalkanker geconstateerd. Hij genas door operaties en chemotherapie. De twee bliezen deze maand een eerder aangekondigd huwelijk af.

Offline
Berichten: 766

Naia, ik had het over Sheryl Crow indertijd op teletekst gelezen. En heb toen ook op haar eigen website gekeken. Vergat het hier te melden.

In 2004 zag ik haar, toen zij en Lance Armstrong arriveerden in Stiphout. Mijn geduld werd beloond toen hij de foto, waarop ik met kaal hoofd stond, voor me wilde signeren. Zij keek van achterin de auto toe. Ik keek enorm tegen hen op.
En nu is ook zij helaas een lotgenote. Nu blijkt maar weer dat ook voor hen gezondheid een kostbaar bezit is.... Celebrity of niet.

Offline
Berichten: 1768

Kylie Minogue heeft nu post-chemo haar.
Het staat haar erg goed, vind ik.

AD.nl schreef:
Zangeres Kylie Minogue (37) - herstellende van borstkanker - geeft haar leven een nieuwe kickstart.

Vlak nadat Frederique Huydts (38 ) overleed aan de ziekte, bewijst Kylie Minogue dat er ook hoop bestaat voor kankerpatiënten. Na een maandenlang gevecht toont ze de wereld in het Italiaanse Portofino, waar ze logeert op uitnodiging van designers Dolce en Gabbana, met trots haar korte kop.

De lange blonde lokken, haar handelsmerk, zijn verdwenen. Maar de relaxte lach en uitdagende oogopslag, gefotografeerd door haar vriend, de Franse acteur Olivier Martinez (40), spreken vertrouwen uit in de toekomst. Een nieuw aangewakkerd optimisme.

Ook het feit dat ze zich voor het eerst bloot geeft zonder bandana, pet of sjaal markeren een nieuw begin voor de zangeres die al vol bravoure heeft aangekondigd dat ze voor het einde van 2006 weer de wereldpodia zal bestijgen om haar in 2005 abrupt afgebroken Showgirl-tour te hervatten.

In mei van dat jaar wordt bij de Australische, de voormalige stuntelende Neighbours-soapie die dan met verschillende megahits de succesvolste periode uit haar loopbaan beleeft, een agressieve vorm van borstkanker geconstateerd. Ze laat zich in Parijs, waar Martinez woont, opereren.

Daarna volgen maanden van bestralingen en chemokuren in de Gustave Roussy-kliniek in de Franse hoofdstad. Ze verblijft afwisselend in het ziekenhuis en in het appartement van Martinez waar ze de tijd doorkomt met het kijken van dvd’s en het spelen van Scrabble.

De zware behandelingen eisen hun tol: Minogue - toch al nooit een zwaargewicht - weegt op een gegeven moment slechts 42 kilo. Ze blijkt zelfs te zwak om naar haar geboorteland te reizen om haar familie en vrienden in Melbourne op te zoeken. Zij ondernemen daarom zelf verschillende malen de 23 uur durende vlucht naar Europa.

Maar nu gaat het beter, vertelt ze haar fans op haar eigen website. De foto’s symboliseren voor haar een nieuwe start en een Big Hello voor iedereen die al die tijd met haar heeft meegeleefd, laat ze weten.

Minogue blijkt optimistisch en zit boordevol plannen voor haar artistieke comeback. Haar eigen tournee afmaken en daarbij zorgen voor nog meer kitsch, vuurwerk en spektakel dan in 2005. Verder wil ze optreden tijdens het prestigieuze Glastonbury music festival, het belangrijkste popevenement ter wereld.

Eigenlijk past ze met haar kauwgomballenpop en haar voorgeprogrammeerde ritmes niet in de line up. Maar, zo vonden de organisatoren, Minogue is met haar suggestieve clips, behoorlijk uiteenlopende repertoire en merkwaardige schare fans, van übernicht tot zwijmelpuber, uitgegroeid tot cultheldin. ,,En voor dat soort mensen maken we een uitzondering. Ze horen thuis op ons festival.’’

Ook komt ze binnenkort met haar eigen parfumlijn en een kinderboek. Maar het hoogst op het prioriteitenlijstje: trouwen met Martinez. In stralend wit. Voor haar zou dat moment de echte nieuwe start betekenen.

Bron: http://www.ad.nl/cultuurenshow/article280119.ece

afbeelding van Lautje
Berichten: 133

....en ze lijkt sprekend op Naia een jaartje geleden... :wink:

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Dat dacht ik dus ook. Naia had ook van die lange blonde lokken en toen net zo'n donker kopje. Ik vond ook meteen dat ze leek hihi

Offline
Berichten: 1004

T kon een zus van der zijn zeg.....tjee Naia egwaar! [bigsmile]

Offline
Berichten: 200

Mijn haar is nu even LANG :D

Silla

Offline
Berichten: 618

Staat haar heel goed!! :wink:

Offline
Berichten: 743

ik kijk nu samen met mini...weten jullie wat het eerste is wat ze zei?

"hee kijk, de haartjes van mama!" :shock: :shock: :shock:

het staat Kylie heel goed, en destijds Naia ook!

Eerlijk gezegd...als ik een beetje slag had gehouden, had ik het ook kort gelaten, maar de krul groeit langzaam mee naar beneden en mijn eigen steile piekhaar is weer terug....da's geen leuk kort koppie vrees ik!

Offline
Berichten: 406

ben speciaal vorige keer op haar website gaan zien,omdat ik las dat er foto's met haar korte koppie opstonden...en het eerst wat in mij opkwam was:als zij nu zo kan buitenkomen kan ik dat ook want het is net hetzelfde
(post chemo haar heeft precies wel allemaal wat de zelfde 'slag'hé )...denk alleen dat zij daarin in sterker staat ...want de angst bekruipt me toch om zo naar de winkel te gaan..
maar vind het bij haar echt wel mooi staan!

Offline
Berichten: 415

Ik vind het koppie van Kylie prachtig, zo elegant.. mijn haar is nog niet zo lang (hoewel ik het grijze er gisteren al af heb geverfd, hihi) maar ik hoop het binnenkort zo als zij te hebben.. :D

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

de Telegraaf schreef:
AMSTERDAM - Pasgeleden was Kylie Minogue te zien met een korte coupe, nu heeft de 38-jarige zangeres, die net een reeks chemokuren achter de rug heeft vanwege borstkanker, zich een prachtig krullend kapsel laten aanmeten.

Hahhahaha ze hebben daar nog nooit van (after)chemo krullen gehoord. [bigsmile] "Laten aanmeten"

er staat een prachtige foto bij op de site met de voor ons heeel erg bekende krullen.

Offline
Berichten: 1004

[bigsmile] Daar moest ik vanmorgen ook zo om lachen.....
Ik dacht zal ik een mail sturen..... Die krullen meet je niet aan....die krijg je.... :-w Goede info wel..... :-#)

Offline
Berichten: 406

haha...ja das inderdaad een goei :D
als ze iets vragen nu,zeg ik gewoon dat ik een kylie minogue kapsel heb dan :twisted: ooh wat haat ik krullen,zou het al willen afknippen,wel 1 probleem dat het dan kort blijft natuurlijk :?
ga is kijken naar de foto 8)

Offline
Berichten: 8

Quote:
Joke Bruijs vertelt over borstkanker

AMSTERDAM, vrijdag
Joke Bruijs (54) is geopereerd aan borstkanker. De actrice, die daarna tot twee weken geleden bestralingen heeft ondergaan, zegt dat ze door het oog van de naald is gekropen.
„Ik heb het eerst helemaal stilgehouden, omdat ik niet iemand ben die graag slechtnieuwsverhalen vertelt.”
Bruijs: „Maar ik voel dat ik, nu de zaak onder controle is, ook een missie heb.”
Morgen vertelt Joke op pagina Privé haar hele verhaal.

Offline
Berichten: 37

wat is nu in hemelsnaam erop tijd bij zijn....in alle roddelbladen lees je dat de vips er optijd bij waren....is dat omdat er geen lange afstands uitzaaiingen waren of omdat er geen klieren aangetast waren..( maar ze hebben toch ook de chemo gehad)...mij is verteld dat als er al een klier aangetast is dat het niet uitmaakt 1 of meerderen want de chemo moet toch zijn werk doen ..pfffff ingewikkeld allemaal....als je zo'n denkertje als mij bent

groetjes sylvia

Offline
Berichten: 743

Op dit moment op BBC 1 : interview met Kylie en haar kapsel is goed te bewonderen.....!

Heb het mini interviewtje net gezien, kort maar krachtig [viel me qua inhoud tegen maar ik wil altijd teveel, dat weet ik], zowel haar haar als het gesprekje. Niet echt diepgaand, je zag dat ze het er moeilijk mee had, maar ze gaf duidelijk aan hoe 'shocking' een diagnose kan zijn.
Ze had door haar bekendheid maar "one day of grace" om het zelf te laten bezinken en vervolgens kwam het persbericht en barstte het mediacircus los. Kan me er wel wat bij voorstellen, het is al pittig als onbekende, laat staan als je heel bekend bent. Aan de andere kant...juist dat feit kan helpen bij vlottere bewustwording....en dat benadrukte de interviewster...."more awareness"!!
Geen woord helaas over hoe ze zich nu voelt, hoe het leven nu practisch verloopt [protheses, oedeemarm enz...dat had ik wel willen weten hoe zij ermee omgaat]. De voice over sloot af met de hoop dat ze weer aan de slag gaat en haar fans weer blij kan maken.

Vervolgens een interview met een net zo jonge 'gewone' Engelse vrouw met een soort van mammaverpleegkundige, over het toenemend aantal onderzoeken sinds de diagnose van Kylie.
Much talk about....lumps.... maar geen woord over andere verschijningsvormen zoals afwijkingen in huid, tepels en...strengetjes!
Het moet natuurlijk snel en simpel voor de massa. Zo blijft er nog altijd werk voor internationale amazones!

Offline
Berichten: 205

He! t is net afgelopen was net te laat kon allen een foto van Kylie zien. Het is een mooie vrouw om te zien en dat haar is wel erg leuk zo kan ze goed hebben.

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

best al weer behoorlijke krulletjes. Maaruh zou ze er ook een verfje ingedaan hebben :)

Offline
Berichten: 415

Op deze link kun je, als je rechts klikt, het filmpje bekijken.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/breakfast/5177814.stm

Offline
Berichten: 776

Hoeft niet, bij mij is het nu ook zo...ik heb gelukkig geen grijs haar gekregen. Ook nog geen krullen...en ik had altijd veel krullen. Zal je net zie, krijg ik stijl haar terug....ik zou niet weten hoe ik daar mee om moest gaan!

Offline
Berichten: 776

...als je in 'Google afbeeldingen' kylie minogue intypt, dan kan je een plaatje vinden van kylie met kort koppie!

afbeelding van sjakkie
Berichten: 872

In de Viva staat overigens een intervieuw met Ellen ten Damme. Met als kop: Na een week liep ik al op mijn handen op het podium... :? Gelukkig relativeert verderop in het stuk wel dat zij een relatief "kleine" ingreep had. Maar ik had toch gelijk zoiets van "oow... ok"

Offline
Berichten: 415

Heb et ook gelezen... ik vind deze Ellen voor ons (en andere lotgenoten) geen bijdrage. Dat schijnt ze zelf ook niet te willen. Volgens het i-view in VIVA. Leuk voor haar, waardeloos voor ons. Punt.

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

In het gratis stadsmagazine "Zone 070" staat een interview met Ellen ten Damme. Tekst is van Nils Adriaans. Over borstkanker zegt ze het volgende:
"Ik vind het stoer staan, dat korte haar."
"Ja? (wrijft over haar hoofd). Ja, ik vind het ook wel leuk."
"Je had borstkanker vorig jaar. Tenminste, is het helemaal weg?"
"Ja. Ik heb me er eigenlijk fluitend doorheengeslagen. Ik heb er een soort feestje van gemaakt. Maar ik ben wel klaar met dat gedoe. Eerlijk gezegd ben ik nu banger. Alsof je zit te wachten tot het weer mis is. Ik moet nog wennen aan dat waanidee."
"Heeft het invloed gehad op je werk?"
"Ik ben wel meer bezig geweest met het gegeven dat leven en dood onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En ik vond al leuk wat ik deed, maar nu no gleuker. Het besef van dood intensiveert toch wel. Dat is alleen maar goed... zolang je niet echt dodgaat natuurlijk."

De rest van het interview gaat over haar deelname aan de Parade.

Offline
Berichten: 990

Volgens mij zit ze nog in de ONTKENNINGSFASE( of is ze gewoon heel erg dom :wink: ).

Offline
Berichten: 415

Dat lijkt mij ook, mamacass..

Quote:
Ik moet nog wennen aan dat waanidee."

Het is namelijk (helaas) geen waanidee..

Pop
Offline
Berichten: 332

Quote:
Ik heb er een soort feestje van gemaakt

Nou :? Inderdaad! Wat een feest! Meiden!!!!!!!!!!!!!!!!! Komen jullie ook????????????? Ik heb borstkanker! Dat moet gevierd worden!
:(
Ontkenningsfase of niet: wat een T$%&*%T (euh er staan maar 2 lettertjes tussen: de R en de U, maar dit is alleen voor de net zulke domme mensen als mevrouw Van D.)

Sorry, ik word hier boos om.
Zullen we haar uitnodigen voor 26 augustus?

Offline
Berichten: 158

Pop schreef:
Quote:
Ik heb er een soort feestje van gemaakt

Nou :? Inderdaad! Wat een feest! Meiden!!!!!!!!!!!!!!!!! Komen jullie ook????????????? Ik heb borstkanker! Dat moet gevierd worden!
:(
Ontkenningsfase of niet: wat een T$%&*%T (euh er staan maar 2 lettertjes tussen: de R en de U, maar dit is alleen voor de net zulke domme mensen als mevrouw Van D.)

Sorry, ik word hier boos om.
Zullen we haar uitnodigen voor 26 augustus?

Om de periode van diagnose en behandelingen een feestje te noemen is wel erg popie jopie, maar zo is deze vrouw altijd geweest, beetje vreemd.
Ik heb geen idee wat ze aan behandelingen heeft gehad maar ik vind wel dat ieder voor zich moet weten hoe ze verder gaan met leven.
Als zij de periode zo snel mogelijk wil afsluiten door gewoon met oogkleppen verder te leven, dan moet ze dat doen.
In de tijd dat ik al mijn info van het net afhaalde om zoveel mogelijk te weten heb ik ook vrouwen leren kennen met borstkanker die onder geen voorwaarde alles wilde weten, simpelweg omdat ze dat niet aankunnen.
Ieder doet het op zijn manier, als je jezelf maar staande kunt houden.

Offline
Berichten: 776

Ik had ooit ergens een keertje in een artikel gelezen dat haar vriend vertelde dat ze genezen was van borstkanker, maar dat ze preventief een lichte chemo kreeg, om later niet voor verrassingen te komen staan...ik vond dat ook al een beetje een wonderlijk bericht.

En verder vind ik ook dat een ieder zelf moet weten hoe hij/zij de periode van behandelingen beschouwt. Ik sprak laatst iemand die nu vollop in de chemo's zit en zij vertelde me dat ze nog nooit zo gelukkig was geweest, ze voelde zich zo omringd door liefde en goede zorgen. Ik moet zeggen: ik herken daar wel wat in....

Pop
Offline
Berichten: 332

marjo schreef:
[Om de periode van diagnose en behandelingen een feestje te noemen is wel erg popie jopie, maar zo is deze vrouw altijd geweest, beetje vreemd.
Ik heb geen idee wat ze aan behandelingen heeft gehad maar ik vind wel dat ieder voor zich moet weten hoe ze verder gaan met leven.
Als zij de periode zo snel mogelijk wil afsluiten door gewoon met oogkleppen verder te leven, dan moet ze dat doen.
In de tijd dat ik al mijn info van het net afhaalde om zoveel mogelijk te weten heb ik ook vrouwen leren kennen met borstkanker die onder geen voorwaarde alles wilde weten, simpelweg omdat ze dat niet aankunnen.
Ieder doet het op zijn manier, als je jezelf maar staande kunt houden.

Marjo, je hebt gelijk. Excusus.

Offline
Berichten: 85

Ik las vorige week in de Story dat Joke Bruijs chemotherapie heeft gehad?? Ik dacht dat zij alleen bestraald was, dat haalde ik ook uit het grote interview met haar in de Telegraaf

Ik vind dat wel heel onzorgvuldig en onnadenkend. Ik weet dat ik niet veel mag verwachten van een roddelblad als Story (ook de Telegraaf maakt trouwens nog wel eens fouten) , maar ik vind dit echt slecht van zo'n "journalist" .

Ik krijg steeds meer de indruk dat radiotherapie, chemotherapie, hormoontherapie toch allemaal "één pot nat" is voor leken.. Je hoeft van mij niet alle ins en outs te kennen, maar pas dan wel een beetje op voordat je iets roept. Of wordt mijn lontje steeds korter, dat kan natuurlijk ook :lol:

Pagina's