Gespreksgroepen uitgezaaide borstkanker

1 bericht / 0 nieuw
Offline
Berichten: 139
Gespreksgroepen uitgezaaide borstkanker

Eén op de vijf borstkankerpatiënten krijgt te maken met uitzaaiingen op afstand. Genezing is meestal niet meer mogelijk, behandeling vaak gelukkig nog wel. Iedereen gaat daar op een eigen manier mee om. Soms is het moeilijk om er met je omgeving over te praten. Met lotgenoten is dat anders. Zij weten wat je doormaakt.

Daarom organiseert Borstkankervereniging Nederland (BVN) gespreksgroepen voor mensen met uitgezaaide borstkanker. Op 9 januari startte de gespreksgroep in het inloophuis Viore in Hilversum. Vorige week vrijdag in inloophuis De Skulp in Heerenveen. Vrijwilliger Rian Terveer-Couperus en BVN-medewerker Marieke Breunesse en doen verslag van de bijeenkomsten: https://de-amazones.nl/nl/blog-gespreksgroepen-uitgezaaide-borstkanker

De gespreksgroepen worden iedere maand georganiseerd in de inloophuizen Vicki Brownhuis in Den Bosch, De Skulp in Heerenveen en Viore in Hilversum. Wil je ook deelnemen of een keertje kijken hoe het is? Je bent van harte welkom! Meer informatie over de data en tijden vind je op onze Borstkankeragenda.