Nu B force vragen over uitgezaaide borstkanker: doe mee!

1 bericht / 0 nieuw
Offline
Berichten: 4292
Nu B force vragen over uitgezaaide borstkanker: doe mee!

Uitgezaaide borstkanker is één van de focuspunten van Borstkankervereniging Nederland (BVN) de komende jaren. Wij horen graag van patiënten wat de behoeften en ervaringen zijn met begeleiding bij uitgezaaide borstkanker. Daarom hebben wij via ons patiëntenpanel B-force een online vragenlijst uitgezet.

Om zoveel mogelijk ervaringen te verzamelen, roepen wij iedereen met uitgezaaide borstkanker op om deel te nemen. Heb jij uitzaaiingen op afstand, dus ergens anders in het lichaam dan het borstgebied en/of de okselklieren? Vul dan onze korte vragenlijst in via https://nl.research.net/r/Bforce_uitgezaaid_2020

Met de resultaten kunnen wij zorgverleners wijzen op jullie behoeften en voor jullie belangen opkomen. Verder nemen we de uitkomsten van deze B-force vraag op korte termijn mee als onderdeel van het webinar over uitgezaaide borstkanker dat wij in de oktobermaand organiseren.

Heb je zelf geen uitgezaaide borstkanker? Help ons door deze vragenlijst te delen! Wil je vaker je mening geven over de borstkankerzorg? Meld je dan aan voor ons B-force panel via https://bforce.nl/nl/doe-mee. Wij sturen je dan een paar keer per jaar een online vragenlijst.