pijn na bestraling bekken

2 berichten / 0 nieuw
afbeelding van leeuwtje
Berichten: 67
pijn na bestraling bekken

Gister heb ik mijn eerste bestraling gehad in de serie van 10 van mijn bekken. De uitzaaiing is daar nl. het meest actief en belemmert mij in het lopen. Maar nu heb ik vannacht geen oog dichtgedaan van de pijn :( . Ik heb niet eerder zo'n pijn gehad in mijn bekken en pijnstilling helpt niet echt. Kan deze pijn een reactie zijn op de bestraling? Al na één keer?

truus
afbeelding van truus

Ja, Leeuwtje, helaas, schijnt het zo te werken. Bij mij hebben ze het scheenbeen bestraalt en direkt de volgende dag, last, maar ze hadden mij daarvoor ook gewaarschuwd. Bij mij zou 1x genoeg zijn. Mocht ik nog last houden, doen ze opnieuw bestralen. Eerlijk gezegd is het bij mij niet helemaal weg,het is nu 6 weken geleden, in eerste instantie mocht ik gewoon direkt alles doen, blijkbaar toch overbelast? Nu doe ik maar even rustig aan, zodat het kan herstellen, hoop ik.
Dus de pijn is normaal, ik weet niet hoe het werkt, als je voor de tweede keer bestraalt wordt, ik zou verwachten dat het minder pijn zou doen en de pijnstilling heb ik geen ervaring. Heel veel sterkte, laat je weten hoe je je morgen voelt?