afronding medische fout

31 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Tooske_5902
Offline
Berichten: 635
afronding medische fout

[dans] ...................Afgelopen maandag is het ei gelegd. De tegenpartij is maandag op bezoek geweest bij mijn advocate en zijn tot goede resultaten gekomen (aldus advocate). Ikzelf was in eerste instantie geschrokken over het bedrag. Mijn advocate heeft vrij hoog ingezet, dit heeft ze me toen verteld en zei ook dat ik zeker daarop niet moest rekenen.

Had ik dus rekening mee gehouden maar dat het toch zoveel minder zou worden dan ze geeist had had ik niet verwacht. Na uitleg van haar na mijn onbegrip, heeft ze gezegd: Marja we kunnen er een rechtzaak van maken maar helaas zit de kans erin dat je of nog minder gaat krijgen of dat het niets gaat worden omdat ik van bepaalde materiele schadeposten geen bonnen had. De tegenpartij heeft dit echt wel voor waarheid aangenomen maar zo'n rechter die haalt alles naar boven en vraagt bewijsstukken.

Na een lang gesprek met mijn advocate ben ik uiteindelijk accoord gegaan met het bedrag en kan voor mij de zaak afgerond worden. Brief is de deur uit, nu wachten op een soort van contract wat ik moet ondertekenen voor accoord en dan zal het geld spoedig op mijn rekening gestort worden. Ik heb over dit met Shitty en Marina gesproken en die hebben mijn twijfel dan ook aardig weggenomen en mijn besluit om het hierbij te laten tot me laten doordringen...........thnx lieffies [kiss]

Dit einde is dus godzijdank in zicht en kan ik met een goede uitslag van de mammografie gewoon weer lekker verder.

:shock: ..........Alleen bij mijn laatste bezoek aan de pc werd mij een aanvraag in mijn handen gestopt voor goedkeuring van mijn verzekering om door te gaan voor het verder gaan met de tatoeringen van de door het ziekenhuis verpeste littekens en de tepelhoftatoering. Ik was daar al 1 keer geweest voor een behandeling maar moest ff pas op de plaats maken omdat mijn pc nog extra aandacht wilde besteden aan een optie om wat er nu van gemaakt is tot een verbetering te krijgen, qua prothese en gelifte borst. Echter zonder resultaat dus ik kan doorgaan met die correcties van mijn huid.

Ik mijn verzekering opgebeld en gevraagd of dit nog bij hun in het pakket zit omdat mijn pc mij gemeld had dat heel veel verzekeringsmaatschappijen dit eruit gehaald hebben. Ik kreeg een forumulier en die moest ik met de aanvraag van mijn pc terugsturen.
Ondertussen heb ik telefonisch en per mail contact gehad met mijn verzekeringsgebeuren en kreeg ik te horen dat het waarschijnlijk niet vergoed zou worden bij mij omdat ik geen kankerpatient bent :? Nee gelukkig niet nee, maar ik ben wel gediagnosteerd daarop en daar ook dan naar behandeld en geopereerd.

Ik gelijk dat vrouwtje van die tatoages gebeld en een offerte aangevraagd................elk stukje litteken en geloof me het zijn er aardig wat die verpest zijn op mijn huid kost 95 euro per behandeling en dat zullen er rond de 4 zijn.............de gehele tatoering afmaken komt op 215 euro.

Ik heb dit uiteraard weer doorgegeven aan mijn advocate en die zei met grote teleurstelling dat dit toch van mijn verzekering vergoed moet worden. Zij kan dit niet meer verhalen bij de tegenpartij omdat dit valt onder het kopje smartegeld en de tegenpartij daar al heel wat meer voor gegeven heeft zoals b.v. de kosten voor de advocaat te betalen. Dit komt komt dus ook niet ten laste van mij.

Ze was erg verbolgen over het feit dat de verzekering dit mij gemeld had en nu is het maar afwachten of ik die goedkeuring krijg. Boos en teleurgesteld omdat ik nog met geen enkel ding bij die verzekeringsmaatschappij ben geweest vanwege deze operatie en medische blunder en zij zeggen weer ja die valt eigenlijk onder het ziekenhuis nog. Helaas schijnt dat dus niet te werken en moet er officiele goedkeuring van mijn verzekering komen voor dit laatste kleine stukje afwerking.

Offline
Berichten: 406

meis wat een misérie allemaal door iets waar een ander in de fout is gegaan.. :? een grove medische blunder dan toch nog wel !
je kan inderdaad blijven procéderen,maar misschien is het inderdaad beter het nu zo te laten,het bedrag te aanvaarden of het blijft een eeuwige strijd..en verzekeringen,tja ze proberen toch steeds als het om geld gaat zoweinig mogelijk te moeten uitbetalen hé.. :evil:
voor mij zou het simpel zijn,alle kosten van reconstructies volledig betalen en een schadevergoeding voor hetgene je hebt moeten doorstaan..maar helaas werkt het allemaal zo niet :? en heb ik er ook geen snars in te zeggen :roll:
dat je de tatoe dan ook nog zelf moet betalen vink ni kunnen..
maar hoop dat je het stilaan kunt afsluiten voor jezelf,en dat de tatoe een heel mooi resultaat gaat geven .
liefs auke

afbeelding van Tooske_5902
Offline
Berichten: 635

ja auke, en het erge vind ik nog dat mijn verzekering niets heeft hoeven te betalen voor deze blunder, alles door ziekenhuis vergoed is en dat dit niet meer te verhalen is op mijn claim en er nu moeilijk over gaan doen :cry: :evil:

Offline
Berichten: 406

en waarom niet meer bij die claim? omdat dat in het bedrag zit dat je gaat krijgen dan? (als ik het goed gelezen heb)
ik bedoel maar bij borsten horen in pricipe tepels toch? en dan is het pas af...dus ik vind betalen tot het 'afgewerkt' is..

afbeelding van Tooske_5902
Offline
Berichten: 635

auke schreef:
en waarom niet meer bij die claim? omdat dat in het bedrag zit dat je gaat krijgen dan? (als ik het goed gelezen heb)
ik bedoel maar bij borsten horen in pricipe tepels toch? en dan is het pas af...dus ik vind betalen tot het 'afgewerkt' is..

ja omdat ze al hoger dan normaal zitten bij zo'n medisch verhaal en ingecalculeerd hebben door ook advocaatskosten op zich te nemen en omdat de verzekering zegt je bent geen borstkankerpatient, dat doen we alleen bij kankerpatienten die reconstructies vergoeden. En dat vind ik eigenlijk nog de ergste uitspraak..........

Offline
Berichten: 406

zou maar erg zijn dat je nog advokaatskosten had moeten betalen ook ! dacht dat dat altijd voor de tegenpartij was als die fout was :roll:
verzekeringen hé :evil: :evil: :evil: schop onder hun kont :wink:
en wat een idiote uitspraak!alsof dit alles nog niet genoeg was..
das zoals mijn verzekering zegt enkel prev.amputatie ed terug te betalen in geval van brca1... :roll: :roll:
ach meid...binnenkort kan je het gelukkig helemaal afsluiten,mooie toetsies erop en verder met je leven [kiss]
gaan we samen shoppen achter een vent :lol:

Offline
Berichten: 586

Jeetje joh... nou dát weer... Een verzekering die 'raar' doet... Ik ben uiteraard heel blij voor je, dat het binnenkort afgerond gaat worden en fijn dat je zo'n steun hebt gehad aan je Amadinnetjes! :) ZIjn ook toppertjes, die twee ;) [kiss]

Maar dat ze dit soort uitspraken doen, je verzekering, daar kan ik met m'n pet niet bij... Het is totaal voorbijgaand aan de situatie... Moet je er zelf nog op gaan toeleggen voor iets waar je absoluut niet voor gekozen hebt... ongelooflijk... Nou, ik hoop dat het alsnog goed afloopt ook wat dat betreft... Al dat gerotzooi, kost zoveel energie... En ik gun je zo een doorstart, afronding en alles... Afijn, je weet wel wat ik bedoel ;)

[kiss] [kiss] [kiss]

Offline
Berichten: 4268

Marja, afsluiting. Meid ik hoop het zo voor je. Dat het nu over en uit is.
Na dat gedoe met de laatste puntjes op de i dan hé ?
Balen dat er altijd nog gedoe overblijft. Maar ik hoop dat het snel wordt opgelost voor je.
Ellen

Offline
Berichten: 447

Wat een toestanden, Marja. :(

Ik hoop dat je nu inderdaad kunt gaan afsluiten en dat de verzekering terugkomt op haar besluit. Dat zou toch niet meer als normaal zijn; ze zeggen toch altijd dat ze maatwerk leveren............nou, jij bent nu (!) net even anders als anderen, dus laat ze dit nu gewoon netjes afhandelen.....

Liefs, [kiss]

Pop
Offline
Berichten: 332

Underscoortje.......wat een toestand. Je 'smartegeld'. geld heelt nooit alle wonden. En in jou situatie zeker niet Maar lieverd, al kreeg je triljoenen.....je eigen lijf, waar je TERECHT zo op gesteld was, krijg je nooit meer terug. Met geen enkel bedrag. Dat is een hele bittere pil.

Over je verzekering........klop eens bij Swissy aan. Wel een beetje andere situatie waarin ze zat, maar ik meen bij haar gelezen te hebben dat zij met betrekking tot de tepelhoftatoeage ook problemen met de verzekering had. En anders misschien Mister Goudblok?

Ik snap dat je het wilt afronden en liever energie in LEUKE dingen wilt steken, maar ja.......je moet jezelf wel 'goed' en gelukkig voelen. Heb je geen rechtsbijstandsverzekering? Ik roep ook maar wat hoor.

Offline
Berichten: 766

Lieve Marja_1, voor jou ben ik heel blij dat afronding van de zakelijke kant van deze misser nadert.
Maar ik ben verbaasd over de reactie van de ziektekostenverzekering. En daarnaast snap ik ook niet dat het ziekenhuis die kosten anders niet op zich neemt.
[kiss] Gab61

Offline
Berichten: 377

Marja, gelukkig is de zakelijke kant van het geheel nu bijna voorbij. :)

Wat betreft je tattoo: volgens mij is de reconstructie een DBC waarin de tattoo zit inbegrepen.
Zou er nog eens een telefoontje aan wagen.
Je mag dan wel geen BK hebben, je hebt wel de behandeling destijds gehad door je borst te laten amputeren.
(voor jan met de korte achternaam)

Offline
Berichten: 144

lieve marja_1

wat fijn dat ut zaakelijk eindelijk afgerond kan worden.
alleen ut gedoe er nog bij van verzekering :twisted:
geen borstkanker!!!nee gelukkig niet,maar ze hebben je helaas wel zo toen behandeld!!vind eigenlijk dat ze je dan ook netjes moeten behandelen.!!wordt door hun fout is dit zo gegaan :twisted:
een hele dikke knuffel en kussies van mijn [kiss] [kiss]

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

Marja_____ eindelijk de zakelijke kant afgerond [dans] Duimen dat de ziektekostenverzekering ook over de brug komt, moet :twisted:

Ik snap eigenlijk niet wat je / je advocaat bedoelt met bewijsstukken.. :shock:

afbeelding van Tooske_5902
Offline
Berichten: 635

anto schreef:
Marja_____ eindelijk de zakelijke kant afgerond [dans] Duimen dat de ziektekostenverzekering ook over de brug komt, moet :twisted:

Ik snap eigenlijk niet wat je / je advocaat bedoelt met bewijsstukken.. :shock:

ik moest al die jaren alle bonnen van dingen die ik aangeschaft had voor opnames in het ziekenhuis, parkeerbonnen, pyama's, bh's, treinkaartjes en rekening voor second opinion bij een andere pc en nou noem maar op wat voor dingen bewaren..............Had ik het eerste jaar gedaan, tweede jaar ook maar die ben ik kwijtgeraakt. Zo'n rechter gaat hier wel om vragen en dan kunnen alleen de bonnen van het eerste jaar overlegd worden.

Offline
Berichten: 50

HEEY MARJA,
Wat een toestanden zeg. Ik zou er stevig van balen dat je zo moet vechten voor je iets voor elkaar krijgt.
Ik ben blij voor je dat alles een beetje in rustiger vaarwater komt, en dat alles wordt afgerond......
Liefs Mais [kiss]

afbeelding van Karin
Berichten: 394

Een lekkere zooi allemaal, maar ik schaar me achter het rijtje door te zeggen dat je nooit ten volle gecompenseerd kan worden, maar dat het wel fijn zou zijn als dit achter de rug zou zijn. Sommige dingen hebben we helaas geen invloed op.

Misschien moeten we met z'n allen maar eens naar Radar om aan de bel te trekken hoe het er aan toe gaat bij ziektekostenverzekeringen tegenwoordig. Zelfs coulancebepalingen zijn niet meer van toepassing.
Ik moet de rekenigen voor psychologische hulp ook zelf gaan betalen, ondanks brief van Nel.

Wat moeten we met deze negatieve energie. Ik denk toch maar het raam uit .... hoe bitter soms ook.

Een hele dikke knuffel

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Underscore, ik ben blij voor je dat het zakelijk afgerond wordt. Gevoelsmatig is het een hele andere zaak, dat kan niet met een handtekening worden afgedaan. Dikke knuffel [kiss]

afbeelding van Tooske_5902
Offline
Berichten: 635

:lol: ................thnx allemaal voor jullie lieve berichtjes en ach ja in het ergste geval moet ik hetzelf gaan betalen (zonde van het geld dan gelijk weer eigenlijk, heb ik toch een halve vakantie voor) :-w

Ik ga me er ook niet meer druk om maken en ga nu gewoon vrolijk iedere dag naar de brievenbus (moeten ze wel opschieten, want nu ben ik wel ongeduldig, ben ik anders nooooooit) :shock: om te kijken of die brief er ligt [dans]

Voor jullie allemaal een dikke [kiss][kiss] terug :wink:

Offline
Berichten: 1175

Voor jou ook een dikke kus Marja_1
Ik ben blij voor je dat het afgerond is nu [kiss]

Offline
Berichten: 205

Wat een l*llige reactie van de verzekering zeg.... nee, je had geen borstkanker, maar zoals je schrijft, je kreeg wel die diagnose en werd daarvoor behandeld... Al dat strijden, doodmoe wordt je daarvan lijkt me.... Sterkte Scoortje [troost] [kiss]

Offline
Berichten: 215

nou eindelijk is dat kleine pleistertje op een hele grote wond realiteit aan het worden...... [kiss]
en dat gezeur met die verzekering zal zich ook wel gaan oplossen over de kosten van je tatoo...
helemaal afsluiten zal je het denk ik nooit maar het burocratische gezeik aan je koppie is dalijk wel afgelopen.....en dan lekker op vakantie..... [kiss] ..geniet er maar van je hebt het verdiend.

rots.... 8)

truus
afbeelding van truus

Marja, [kiss]

Offline
Berichten: 200

Lieve Marja, ik ben blij voor je dat het afgerond wordt. Maarja, dan blijft altijd nog de emotionele kant............ hopelijk zal het slijten, maarja, zo'n verzekering waar je dan weer achterna moet, weer vechten voor je gelijk dat maakt het er niet makkelijk op :?

Knuffel [kiss]
Silla

Offline
Berichten: 415

marja_1 schreef:
.......en omdat de verzekering zegt je bent geen borstkankerpatient, dat doen we alleen bij kankerpatienten die reconstructies vergoeden. En dat vind ik eigenlijk nog de ergste uitspraak..........

Karin schreef:
Een lekkere zooi allemaal, maar ik schaar me achter het rijtje door te zeggen dat je nooit ten volle gecompenseerd kan worden, maar dat het wel fijn zou zijn als dit achter de rug zou zijn. Sommige dingen hebben we helaas geen invloed op.

Misschien moeten we met z'n allen maar eens naar Radar om aan de bel te trekken hoe het er aan toe gaat bij ziektekostenverzekeringen tegenwoordig. Zelfs coulancebepalingen zijn niet meer van toepassing.
.....

Marja, ik ben nu al heel blij voor je, maar dat laatste vind ik weer heel naar! ik hoop heel erg dat dit snel wordt opgelost en dat je die k*tuitspraak snel achter je kan laten..
en anders... RADAR :twisted:

afbeelding van mini
Offline
Berichten: 345

Fijn dat eindelijk de zakelijke kant kan worden afgerond. Het heeft al veel te lang geduurd. En hopelijk komt je ziektekostenverzekering ook snel over de brug!
[kiss]

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Ja ik moest er nog een keer aan denken vandaag: dit lijkt net zoiets als die sterilisatie van Angel70, die eerst niet vergoed werd en later wel. Je bent gediagnosticeerd als borstkankerpatiënt. Dat het uiteindelijk geen borstkanker bleek te zijn, betekent niet dat je reconstructie (inclusief tepel) niet vergoed zou moeten krijgen. Want die behandelingen vloeien voort uit je diagnose... :?

afbeelding van Beppie_5265
Offline
Berichten: 252

marja ik lees alles nu pas :oops: ik hoop dat alles uiteindelijk ook goed komt want... toch zonde van zon halve vacantie :wink: [kiss]

Offline
Berichten: 8

LIeve Marja,
Ik vind en hoop dat je flink wat duite mag ontvangen! en ik kan me vanaf deze plek ontzettend kwaad maken over je verzekering , steek er nog even energie in dit zijn dingen die niet kunnen!!!!!!!!!!!
echt meid, je doet hier zoveel goed op de site voor anderen aub. stuur een brief en doe het!!!!!!!!!! Echt doen !!!!!!!! ik preek nooit maar nu gun
ik ik je bij deze alles. Het kan niet zo zijn ........ die borst ging er ook af ..
nu ook over de brug bij reconstructie en tatoo!!
Nogmaals steek er energie in..
liefs Thea

Offline
Berichten: 126

Fijn dat die zaak eindelijk afgehandeld raakt! Geld kan de ellende niet goedmaken, maar een vorm van genoegdoening is het natuurlijk wel, ik hoop dat het genoeg is om een paar _erg_ leuke dingen te gaan doen.

Die verzekeringsmaatschappij van jou is gek. Ik zou ze niet bellen maar ze een brief sturen, brieven worden vaak wat zorgvuldiger behandeld, en je kunt je verhaal rustiger en uitgebreider vertellen dan aan de telefoo ...

Offline
Berichten: 143

Beetje gemengde gevoelens dus wel Marja, jammer he!
Maar ja het is in geld niet uit te drukken wat je kwijt bent.
Je hebt er gelukkig wel een hoop Ammadinnetjes aan over gehouden :D
( om aan het geheel een positieve draai proberen te vinden).
Tja en verzekeringen he? BAH
Ik hoop dat dat ook nog goed komt!
Liefs Roma