afscheid nemen van pruik?

4 berichten / 0 nieuw
afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387
afscheid nemen van pruik?

Lieve allemaal!

Vorig jaar rond deze tijd startte mijn achtbaan. Er werd borstkanker geconstateerd, met een leeftijd van 21 was deze uitslag helaas tegen alle verwachtingen in. Ik heb bijna de complete molen gehad; operatie, poortwachtersklier verwijderd, 26 bestralingen, 8 chemo's, 14 herceptin en komende 5 jaar hormoon behandeling. Momenteel zit ik in de 'herceptin' fase en moet ik er nog 5, gelukkig zijn de zwaarste tijden achter de rug. En sinds een week of 3 mag ik me officieel schoon noemen.

Na een heerlijke vakantie begin ik morgen weer met werken (na de chemo's begonnen, aan de servicedesk bij de gemeente, de leidinggevende zijn van mijn situatie op de hoogte) en dinsdag met de eerste dag van mijn minor in een geheel nieuwe klas.

eind maar heb ik mijn laatste chemo gehad, dus mijn haren zijn al aardig in de groei. Ik heb veel tijd nodig gehad om 'vriendjes' met mijn pruik te worden. Echter sta ik nu op een bepaald punt dat ik opzich zonder pruik zou kunnen maar dat afscheidsproces is voor me nog veel moeilijker dan het vriendjes worden met proces.
In mijn omgeving zegt iedereen: je moet doen wat goed voelt. Probleem is dat ik niet weet wat goed voelt. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Ik wil nog een keer naar de kapper om iets van high light te laten zetten maar ik zit er aan te denken om morgen voor het eerst zonder pruik naar het werk te gaan.

Wat vinden jullie doen of niet doen?

Liefs elsemieke

[url]C:\Users\Elsemieke\Dropbox\Camera Uploads\2015-08-29 21.34.22.jpg[/url]

ps ik hoop dat de foto te openen is

Offline
Berichten: 127

Jammer ik kan de foto niet zien. Je hebt vast al een keuze gemaakt intussen. Voor je werk voelt t misschien nog anders dan voor de studie. Daar kan je hem wat makkelijker aflaten, ze kennen je niet anders!
Op je werk zal je misschien wel wat opmerkingen krijgen (begrijp dat t niet algemeen bekend is) en als je niet wilt vertellen waarom je een nieuw kapsel hebt dan kan je altijd zeggen dat je eindelijk je wilde haren kwijt bent ;-) Succes ermee, na alle vele stappen die je hebt gemaakt is dit er weer eentje!

Offline
Berichten: 127

PS je topic staat niet helemaal op de goede plek vandaar dat je geen reacties hebt gekregen misschien

Offline
Berichten: 306

Hoi Elsemieke, ik heb je bericht verplaatst naar de juiste plaats op het forum. Ik kan helaas niet reageren op je vraag omdat de foto niet geopend kan worden. Ontzettend fijn voor je dat de behandelingen er bijna helemaal opzitten! Succes met je eerste werkdag weer, al dan niet zonder pruik, ik hoop dat het goed gegaan is! Liefs An