Maisa

9 berichten / 0 nieuw
afbeelding van JSchie
Offline
Berichten: 1
Maisa

Lieve Diana,
Vandaag al weer 5 jaar..

Offline
Berichten: 4287

ja, wat een tijd hè.

Wat heb ik veel van haar geleerd.

Ook nu ik zelf alweer meer dan 4 jaar worstel met uitzaaiingen en alles wat het leven met uitzaaiingen teweeg brengt.

Ik denk vaak aan haar en mis haar wijsheid verschrikkelijk. Kon ze af en toe nog maar even met me bellen. Hadden we elkaar in traject nog maar wat meer kunnen helpen.

 

Offline
Berichten: 1768

Ook ik denk nog heel vaak aan Maisa. Elk jaar maak ik tussen 28 februari, de dag dat Goudblok vijf jaar geleden overleed, tot en met 5 maart, de sterfdag van Maisa, weer een soort rouwfase door. Het went nog niet echt dat ze er niet meer zijn, zal ik maar zeggen. 
 

Maisa, het leven is hier doorgegaan zonder jou. Wat zou je trots zijn op hoe G. zich staande houdt en hoe A. zich ontwikkelt. Vanochtend heb ik mijn eigen meiden weer over je verteld. Dat zal ik blijven doen. Ik mis je.

Offline
Berichten: 542

Ook hier nog vaak in gedachten. En vandaag een beetje meer.

Vijf jaar alweer... Ik blijf aan je denken, Maisa. Weet je dat ik soms van je droom? Je zit in mijn onderbewuste.

Offline
Berichten: 344

Ik heb haar niet gekend maar wel veel haar gelezen! Ze was echt een hele bijzondere vrouw! Ze wordt zeker erg gemist! 

Offline
Berichten: 197

Ook ik mis haar - ze overleed toen ik in de laatste fase van mijn behandeling zat. Veel aan haar adviezen en tips gehad - bijzondere vrouw, die niet alleen op het forum gemist wordt.

Offline
Berichten: 518

Als iemand van een latere lichting heb ik Maisa en Goudblok niet gekend. Wel ben ik ze vaak tegengekomen bij het lezen. Wij latere amazones zijn deze vrouwen een hoop verschuldigd. Ik hoop zo dat er steeds minder vrouwen dezelfde weg moeten gaan.

Voor iedereen die hen moet missen, veel sterkte. 

Offline
Berichten: 298

Wat gaat de tijd toch snel. Heb zoveel aan de info van de amazones gehad en zij heeft dat mede voor elkaar geknokt. Blijft een enorm gemis dat haar niet  meer tijd van leven was gegund. 

Offline
Berichten: 922

Wauw, ik krijg kippenvel van dit bericht. Wat mooi dat ze zo herdacht worden. We zijn inderdaad veel aan ze verschuldigd. ❤