Eindwerk borstamputatie & borstreconstructie (Vlaanderen)

1 bericht / 0 nieuw
afbeelding van laurabraem
Offline
Berichten: 1
Eindwerk borstamputatie & borstreconstructie (Vlaanderen)

"GEPLAATST MET TOESTEMMING VAN HET STICHTINGSBESTUUR"
Beste,

Wij zijn drie leerlingen uit ksjoma te Merksem in België en doen ons eindwerk over borstkanker, specifiek over borstamputatie, borstreconstructie en een klein onderdeel over de gevolgen op seksueel vlak.
Wij zijn bij ons onderzoek te weten gekomen dat preventieve borstamputatie in België niet wordt terugbetaald en dat vinden wij een probleem waardoor we dit graag willen aankaarten. Met ons eindwerk doen we mee aan de sociale wetenschappenolympiade waardoor dit probleem opgemerkt zal worden en het onderwerp besproken wordt waardoor de terugbetaling hierrond in de verder toekomst kan worden herbekeken wat een groot verschil kan maken op financieel vlak voor een borstkankerpatiënten.

Voor ons onderzoek zijn we op zoek naar mensen die de ziekte hebben meegemaakt en het beste voor ons onderzoek is dat we enkele mensen vragen kunnen stellen die een borstamputatie en een reconstructie hebben gehad.
Zou u graag even tijd vrijmaken om enkele vragen voor ons te beantwoorden en niet alleen ons hierdoor helpen met ons eindwerk maar ook uw lotgenoten in België?

U kan ons hier een berichtje sturen, reageren op deze oproep of ons een bericht sturen naar onze facebookpagina https://www.facebook.com/lotgenotenborstkanker

Alvast bedankt,
vriendelijke groeten,
Domin Vertessen
Veronika Migryt
Laura Braem