Amazone
Lid geworden op: 16/08/2009 - 18:11
Offline
Berichten: 37

diagnose was al met uitzaaiingen????????????????

vrijdag, 19 februari 2010

Na ruim een week zoveel ziekenhuizen ben ik het helemaal zat. AVL wil wederom een botscan, na petscan en punctie kom op zeg
Vandaag controle in mijn ziekenhuis ivm klaplomg. Longarts..... ik zie 6 plekken, ik schiet helemaal in de stress
Msar dan komen er allemal foto's boven van vorig jaar waarop die plekken ook te zien zijn Dit wordt een ander verhaal, maar ik weet het niet. 31 maart waren het ook uitzaaiingen. Ik wil nu ook oudere
foto's zien
Dus ik schop , sla en heb zoveel verdriet, want wederom is er alleen maar onzekerheiden moet ik het altijd alleen doen
Is gewoon gelijk kanker met uitzaaiingen
Vertel me wat anders en verdriet gaat zo diep

Offline
Berichten: 37

En nu ben ik 2 dagen verder, heb de afgelopen dagen cq weken niet zoveel gereageerd op het forum. Voel me daar soms best schuldig over. Loop maanden te geinen en maar positief te blijven, maar ben gewoon zo kwetsbaar.
Ik ben nu al 1.5 jaar bezig als een soort Columbus in het land van de medische missers.
Deze foto van maart 2009 is wederom beoordeeld door de longarts die al zoveel fouten heeft gemaakt.... Maar dan nog heeft iedereen echt zitten slapen. Ik ben overgestapt binnen mijn reguliere ziekenhuis van longarts. Ben door deze nieuwe longarts vorige keer zeer onbeschoft behandeld...
2 handen op 1 buik, hij voelde vrijdag aan zijn water dat ik zijn collega nu ga ophangen. Ik heb niet zoveel gezegd, heb alleen in verbijstering 3 x om de foto te zien gevraagd... en dat dit de zaak zo veranderde, Deze longarts gaf aan dat ik niet op controle meer hoef, als CARA patient heb ik 6x 4 maanden aan herhaalrecepten meegekregen. Was geen controle meer nodig :shock:
Belde mijn oncoloog toen ik thuiskwam, op vakantie.. Heb assistente van longarts gebeld over longfoto van 2008, wordt nu opgezocht in archief. en nee ik hoef daar de arts niet over te spreken, zet het op cd en ik neem het mee naar het AVL.
Wat ik niet begrijp is dat op de scan van 10 feb 2009 er geen uitzaaiingen zaten, oktober wel. 31 maart 2009 zie je ze wel op een longfoto. Hebben we dan de scan niet goed beoordeeld?
Ik probeer toch het positieve te zien :(
Het is blijkbaar niet ontstaan tijdens de chemo. dus niet voor niets gedaan
Gelukkig wist ik destijds niets
En ik ben dus al een jaar stabiel, wat ik doodeng vind...
Naar mijn gevoel moet het dan eerder ergens aankloppen, zo van nu een jaar. dan komt het wel ergens anders
Morgen een botscan en ik ben zo bang. Voel alles, voel zoveel. Woensdag uitslag genetisch onderzoek...
Maar vooralsnog.... wil de echte dokter opstaan....
Ik ben nu echt kankermoe

Offline
Berichten: 37

Vandaag na [size=200]4 [/size]uur mijn reguliere ziekenhuis gebeld te hebben....momenteel zijn alle medewerkers in gesprek... :shock: Ga ik even weg zonder mobiel. Ik word dan net gebeld . Uiteindelijk werd ik gebeld door assistente van de longarts, na heel veel omwegen, nee mevrouw vanmiddag is de poli dicht :roll: misschien ander bandje, ofzo.
U krijgt vrijdag een telefonisch consult met de longarts over oude foto;s. Nee, ik wil een cd, met alles van 2008 er ook op. Moeilijk, moeilijk, maar misschien ligt die vrijdag klaar. Ik wil geen enkele longarts daar meer van spreken, ik wil gewoon mijn dossier
Gisteren botscan, weer onder zo'n apparaat. half 10 de deur uit, half 5 binnen, ach het regende toch :( . Ik krijg daar pas maandag de uitslag van, morgen uitslag van het genetisch onderzoek.
Was blijkbaar een nieuw apperaat, alles van ijzer mocht ik aanhouden....Affijn bijna aan het einde komen ze naar mij toe, mevrouw heeft u een medaillon om....... eh nee. We missen een stuk uit uw ribben. Was het mijn uit ziekenhuis verzwaarde stoffen prothese, heb nog geen tijd gehad voor de siliconen versie. Extra foto's van mijn ribben en je krijgt er echt niets uit. Ze zeggen helemaal niets, helaas
Vanmiddag sprak ik mijn wijkverpleegkundige, laatst gesproken in het ziekenhuis over klaplong. Zij schrok ook van het verhaal, maakte zich ook een beetje zorgen over nog meer slechte uitslagen morgen of maandag. Dat doe ik ook, hoe ga ik hier dan weer mee om :twisted: .
En daarnaast mijn kruistocht naar het medische falen. Vooralsnog stort ik iedere avond in met de angst waar ik nu zo moe om ben. voortschrijdende kanker of gewoon alles er om heen

Offline
Berichten: 37

Nu ook maar eens goed nieuws... Ik ben geen drager van het BRCA1 of 2 gen. Het zit waarschijnlijk wel in mjn genen, dus zussen en dochter moeten zich regelmatg laten onderzoeken. Maar toch even een prettige uitslag!
Maandag hoop ik ook op zo'n goede uitslag. Maar dit was toch een beetje een opstekertje

taniawalters2
afbeelding van taniawalters2

Passando attraverso Rolex Replica tutte le fasi della produzione, è stato oggetto di cura infinita. Il design è il Replica Rolex marchio esclusivo di stile Patek Philippe. Il Calatrava caso rotondo classico è prodotto nelle officine di produzione dal giallo oro solido, quindi lungo lucidato a mano. Sua forma chiamata Ufficiale riconosce il profilo arrotondato dei lati della scatola e fissaggio cinturino dritto con barre avvitati. 

Artikelen van Pientje

Valreep
Ghanese bruiloft
wijs
Stabiel
Botscan en oogarts
Een jaar na
deel 2
beslommeringen
wat nu
Goed en minder goed

Pagina's

Webloggers