Vraagje van een studente/onderneemster

4 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Lien Van Der Schueren
Offline
Berichten: 1
Vraagje van een studente/onderneemster

Hey,

 

Mijn naam is Lien en ik ben 23 jaar. Ik ben afgestudeerd als bio-ingenieur en dit jaar doe ik nog een master in management. Als laatste deel van mijn stage onderzoek ik het potentieel van een idee. Afhankelijk van de feedback, wil ik hier later mee doorgaan. Mijn idee gaat over het maken van gepersonaliseerde borstprothesen, met de hulp van 3D printen. Ik heb zelf geen borstprothese, en daarom vroeg ik me af of jullie me wat zouden vertellen over hoe jullie borstprothesen ervaren. Dat kan via deze link: https://forms.gle/veiLb62Q5V7xo8Xa6 . Jullie kunnen me ook feedback geven op mijn idee. Het zou me enorm hard vooruit helpen!

 

Erg bedankt,

Lien smiley

Offline
Berichten: 177

Is dit geplaatst in overleg met de leiding van dit forum?

Offline
Berichten: 54

Alsof we hier over een auto-onderdeel praten.... ;-)  

Offline
Berichten: 498

Beste Lien, 

Om onze doelgroep te beschermen, willen wij graag dat dit soort oproepjes in overleg met de BVN/ de moderators van dit forum plaatsvinden. 

Ik zal het oproepje nu laten staan, wel wil ik je met klem vragen om de uitkomsten ook even terug te koppelen hier. Dat gebeurt namelijk ook heel vaak niet, bij afstudeerprojecten en andere onderzoeken, terwijl dit wel van waarde kan zijn voor ons. 

Inhoudelijk wil ik toevoegen dat er momenteel al een bedrijf aan gepersonaliseerde 3D-geprinte borstprotheses werkt en wellicht zijn er wel meer. Ik ben zelf tester van zo'n prothese. Het idee is dus niet nieuw.... 

Hartelijke groet, 

Linda