Persoonlijk verhaal van negrita

Lieve allemaal,

Wij zijn wel naar de gamma knife geweest om te bespreken of het mogelijk was om daar te bestralen, maar de tumoren waren hiervoor te groot. Het zou te veel schade van het gezonde weefsel opleveren als je dit met de gamma knife bestraald. Overigens hebben we aan dat gesprek wel een 3 maandelijkse MRI scan overgehouden, die we niet hadden gekregen van Vlissingen en ons eigen ziekenhuis. Want de gamma knife wil graag de tumoren in de gaten houden, als er nieuwe kleine tumoren later zouden ontstaan, kunnen ze die weer wel met de gamma knife bestralen, als ze ze dus optijd spotten dit keer.

We gaan in vlissingen 10 x het hele hoofd bestralen. We beginnen maandag en dan eigenlijk elke dag maandag t'm vrijdag en de week daarop nog eens. Dit schijnt beter te zijn, omdat ze hierbij ook andere nog onzichtbare haardjes aanpakken die in de hersenen kunnen zitten.

Geertsen: Denk niet dat ik altijd zo groot ben. Ik heb op dit moment alle hulp van de kosmos nodig en ik roep alles aan. Ik wil in mijn sterkte gaan staan.
Maar ik voel me wel erg nietig.

Qua functies ga ik toch wel een beetje achteruit, mijn hand bewegen is volledig onmogelijk geworden en geeft een heel rot gevoel. Praten gaat soms ook moeilijker. Dit afhankelijk zijn van anderen ben ik niet gewend. Het gaat met ups en downs. Waarbij de ups vooral te danken zijn aan de mediwiet... :P Want ja, BrittV, ik hing rond met mijn 30 jaar oude hippie brilletje (want ik kan mijn lenzen niet indoen) en van de mediwiet word ik relaxter, positiever en kan ik beter slapen 'snachts.

Yolan en Annie: Over de mediwiet was er een seminar een tijd geleden van Henk Franssen. Hier een link voor als je interesse hebt. Het is beter als morfine, het stimuleert ipv onderdrukt.
http://www.canshaman.com/medicinale-toepassingen/docus/
Als je daarna nog vragen hebt kan je me pb'en.

Een vriendin van me heeft een dierenkaart voor krachten voor me getrokken. Want ik ben nu ook heel erg de spirituele kant aan het benutten.
Ze had voor mij een Adelaar getrokken, een heel speciale krachtige kaart die  met het goddelijke in contact staat. Van de sjamanen. :) Daar ben ik nu heel blij mee en daar heb ik ook steun aan. Die gaat me helpen om het overzicht te houden, want dat kan ik niet zo goed meer. Een mooie kaart.

We gaan er nog steeds voor, maar man wat is het zwaar soms.

 

Offline
Berichten: 39

Maandag ga je weer aan een nieuwe behandeling beginnen. Ik wens je ongelooflijk veel succes, toi toi toi en nog meer van dat. Ik denk aan je en hoop dat het allemaal mee gaat vallen.

Veel liefs en een virtuele knuffel

Paulien

 

Offline
Berichten: 0

Fijn dat ze nog wel gaan behandelen, alleen erg jammer dat gamma knife niet meer mogelijk is. Mijn zus kreeg Xeloda en dexamethason na bestraling. De bloed-hersen barriere is dan doorbroken en xeloda geeft goede resultaten bij hersenmetastasen. Krijg je ook anti epilepsie medicijnen nu? Ik neem zelf ook wietolie, bestel het via http://www.stichtingmediwiet.nl voor mijn reuma pijnklachten. Je kunt een proefpakketje bestellen voor wie t wil uitproberen. Je wordt, althans ik, er niet high of zo van. Je kunt wel beter slapen. Ik wens je veel sterkte, maar zo te horen, zit je goed in je positieve energie!!

truus
afbeelding van truus

Echt kl#% echt k#t, ja, sorry, voor de woorden, weet gewoon niet hoe ik mij anders moet uiten hier. O, wat hadden we gehoopt dat jij een voorbeeld zou kunnen zijn. Een bestraling van je hele hoofd, wat moet ik mij daar dan bij voorstellen? Ik ga vanuit dat de bedoeling is dat daarmee de tumoren kleiner worden? Wel heel fijn dat je daar onder controle blijft. Sorry, voor al die vragen. Ik wens jouw en jouw gezin en vrienden heel veel kracht en sterkte, knuffel en liefs truus

 

afbeelding van negrita
Berichten: 91

Dankjulliewel voor de steun allemaal.
@ Truus, ze bestralen dan de hele hersenen, en dan is het idd de bedoeling dat de tumoren óf stabiel blijven óf verkleinen.
@Zusjes, ja ik heb keppra en dexa pillen. Xeloda doen we nog achter de hand houden voor als de bestraling niet meer lukt. Ik ben nu nog eerstelijns chemo dus dat wil ik liefst nog even zo houden, maar we krijgen hierover nog advies van avl. Ik zou eigenlijk ook nog Perjeta willen krijgen, maar dat zou ik misschien ook al niet meer krijgen, het wordt niet veel vergoed en ik zou dan toch al in een verkeerde lijn zitten ofzoiets (nog onduidelijk)...
 

afbeelding van BrittV
Berichten: 38

Hallo Zeeuwse adelaar, fijn dat de wiet je helpt en bedankt voor alle informatie. Ik ga mij erin verdiepen voor de toekomst. Hebben ze nog iets gezegd over mogelijke bijwerking van de bestralingen?? Mooi dat je iedere 3 maanden een MRI krijgt; alles goed in de gaten houden! Voor de komende weken veel sterkte gewenst; ik voel met je mee.

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Ja, heel, heel moeilijke tijd die jij moet leven Negrita. Natuurlijk grijp je je vast aan elk houvast wat je kunt pakken. Een heel mooi spiritueel beeld DE ADELAAR. Je hebt hem al in je avatar gezet, zo blijft hij bij je. Dat zijn kracht in je mag groeien.

Fijn dat het gammaknifegesprek toch die drie maandelijkse controle MRI heeft opgeleverd. In tilburg dan ? of in Vlissingen en kijkt Tilburg er dan mee naar ? Twee zien immers meer dan 1 en tilburg met een ander expertise-oog!

Veel sterkte voor en succes met de bestralingen negrita. Je moet je er toch maar weer aan overgeven! Je weet , HET MOET, maar toch, het is niet niks! En ik wens vurig voor je dat het zo goed helpt dat je jaren geen last meer hebt.

Ik hoop zo dat jij na de bestralingen , desnoods in studieverband, nog in aanmerking kan gaan komen voor herceptin+perjeta+chemo en zo nodig daarna nog voor T-DM1. Of geldt daar misschien voor dat je dan, net als ik toendertijd, eerst een half jaar stabiel moet zijn in de hersenen. Ik ben benieuwd naar het advies van het AVL.

Lieve Negrita, jij zet toch maar weer je schouders eronder , ook al zal het niet elke dag meevallen ze omhoog te houden. Laat de vleugels van de adelaar je daarbij helpen. En je mag ze na gedane arbeid ook weer neerklappen/laten hangen hoor en lekker uitrusten op de bank of in bed. Je gezin rommelt wel de rotzooi om je heen weg!

Offline
Berichten: 10

Lieve Negrita,       maandag starten met bestralen. Ik wens je heel veel succes en hoop dat de tumoren kleiner worden hierdoor. Fijn dat nog een ander team je in de gaten gaat houden met een MRI. Ik wil jou en je gezin nog eens heel veel sterkte en succes toewensen. Dikke knuffel,  Boukje.

afbeelding van Yolan
Berichten: 44

Lieve negrita,

het nieuwe jaar in. Gesteund en krachtig klink je, mooi om alles in te zetten.

bedankt voor het delen van je tips.

Heel veel sterkte met de nieuwe behandelingen. denk aan je,

 

Offline
Berichten: 565

Wat naar dat je lichamelijk achteruit bent gegaan meis. Zo in ene afhankelijk worden van anderen vergt veel aanpassingsvermogen. Gelukkig dat de mediwiet je daarbij een beetje kan helpen. Ben je niet high ervan? Dat vraag ik me dan wel af. Bedankt voor de link trouwens.

Ik hoop dat de bestralingen goed zullen helpen. Misschien kun je het beeld van de Adelaar voor je halen als je onder het bestralingsapparaat ligt Negrita? Een mooie, krachtige kaart heeft je vriendin voor je getrokken, die zal je veel steun geven.

Heel veel sterkte lieve Negrita.

Teuntje
afbeelding van truus

Hoi Negritta,

Maandag ga je dus starten ,dat de adelaar je de kracht mag geven die je nodig hebt !!

Sterkte voor de bestralingen in gedachten ben ik bij je XX

Liefs Teuntje