Leve je Lijf! Mindfulness retraite in Frankrijk

5 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 171
Leve je Lijf! Mindfulness retraite in Frankrijk

Annazone en haar man Ton bieden aan, exclusief voor Amazones:

Leve je Lijf! Mindfulness retraite in Frankrijk

Wanneer: 10 – 17 mei 2014

Heb je behoefte aan een time-out, aan quality-time met jezelf? Wil je weer in contact komen met je lichaam dat zoveel heeft moeten verduren? Voel je dat het nodig is om je lijf en je geest weer meer samen te brengen? Wil je op zoek naar jezelf, naar je eigen kern? In contact komen met je kracht en je wijsheid, maar ook met je angsten en je zorgen? En wil je dat het liefst samen met lotgenotes, die aan een half woord genoeg hebben? En dat op een prachtige, stille plek in Frankrijk, midden in de natuur?

Dan is deze retraiteweek iets voor jou! Een prachtig cadeau voor jezelf!

Tijdens deze week beginnen we elke dag met een (eenvoudige) yoga-sessie en een meditatie. We maken ook elke dag een wandeling in stilte. Elke deelneemster wordt uitgenodigd om een coachsessie met één van onze paarden te doen. Er is tijd voor schilderen, kleien, kleuren, schrijven, mijmeren, genieten. We zingen mantra’s en doen (geleide) meditaties waarin we onszelf ontmoeten.

Dat alles omlijst met heerlijke, gezonde, vegetarische en zoveel mogelijk biologische maaltijden.

Wanneer is het? Deze retraite begint op zaterdag 10 mei met de gezamenlijke avondmaaltijd en eindigt op zaterdag 17 mei na het ontbijt.

Wat kost het? Speciaal voor Amazones kost deze retraiteweek niet 649 euro maar 549 euro.

Kijk voor meer informatie op: http://www.moulindescomtes.nl/levejelijf.html.

Om deze retraite te kunnen realiseren is het nodig dat er minimaal vijf Amazones meedoen (en maximaal zeven) en dat je je opgeeft vóór 1 maart 2014.

Offline
Berichten: 4198

up voor deze week

afbeelding van nana
Berichten: 357

Ik zou graag en x willen maar wij gaan de 16e zelf een weekje weg.

Offline
Berichten: 115

Leve je lijf! Tot jezelf komen op een mooie, stille plek in Frankrijk

“We wonen in een voormalige watermolen, in ons eigen dalletje aan de rivier de Ance. We hebben een biologische moestuin en 3 paarden, 2 poezen en 4 kippen. Het is bij ons altijd rustig en stil. Je hoort alleen het ruizen van de rivier en de bron voor ons huis.”

Dat zegt Anneke (50), die in 2006 en 2008 werd behandeld voor borstkanker. Sinds vier jaar woont ze in Zuid-Frankrijk. Op deze prachtige plek organiseert ze nu een retraiteweek speciaal voor Amazones: Leve je lijf!

Het hele verhaal kun je hier lezen :arrow: klik hier

Je kunt je nog tot 15 maart aanmelden.

Offline
Berichten: 115

Deze meeting gaat niet door omdat er geen aanmeldingen zijn.