Ik voel me zielig...

8 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 255
Ik voel me zielig...

Mag ook toch? Gewoon een enorme verkoudheid. Maar wat voel ik me k*t. Zou gisteravond naar een event gaan, nou lichaam zei nee en dus..... Ik baal er zo van, en nee dat heeft helemaal niets te maken met onze ziekte maar GGGGRRRRRRR!!!!

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Tuurlijk is het toegestaan je zielig te voelen op zulke snotter-dagen. Maar het heeft wel met je weerstant te maken denk ik. Ik had nooit griep, maar vorige winter ben ik 5 weken grieperig en lamlendig geweest. Kostte me daarna nog weken om mijn conditie weer op te bouwen. Dit jaar was ik er met een week vanaf.

Dus lieve Nadira, ziek goed uit, en geef je over aan een lijf wat even niet wil. En het is toegestaan je zielig te voelen. Knuffel van mij voor jou.

 

Offline
Berichten: 255

Lieve Stoere Leeuw, waar haal jij toch de kracht vandaan voor je troostende woorden? Ik zit hier compleet te janken.... dank je wel voor je lieviegheid....

En het is natuurlijk ook een combi. Een oude bekende (lees:oude liefde) die contact met me zoekt via een datingsite. En #$%^^&** nog steeds geen antwoord geeft op een vraag uit februari 2016. Ik heb hem maar geblocked, en verwijderd van Linkedin. Ik ben gewoon klaar met energie-slurpende personen. Wat jammer is, is dat je zo weinig mensen overhoudt....

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Als je je geen 100% voelt, dan ben je ook moe in lijf en geest. En dan hakken zulke contacten met vergane vriendschappen er extra in. Je gevoel dat je zo weinig mensen overhoudt - lijkt me logisch dat je dat treurig stemt. 

Sommige mensen kunnen niet omgaan met ziekte. Ik had ook zulke vrienden. "Als je klaar bent met de behandeling dan spreken we weer wat af" Maar wat heb je daar dan aan. Ik heb je NU nodig denk ik dan. Ik heb het geluk hele goede en dierbaren vriendinnen en familie te hebben.

En de anderen? Die negeer ik gewoon. Ook als het weer beter gaat.

Ik wil je heel graag helpen Nadira - meedenken - meevoelen. Waar het maar kan.

Energie-slurpende mensen, nee die heb je nu even niet nodig.......het moet in evenwicht zijn en goed voelen. Wat je erin steekt moet je ook weer voor jou krijgen. Of hoe zeg je dat.....

Wees lief voor jezelf en maak wat lekkers. Of ga naar een webshop en bestel een leuk kledingstuk.

 

Offline
Berichten: 493

Hé lieve Nadira, ik zie je hoor meid en ik herken veel. Ik wilde laatst ook al reageren toen je het topic over DOORleven na OVERleven had geopend. Man, wat vind ik het ook ingewikkeld, damn.

Over je zielig voelen: het is juist heel goed denk ik om even ruimte te maken voor verdriet en boosheid over de dingen die je anders had willen zien, de dingen waar je echt niet op zat te wachten maar gewoon aan je deur klopten.Van daar uit kun je vaak weer verder. Een grote hug voor jou en dat je maar snel mag opknappen. heartheartheart 

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Mensen die niet weten wat het is DOORleven na OVERleven hebben vaak de neiging alsmaar te "eisen" dat je positief blijft. Hier op dit forum mag je ook uitspreken dat je je wel eens xxx voelt. De schone schijn ophouden vreet energie.

Lieve Nadira ik hoop dat je snot-kopje vandaag wat beter aanvoelt en dat je een heerlijke kerst zult hebben.

 

Offline
Berichten: 255

Hallo lieve lotjes, even een update...

De echte amlendigheid is wel weg nu., nog een klein beetje snotterig. Heb de kerst maar gebruikt om een berg foute kerstfilms te bingewatchen, en veel hazeslaapjes te doen. (familiebezoek had ik toch al niet gepland).

En om na te denken: hoe kan me dit zo ineens overvallen? Afgezien dat er officieel een griepepedemie is.... Het heeft natuurlijk alles te maken met wat ik in mijn andere topic adresseerde. Om eea overzichtelijk te houden ga ik daar nu een update geven: balans, balans, balans -> keuzes!

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Fijn dat je goed aan het opkanppen bent! Heerlijk toch je kerst doorbrengen met duttend voor foute kerstfilms.