Jubileumcongres BVN

6 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 271
Jubileumcongres BVN

Ik heb me opgegeven voor het jubileumcongres van de BVN op 21 maart. Zijn er meer amazones die er heen gaan en die het leuk vinden daar iets af te spreken?

Offline
Berichten: 878

Mooie oproep. Ik ben benieuwd of er meer amazones gaan... Ik zelf kan helaas niet.

Offline
Berichten: 485

Had mij wel leuk geleken, maar voor mij is zo'n hele dag nog altijd teveel. Ik moet er dan ook weer een dag van bijkomen en wil het plekje ook niet inpikken van mensen die het wél de hele dag trekken. Misschien wel leuk als je er hier iets over vertelt na afloop? :-) 

Offline
Berichten: 271

Snap ik heel goed, dat had ik ook lange tijd hoor. Ik zal er wat over vertellen! En misschien dat er nog anderen zijn die het ook leuk vinden.

Offline
Berichten: 168

Voor mij zou dat ook een te lange dag zijn, dat trek ik niet. Dus Atalanta ook ik hou me aanbevolen van jou een verslag te horen.

Offline
Berichten: 136

Nog even wat extra info over het jubileumcongres:

 

Het Jubileumcongres op zaterdag 21 maart begint met een opening met bijdragen van (ex-)patiënten, onze nieuwe directeur Cristina Guerrero Paez, internist-oncoloog Elsken van der Wall, minister Bruno Bruins van VWS, presentator Klaas van der Eerden en zangeres Kirsten Fennis.

Vervolgens zijn er drie programma's, in drie verschillende zalen:

* Diagnose en behandeling
* Leven met en na borstkanker
* Erfelijkheid

Ook is er de hele dag ruimte voor een bezoek aan onze Lotgenotenlounge, met onder meer stands, yoga, massage, make-up advies en een bezoek aan de Show & Tell, waarbij ook plastisch chirurgen aanwezig zijn.

Meer over het programma en aanmelden lees je hier: https://borstkanker.nl/nl/jubileumcongres