Daar ben ik dan!

6 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 3
Daar ben ik dan!

Hallo dan!

Wellicht is mijn verhaal wat anders, laat ik bij het begin beginnen....

November 2018 mammografie en echografie gehad; ik kwam voor 1 bultje, zo vonden er twee.

beide leken onschuldig te zijn waarvan een een simpel abces, ik noemde hem Fred voor het gemak. Abces werd gedraineerd en aan de antibiotica maar! Fred liet zich echter niet zomaar kisten, hij beelf de kop opsteken dus in maart 2019 werd Fred chriurgisch verwijderd. Dàg Fred!

Helaas was dat niet het einde van het verhaal, ik hoorde toen voor het eerst over mastitis. De melkklieren zorgden wéér voor problemen dus juni 2019 wederom onder het mes. Ook dat was nog niet het einde van het verhaal. Hardnekkige vorm maar gelukkig geen kwaadaardige cellen.

December 2019 zijn er voor de 3e keer klieren en weefsel verwijderd. Had al vrij snel het idee dat het wéér niet goed was en inderdaad, afgelopen zondag begon het weer te branden en gloeien.

Vanmorgen weer bij de specialist geweest. Vannacht is de infectie weer 'gesprongen' dus de druk is er gelukkig weer een beetje vanaf. We gaan een mri scan plannen maar dat kan pas als het weefsel weer rustig is dus over een maand ingeplanned. Wellicht kunnen ze daarmee een dieperliggend probleem identificeren. De specialist, de 3e die ik sprak bij het kankerinstituut van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, vertelde me dat de enige optie hierna het verwijderen van de tepel is maar ze kan niet garanderen dat het hiermee dan klaar is.

Ben dringend op zoek naar feedback en lotgenoten. Wellicht ben ik hier niet op de juiste plek aangezien het niet kwaadaardig lijkt te zijn maar op internet heb ik verder weinig info of lotgenoten kunnen vinden en van de specialisten weet ik inmiddels dat dit blijkbaar 'zeldzaam' is.

Overigens heb ik geen kinderen, heb nooit borstvoeding gegeven en ben nu 48.

 

feedback is van harte welkom!

Offline
Berichten: 3

Hallo José,

Wat een ingijpend verhaal! Helaas heb ik geen tip of informatie voor je maar ik hoop dat je gauw een lotgenoot of informatie verkrijgt waar je iets mee kunt.

Heel veel sterkte gewenst!

Groeten, Lita

Offline
Berichten: 3

Dank je Lita!

Op zich heb ik geen enkel probleem met het verwijderen van de tepel, het is wat mij betreft maar een tepel, alleen frustrerend dat ze niet kunnen garanderen dat het daarmee opgelost is.

De wond is vannacht verder open gegaan wat het op zich wel weer makkelijker maakt om schoon te spoelen.

Fingers crossed en we zien wel weer hoe het gaat lopen!

Offline
Berichten: 485

Hoi José,

Welkom hier en wat een bijzonder verhaal. Waar een ontsteking niet toe kan leiden... ik neem aan dat er herhaaldelijk gecheckt is of er niets anders aan de hand is. 

Ik wil je er wel even op wijzen dat ons forum openbaar is.... aangezien  je met naam en toenaam je bericht hebt geplaatst. Alleen ingelogde gebruikers kunnen reageren, maar de inhoud is voor iedereen te lezen. Je kunt zelf je naam aanpassen als je wilt, als het niet lukt, stuur dan gerust een berichtje naar mij.

Ik hoop trouwens dat het nu echt beter zal gaan en dat het niet nodig is om je tepel te verwijderen....

Hartelijke groet, 

Linda 

 

 

Offline
Berichten: 3

Reageren lijkt niet meer te lukken, alleen als ik een enkel zinnetje post. Openbaarheid van het forum heb ik geen problemen mee, maar dank je voor de reactie! 

De MRI heb ik ju zaterdag aangezien de borst nu vrij rustig is, weefsel en klieren die tot nu toe zijn weggehaald zijn niet kwaadaardig gebleken.

We zullen het gaan zien! Fingers crossed!

Offline
Berichten: 136

hoi José, bedoelde je dat het niet lukte op dit topic te reageren? Zo te zien is het nu gelukt. :)