DCIS 2

2 berichten / 0 nieuw
afbeelding van natas73
Offline
Berichten: 1
DCIS 2

Precies 9 jaar geleden is mijn rechter borst geamputeerd. Mijn alarm bellen gingen af toen mijn tepel blijvend naar binnen was getrokken. Goede nieuws was dat er op tijd bij was. Wel moest mijn borst geamputeerd worden maar middels een diep-reconstructie ben ik al jaren zeer tevreden over mijn nieuwe borst.

Helaas zijn er dit jaar bij de controle kalk spatjes in mijn linkerborst gevonden. "zal vast niets zijn maar voor de zekerheid een biopt". Uitslag was verontrustend dus een MRI Helaas bleek het een gebied van ongeveer 7 CM te zijn wat betekent dat ook mijn linker borst geamputeerd wordt. En voor de zekerheid ook een echo van mijn oksel. En ook hier weer alarm en meteen een biopt. 

Nu maar weer wachten op de uitslag. Wat een ongelooflijke tegenvaller zeg. Ik weet dat ik het niet moet doen maar ik struin internet af op zoek naar geruststelling, welke in natuurlijk niet vind. Gelukkig worden de onderzoeken kort op elkaar gepland zodat ik niet al te lang hoef te wachten op de uitslag. Maar pfff wat duurt wachten lang.

Offline
Berichten: 878

Sterkte Natas, met het wachten. Heb je inmiddels al uitslag?