even voorstellen en een vraag

3 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Frannie1202
Offline
Berichten: 2
even voorstellen en een vraag

Lieve Allemaal,

Mijn naam is Fran en ik ben 30 jaar en moeder van 2 prachtige kindjes. Sinds een tijdje (aantal maanden) heb ik veel last in mijn Linkerborst wat uitstraalt naar mijn linkeroksel en sleutelbeen. Niet echt naar omgekeken dacht het gaat wel over en we zaten midden in een emigratie naar Oostenrijk. De pijn werd echter onaangenaam en ik werd misselijk en heel erg moe, ben dus vorige week maandag naar de dokter gegaan ook ivm heftig hoesten kreeg de diagnose longonsteking en kreeg  2 antibiotica kuren mee. Afgelopen maandag weer naar de huisarts geweest en gevraagt wegens de pijn in me borst en de klachten die aan bleven houden ..op dat moment ging ze mijn borst onderzoeken en vond in mijn linker borst een cyste en ik moet zsm een mammografie gaan doen. Helaas maak ik me nu best druk en ben ik geschrokken en ook wel een beetje bang?! Hebben meerdere mensen echt pijn ervaren? en koen de andere ziekte klachten misschien wel hierdoor? ook omdat me longonsteking niet weggaat tewrijl ik al 9 dagen 2 verscillende antibiotica slik?

Ik wens iedereen in deze groep heel veel sterkte , en ben blij dat ik mijn hart hier op een forum kan luchten.

groetjes Fran

Offline
Berichten: 515

Beste Fran, 

Dat klinkt niet goed allemaal en ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt. Aan onze ervaringen heb je in jouw situatie denk ik niet zoveel. Jouw klachten kunnen ook andere oorzaken hebben. Je huisarts probeert gewoon zaken uit te sluiten. 

Het is overigens een misvatting dat borstkanker geen pijn kan doen. Aanhoudende koorts en ontstekingen zijn sowieso een reden om even nader onderzoek te laten doen. Ten tijde van de diagnose had ik geen pijn, maar was ik wel koortsig en moe. Andere mensen merken juist niks. 

Ik hoop dat ze je kunnen geruststellen in het ziekenhuis en dat er andere oorzaken worden gevonden voor je klachten. Tot die tijd heel veel sterkte met wachten en zorg goed voor jezelf.

Hartelijke groet, 

Linda 

 

Offline
Berichten: 286

Dag Fran, daar zijn we voor, dat je je hart kan luchten.  Het is goed dat er een mammografie wordt gemaakt, dat geeft duidelijkheid en laten we hopen dat het allemaal meevalt! Heel veel sterkte!