Voorstellen

6 berichten / 0 nieuw
afbeelding van vaup
Offline
Berichten: 1
Voorstellen

Ook ik wil mijzelf graag even voorstellen. 
Ik ben vaup, 38 jaar en op dit moment 28 weken zwanger en moeder van een lieve peuter. Ik heb 3 dagen geleden te horen gekregen dat ik borstkanker heb. Welke vorm en behandelplannen ik ga doorlopen weet ik nog niet. Maandag heb ik af ziekenhuis met allerlei onderzoeken.

Het is zo'n ontzettend angstaanjagend en spannend gevoel wat nu overheerst, niet alleen voor mij maar ook voor mijn ongeboren dochter. Alsof het een verhaal van iemand anders is, en niet de mijne. 
Ik hoop veel informatie en steun van het forum te halen! 
 

Groet, Vaup

afbeelding van Linn
Offline
Berichten: 26

Sterkte! 

Offline
Berichten: 4259

Vaup, wat een nachtmerrie. In een tijd die zo mooi roze zou moeten zijn word je nu hiermee geconfronteerd. Het worden zware tijden. Weet dat aangetoond is dat sommige chemo's verantwoord en veilig gegeven kunnen worden en dat je kindje daar niks van zal merken. Daar zorgt de barrière van de baarmoeder voor. Ik ken verschillende baby's (of eigenlijk zijn ze al best groot nu!) die het altijd supergoed gedaan hebben, ondanks de chemo tijdens de zwangerschap. Zelf zou ik als ik zwanger was en borstkanker had het liefst in een academisch ziekenhuis behandeld willen worden, omdat het toch een uitzonderlijke situatie is, maar het hóeft niet natuurlijk. Heel veel sterkte nu en de komende tijd.

Offline
Berichten: 485

Wat een slechte film moet dit zijn... Ik kan me voorstellen dat je even moet "landen".  Hoop van harte dat je morgen relatief gunstig nieuws krijgt. Maar dat het heftig wordt, is zeker. 

Heb je hulptroepen om je heen in de vorm van vrienden en familie? Trek zeker aan de bel bij bijv. de gemeente als dit niet zo is. Want dit is een uitzonderlijke situatie inderdaad. 

Heel veel sterkte, 

Linda

 

Offline
Berichten: 3

Hallo Vaup,

Wat een verschrikkelijke situatie in een tijd die zo mooi moet zijn.....

Ik kwam onderstaand verhaal tegen, misschien heb je er steun aan en kun je in contact treden: https://de-amazones.nl/nl/forum/lotgenoten-stellen-zich-voor-welkom-bij-de-amazones/zwanger-en-borstkanker

Heel veel sterkte gewenst!

 

Groeten, Lita

Offline
Berichten: 8

Och Vaup, wat een onzekere tijd voor je, ik hoop dat je snel duidelijkheid gaat krijgen en dat er een goede behandelplan voor je wordt opgesteld. Sterkte de komende tijd

Mômô