Bug in verhalenfeed

10 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 452
Bug in verhalenfeed
Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Doe ik iets fout? Normaal als ik op de grote rode B druk bovenin dan krijg ik de nieuwste "mijn verhaal" in een rijtje onderin. Ik krijg nu een rijtje waar 15/11/2017 bij staat maar als ik erop klik zijn het verhalen van 2014.

Voorop gesteld - ik ben vandaag erg wazig - kwam vandaag in de Etos ook totaal niet uit mijn woorden. Medewerksters waren gelukkig erg geduldig.......

 

Offline
Berichten: 306

Dat is bij mij ook het geval, zal een mailtje sturen naar BVN dat blijkbaar een bug in het systeem zit. 

Offline
Berichten: 156

Ja er is nog steeds iets fout er staan nog steeds alleen oude verhalen.

Offline
Berichten: 452

Het is (nog) niet bekend hoe dit veroorzaakt wordt, wrs. wordt er op de achtergrond iets bijgewerkt wat veroorzaakt dat de livefeed die verhalen oppikt. Ze hebben ook allemaal 14:48 als bijwerk-tijdstip. Dus je ziet het goed hoor Stoere Leeuw!

In de reactie-livefeed kun je deze dagen ook vreemde regels tegenkomen. Dit kan ik wel verklaren, dit komt door het samenvoegen van topics of het verhuizen van berichten naar een ander topic.

Offline
Berichten: 873

Ik vind het toch verdrietig dat mijns inziens -nogmaals, voor de mensen die er hard aan werken niets dan lof- De Amazones totaal zijn ingestort bij het samengaan met BVN. Ik krijg ook het gevoel (wellicht totaal onterecht, maar zo komt het op mij wel over) dat het voor BVN bijzonder weinig prioriteit heeft. Ben bang dat een aantal Amazones van de oude garde zich zouden omdraaien in hun graf, als ze zagen hoe het nu gaat. Jammer. :(

Offline
Berichten: 156

Sluit me helemaal bij ridoux aan. Het is idd. erg jammer zoals het nu gaat.

truus
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Dat is wat ik eerder ook aangaf, wat is de reden om de amazones over te nemen.....concurrent uitschakelen?

BVN
Offline
Berichten: 5

Beste mensen,

In deze discussie stellen een aantal van jullie vragen bij de rol van BVN binnen het forum. Er zijn bepaalde verwachtingen over onze inbreng ontstaan. Daar willen we graag op reageren. We zien de rol van BVN vooral als de organisatie die achter de schermen een aantal taken uitvoert, en niet op het forum zelf. Toen het bestuur van stichting Amazones destijds (2014) vroeg aan BVN om een aantal taken van haar over te nemen ging het om taken als: zorgen voor ondersteuning en continuïteit op ICT gebied, helpen bij werving en training van mensen die als moderator aan de slag willen, en zorgen dat de kosten van het forum betaald worden. Zo is dat destijds afgesproken en vastgelegd in een contract.

 

Het spijt ons ook dat er op dit moment te weinig Amazones zijn die als moderator de community op het forum kunnen ondersteunen. De huidige moderatoren hebben zo lang en zoveel gegeven maar zij kunnen het niet alleen. De levendigheid en betrokkenheid op het forum is wat de bezoekers er met elkaar van maken. BVN wil vanuit haar rol en mogelijkheden bijdragen aan goed functionerend forum. We realiseren ons dat op ICT gebied nog niet alles optimaal functioneert. Weet dat er achter de scherm door ons hard aan wordt gewerkt om binnen de beschikbare middelen dingen te verbeteren.

Offline
Berichten: 54

Dank voor het melden van de problemen in de verhalenfeed. Het bleek inderdaad een technische 'bug' te zijn. Als het goed is, is het nu verholpen. Mocht je alsnog problemen ervaren, meld het vooral.