Pink Ribbon weigert naaktkalendergeld

4 berichten / 0 nieuw
Anoniem
afbeelding van Anoniem
Pink Ribbon weigert naaktkalendergeld

Ik zag van de week in een nieuwsprogramma een item over Pink Ribbon die de opbrengt van actie goede doelen heeft geweigerd vanwege bloot. Dat zou niet stroken met mensen met borstkanker. Ik verbaas me daar erg over. Ik persoonlijk heb geen enkel probleem met blote foto's en filmpjes zolang het "netjes" is. De getoonde foto's vond ik keurig en mooi. Ik vind het jammer dat dat geld nu niet gebruikt wordt voor meer onderzoek voor borstkanker.

Offline
Berichten: 4258

Na alle gedoe dat ze hadden met vrouwelijk naakt konden ze mijns inziens niet ineens wel akkoord gaan met mannelijk naakt, dat zou raar zijn. Maar van mij mag alle naakt gewoon. Al die lange tenen, in krijg er af en toe wat van.

truus
afbeelding van Anoniem

Het is altijd lastig, wanneer doe je iets goed?

afbeelding van Dopey
Berichten: 623

Ik snap het probleem wel. De achterban/doelgroep van Pink Ribbon is natuurlijk zeer divers. Een dwarsdoorsnede van de samenleving.
Ik heb niets tegen naakt, ben een naturist, maar een kalender van mannelijk (bijna) naakt heeft voor mij ook helemaal niets te maken met vrouwen en borstkanker. Vind het wel goed dat PR niet zomaar alle donaties accepteert.