Wat vinden jullie van de indeling van het forum?

14 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 878
Wat vinden jullie van de indeling van het forum?

Hoi,

Ik ben nieuwsgierig: wat vinden jullie van de indeling van het forum? Ik vind het aan de ene kant heel duidelijk, maar aan de andere kant ook wel superveel categorieën. Voor het gemak ga ik zelf altijd naar de optie Forum > Nieuwe en recente onderwerpen. Ik vraag me af of het een goed idee is om sommige categorieën samen te voegen. Wat vinden jullie?

Offline
Berichten: 338

De indeling vind ik prima.

Wel vind ik het soms bijzonder dat als iemand een vraag stelt, dat ze soms worden verwezen naar een ouder topic over dat onderwerp. Terwijl de berichten soms inhoudelijk verouderd zijn. De behandeling van borstkanker gaat door en er wordt steeds meer bekend. 

Offline
Berichten: 78

Ik kijk eigenlijk nooit op het forum frown, ik kijk altijd op de homepage of er nieuwe berichten zijn... sowieso vind ik de verhalen vaak het meest interessant, en als ik iets wil weten, dan gebruik ik de zoekfunctie. Ik ben het wel eens met Mora2202, dat je snel naar oude berichten wordt verwezen, dat vind ik jammer.

Offline
Berichten: 878

Hey, dat vind ik best een eye-opener. Zo had ik er nog niet naar gekeken. Ga ik rekening mee houden. Dank je wel.

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Dat ben ik helemaal eens met Orange Daisy en Mora - dat verwijzen naar oude topics vind ook ik jammer. Als iets in het heden speelt is het prettig daar ideeën mee uit te wisselen met anderen die er ook nu mee te maken hebben.

Ik klik altijd op forum en dan op actieve onderwerpen en dan zie je wat er nieuw is. verder geen op- en aanmerkingen, prima zo.

 

afbeelding van Dopey
Berichten: 623

sinds de zoekfunctie weer goed werkt, doet de indeling er iets minder toe. Wat ik wel mis is een verzameling van tips bij elkaar. Als ik zoek op "tips" kom ik van alles en nog wat tegen. Rijp en groen. Terwijl tips van lotgenoten zo vreselijk belangrijk kunnen zijn. Ook al zijn het kleine dingetjes.

Ik zou voorstellen daar een apart topic van te maken met een goede onderverdeling. Extra werk voor de modjes natuurlijk. Maar misschien de moeite waard?

afbeelding van Dopey
Berichten: 623

Ik doel dan op tips tijdens de chemo, tijde s het herstel, tijdens de palliatieve fase.

Zo ben ik nu zielsgelukkig met een voedingskussen van het kruidvat. Ik lig veel op de bank en kreeg het moeilijk voor elkaar om goede ondersteuning voor mijn rug en nek te krijgen. Als ik dat kussen met de 'boog' naar boven leg en met de pootjes naar benee, dan heb ik zo'n goede ondersteuning. Echt fantastisch. Da's dus een voorbeeld van een tip :-).

Offline
Berichten: 878

Goed idee! Dacht dat er 5 jaar geleden wel zo'n forum was. Of misschien was het een topic. Ga ik even uitzoeken.

Offline
Berichten: 78

Na aanleiding van dit topic toch maar eens op het forum gekeken. Wat ik meteen mis zijn de 'standaard' knoppen 'ongelezen/nieuwe berichten' en 'eigen berichten'. 

 

Offline
Berichten: 878

Ongelezen/nieuw is er wel, kijk:
https://www.screencast.com/t/VC25iWt1suic

(Of zie ik dat alleen omdat ik moderator ben?)

Eigen berichten heb ik zelf nog niet ontdekt.

Offline
Berichten: 251

Ik gebruik dit: https://de-amazones.nl/nl/forum/active. Dan hebben de nieuwe en ongelezen topics een markering (xxx nieuwe reacties)

Offline
Berichten: 78

De knop nieuwe en recente onderwerpen heb ik niet. De actieve onderwerpen wel, die gebruik ik nu ook meer.

Offline
Berichten: 78

OrangeDaisy schreef:

 

De knop nieuwe en recente onderwerpen heb ik niet. De actieve onderwerpen wel, die gebruik ik nu ook meer.

Een bericht bewerken kan niet (?), dus dan maar zo. Ik heb de knop nieuwe en recente onderwerpen toch wel...

Offline
Berichten: 136

Wij hebben inmiddels de structuur en categorieën aangepast, en hopen dat jullie het zo overzichtelijker vinden.

Hiervoor moest ik een aantal topics verplaatsen. Helaas staan die nu allemaal bij 'actieve onderwerpen' terwijl er geen nieuwe reacties bijgekomen zijn. Een beetje verwarrend, maar dit is eenmalig. Excuses hiervoor!