Borstkanker bij (jonge) vrouwen met andere roots

3 berichten / 0 nieuw
afbeelding van sandra1987
Offline
Berichten: 1
Borstkanker bij (jonge) vrouwen met andere roots

Hoi allemaal,

Ik ben Santoecha en ik kreeg de diagnose borstkanker toen ik 26 jaar was. Momenteel ben ik aan het afstuderen in de journalistiek en daarvoor zoek ik (jonge) vrouwen die borstkanker hebben(gehad) met andere roots. Ik zou hen dan willen interviewen en fotograferen. Het is nogal zoeken naar een speld in een hooiberg, vandaar dat ik het zo probeer :)

Groetjes,

Santoecha

Offline
Berichten: 457

Hoi Sandra, 

Welkom bij de Amazones en wat stoer dat het gelukt is om na je diagnose je studie weer op te pakken!

Oproepjes moeten officieel even langs de moderatoren https://de-amazones.nl/sites/default/files/Organisatie/Gebruikersvoorwaarden%20Forum.pdf. Dit om de leden ook een beetje te beschermen, wat je ongetwijfeld zult begrijpen. Of heb je al toestemming gekregen via de BVN? 

Ik laat je oproep nu gewoon staan hoor. Ik weet niet of er op het moment amazones zijn met een andere culturele achtergrond. Het is hier de afgelopen tijd niet ter sprake gekomen in elk geval, maar dat zegt op zich niets. 

Hartelijke groet, 

Linda 

Offline
Berichten: 4225

Hi Santoecha,

Ik heb eigenlijk geen idee van de afkomst van Amazones, daar kijk ik niet zo naar en is online natuurlijk niet direct zichtbaar. 

Je bent vast ook al bekend met Mammarosa? Mocht dat niet zonzijde, dan zou ik je aanraden ook met hen contact te zoeken of zij iemand in hun netwerk hebben. 

Succes!