Nieuwe Technische Moderator

6 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 19
Nieuwe Technische Moderator

Hoi Allemaal! 

Ik wil me graag hier even kort voorstellen als de nieuwe Technische Moderator van de Amazones. Misschien zullen enkele van jullie me al kennen of gezien hebben als zoon van Thea Thuijls. Zij zette zich zeer enthousiast en vol overgave in voor de BVN tot haar overlijden vorig jaar. Ik hielp haar destijds al met wat kleinere dingetjes voor de BVN en uiteindelijk is zij een grote inspiratie bron voor mij geweest om mij zelf in te gaan zetten voor de BVN. Dit werd versterkt nadat mijn broertjes en ik ook afscheid moesten nemen van onze vader eerder dit jaar door kanker. 

Ik ben (net) 26 jaar, woon in Hilversum en werk bij Lightspeed in Amsterdam als senior op de support afdeling. Een bedrijf dat zich focust op het ontwikkelen en draaien van software platforms voor Webshops(eCommerce), Retail en Restaurants. Daarnaast draai ik ook nog een eigen bedrijf gericht op ICT (Voornamelijk Webdevelopment, beheer en Design). Ik heb nog 2 jongere broertjes welke wonen in Nijmegen en Midden-Limburg. Door mijn ervaring binnen de ICT en mijn wens om te helpen bij de BVN ben ik gevraagd om als Technische Moderator het team te komen versterken. Hier heb ik dan ook geen seconde over na hoeven te denken. Daarnaast zal ik mij gaan inzetten voor een naasten-programma bij de BVN. 

Kort gezegd zal ik hier voornamelijk actief momenteel zijn voor technische problemen en vragen en daar mogen jullie me ten alle tijden voor bereiken (ook voor andere vragen/interesses uiteraard!), maar zal ik zeker ook kijken op welke andere manieren ik een bijdrage kan leveren! :) 

afbeelding van inkyaquamama
Berichten: 209

Top zeg,echt bewondering voor je dat je dit gaat doen.Heel veel succes en welkom hier :)

Offline
Berichten: 335

Wat goed, Youcke! Fijn dat je hier komt helpen! 

Wat vreselijk om je beide ouders zo jong te moeten missen! Maar wat buig je het om naar iets moois! Wat knap! 

Heel veel succes met alles wat je doet! Ik neem in ieder geval mijn petje voor je af! 

Offline
Berichten: 4223

Youcke, ik heb je ontmoet bij de introdag van de BVN. Wat fijn dat je hier nu al direct concrete steun kunt geven. En in de wandelgangen van de BVN meen ik te horen dat in 2019 er echt meer aandacht voor 'naasten' komt. Ik heb er alle vertrouwen in dat je daar ook in mee zult denken.

Offline
Berichten: 853

Leuk dat je je hebt voorgesteld Youcke. Je bent net begonnen, maar ik ben al erg blij met je!

Offline
Berichten: 19

Erg bedankt voor de lieve berichtjes! Ik hoop dat ik een mooie bijdrage kan gaan leveren aan de BVN de aankomende tijd :) 

En zeker @ellenk, ik word al op de hoogte gehouden en dat ben ik zeker van plan!