Vrijkaartjes Tivoli

12 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 878
Vrijkaartjes Tivoli

Hoi allemaal,

Borstkankervereniging Nederland heeft 6 vrijkaartjes aangeboden gekregen door Tivoli. En heel bijzonder: die bieden ze aan aan De Amazones voor een kleine amazones-meeting. Het is een galadiner op 26 juni. Wie heeft interesse? Ik sprak Atalanta al even en die gaf aan het leuk te vinden. Misschien willen er meer mee. Dit is de bijbehorende tekst van de uitnodiging:

U heeft 1 tafel gereserveerd voor 6 personen namens Blikkenburg. Wij verwelkomen uw gasten graag in de foyer van de Grote Zaal in Tivoli Vredenburg vanaf 18:30 uur. Om 19:30 uur vangt het diner op het podium van de Grote Zaal aan, afgewisseld met prachtige kamermuziek door Harriet Krijgh & Friends. De dresscode is Black tie.

Offline
Berichten: 271

Zijn er nog anderen die dit ook leuk zouden vinden?

Offline
Berichten: 4258

Nou, ik hou erg van kamermuziek. Dus als er nog plaats genoeg is? Lijkt het me wel bijzonder om mee te maken.

Offline
Berichten: 4258

Wat is het eigenlijk voor een evenement Lucky, Wie organiseert het, is er een goed doel? gaat het over fundraising?

Offline
Berichten: 878

Ik weet eigenlijk niet meer dan dit. Op de website van Tivoli zie ik ook niks staan, alleen een afgelast concert die dag. Misschien vullen ze de dag op met een diner met kamermuziek en bieden ze gratis kaartjes aan goede doelen? Ik vraag Karen even om meer info.

Offline
Berichten: 4258

Je wilt toch weten tussen wie je komt te zitten, etc. etc. anders stort je je wel in een heel spannend avontuur ;)

Offline
Berichten: 54

Hi Atalanta en EllenK, wat leuk dat jullie interesse hebben! Er is zeker nog plek voor jullie en je kunt ook een partner/kennis meenemen, laat het me maar even weten. (in totaal zijn er zes kaarten). Je zit bij elkaar aan tafel.

De kaartjes worden aan geboden door de 'Blikkenburg', actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern. Ik kan bij hen nog wel navragen welk publiek er nog meer komt. Zij kunnen eventueel ook voor gala (dames) kleding zorgen.

Dit is de link van het festival, maar deze besloten avond is dus speciaal voor genodigden de avond ervoor: http://kamermuziekfestival.nl/

ik kom er morgen op terug! Groetjes Karen

Offline
Berichten: 54

Belangrijke update: Blikkenburg heeft mij laten weten dat ik uiterlijk morgenochtend de namen van de geïnteresseerden moet doorgeven. Ze willen echt een tafel vullen met zes mensen die op enige manier met elkaar verbonden zijn, een gemeenschappelijke deler hebben. 

Qua publiek: Er zitten voornamelijk sponsors van het kamermuziekfestival in de zaal, het is geen benefiet concert of iets dergelijks. 

Dresscode: cocktail of lang, heren in smoking. 

Kortom: heb je interesse? Mail dan even je (echte) naam naar:

.

Groetjes Karen

 

Offline
Berichten: 4258

Karin, hartelijk dank voor de informatie. Ik ga toch niet aanschuiven.

Offline
Berichten: 54

Atalanta schreef:

Zijn er nog anderen die dit ook leuk zouden vinden?

Ik heb geen andere aanmeldingen meer ontvangen. Blikkenburg trekt het aanbod daarom terug. Ik heb hen heel hartelijk bedankt voor het aanbod.

en ellenk, geen enkel probleem.

Offline
Berichten: 873

Ja sorry, ik vind het een leuk aanbod en woon in Utrecht, maar het komt niet zo goed uit. 

Offline
Berichten: 271

Oké dat is begrijpelijk, ik zag het niet eerder, dus heb daarom niet eerder gereageerd. Dank voor de moeite in elk geval!