Is het mogelijk om forumberichten te bundelen?

7 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 2
Is het mogelijk om forumberichten te bundelen?

Lieve amazones,

Mijn naam is Nikki en sommige van jullie zullen mij misschien nog kennen als de dochter van Karin (ook wel genoemd; de Groepshugger).

Het was gisteren 6 jaar geleden dat mijn moeder op 50 jarige leeftijd is overleden. Nog elk jaar heb ik het hier erg moeilijk mee en ook dit jaar was geen uitzondering. Dit jaar kwam ik echter voor het eerst op het idee om te kijken of haar profiel op de Amazones nog bestond. En ik was blij om te zien dat dit nog het geval was, beter nog; ik heb zelfs hele mooie berichten van haar teruggevonden die ik nooit eerder gelezen had.

Op haar profiel te lezen heeft zij in de jaren dat zij actief was op de amazones 1993 berichten geplaatst op het forum en ik zou het super zonde vinden als deze persoonlijke berichten verloren zouden gaan. Mijn moeder was altijd heel erg open en betrokken en heeft daarom ook heel veel informatie gedeeld op dit forum waar mijn vader en ik geen besef van hadden.

Ten tijde van haar overlijden werd de amazone website vernieuwd en had ik met Goudblok besproken dat het in de toekomst misschien mogelijk was om deze berichten te verzamelen en te bundelen. Helaas is ook Goudblok op veel te jonge leeftijd overleden en hebben wij dit plan nooit meer samen opgepakt.

Vandaar mijn vraag; is het inmiddels misschien mogelijk om alle forumberichten van een gebruiker te bundelen?
Zo ja, hoe? Zo nee, kunnen jullie mij misschien tips geven hoe ik toch alle berichten van mijn moeder kan verzamelen en zelf kan bundelen?

Ik kijk heel erg uit naar jullie reacties.

Groetjes, Nikki

Offline
Berichten: 2277

Hoi Nikki,

Natuurlijk ken ik jou nog. Gisteren heeft mijn Amazone kaarsje gebrand voor Karin en Goudblok, hopelijk hebben ze het gezellig samen op de Amazonewolk...

Helaas is het ook op deze website niet mogelijk om alle forum berichten te bundelen. Wat je wel kan doen is alle berichten apart opslaan en kopiëren in Word. Dit is wel een hele klus want ze heeft natuurlijk veel geschreven en over het hele forum verspreid.

Mocht je nog vragen hebben dan mag je ons ook mailen:

Offline
Berichten: 4226

Nikki, natuurlijk is je moeder ook hier niet vergeten! Ik kan haar nog zo uittekenen. Karin organiseerde een wandeling toen ik nog tussen diagnose en operatie zat, ik heb het naamkaartje dat ze toen voor me maakte nog steeds.

Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je fijne mensen om je heen hebt.

Offline
Berichten: 1161

Hoi Nikki, ook ik ben je ieder niet vergeten. Zij was de eerste amazone die ik in levende lijve zag op een stand in Utrecht.
Ook ben ik nog bij jullie thuis geweest voor de amazone bbq.
Vaak denk ik nog aan je moeder en vraag me dan ook altijd af hoe het met jou, haar dochter gaat.

Offline
Berichten: 2

Lieve amazones,

Bedankt voor de snelle reacties!

Wat lief om te lezen dat er nog kaarsjes worden gebrand voor mama en goudblok. Ik hoop dat ze met veel tevredenheid op die amazonewolk naar ons zitten te kijken.

Jammer om te horen dat het bundelen niet mogelijk is. Dan zit er niets anders op dan inderdaad alle forumberichten afzonderlijk op te slaan en te bewerken. Aan de ene kant ook wel een mooie manier om alle berichten van mama te ontdekken en te lezen. Hebben jullie misschien tips hoe ik deze 1993 berichten terug kan vinden? Of moet ik gewoon alle pagina's af gaan op alle forumberichten? Op haar profiel zie ik nu namelijk alleen haar laatste berichten terug. Of vind ik meer berichten als ik op haar account inlog?

Om terug te komen op jouw vraag sbous gaat het op zich wel redelijk met me. Ik heb sinds mama's overlijden heel hard gewerkt om alles weer zo snel mogelijk op te pakken en ben in 2010 begonnen aan een HBO opleiding en ben ik begonnen met werken bij de Gamma als bijbaantje. Mijn baantje bij de Gamma heb ik recentelijk opgezegd, omdat ik een andere baan aangeboden had gekregen binnen mijn eigen branche, maar deze is inmiddels helaas alweer op z'n eind.

Ik heb jammergenoeg 1,5 maand geleden onze poes Blossom in moeten laten slapen vanwege een carcinoma op haar alvleesklier, twaalfvingerige darm en galblaas. Aangezien onze kat Skippy 2 jaar daarvoor ook plotseling is komen te overlijden, was Blossom het enige levende dier wat ik nog gemeenschappelijk had met mama. Dit heeft er dan ook behoorlijk ingehakt.
Om een lang verhaal kort te maken; door de ontdekking van het carcinoma bij Blossom ben ik overspannen geraakt. Al het verdriet wat ik heb weggedrukt sinds het overlijden van mama (om zo snel mogelijk door te kunnen met mijn leven) kwam er gelijktijdig uit. Ik ben nu bezig om hier weer uit te komen en alles langzaamaan weer op te pakken. Dit betekend echter dat het verdriet van mama's overlijden weer heel oppervlakkig bij mij ligt en ik het gevoel heb dat ik overnieuw moet beginnen met het rouwproces. Maar ik ben van mening dat alles gebeurd om een reden en dat het misschien maar goed is dat ik opnieuw ga rouwen om het ditmaal goed te doen. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar stapje voor stapje komen we er wel.

Ik ben nog steeds samen met dezelfde vriend als toen en hij steunt me gelukkig heel goed, ook in dit proces. Aangezien hij mama ook heeft gekend en haar overlijden van dichtbij heeft meegemaakt kan hij zich heel goed voorstellen hoe ik mij voel. Het doet mij ook heel erg goed dat ik deze gevoelens met hem kan delen en hij mama nog gekend heeft.

Papa heeft inmiddels een nieuwe partner. Hij is gelukkig en dat is in mijn ogen het aller belangrijkste. Na mama's overlijden heeft ook hij het erg moeilijk gehad en ik ben dan ook blij dat hij een nieuwe partner heeft gevonden die hem gelukkig maakt.

Ik woon samen met mijn vriend (Kevin) in mama's huis. Papa is bij zijn nieuwe partner ingetrokken. Ook al woon ik niet meer met papa samen spreek ik hem nog bijna dagelijks en is onze band heel sterk geworden. Net als voor mama is hij ook een rots voor mij.

truus
afbeelding van truus

Hallo Nikki, ook ik heb jouw moeder gekend, Karin de hugger, laatst zelfs nog foto's bekeken van een meeting. Heb je die ook gezien?
http://www.de-amazones.nl/phpbbforum/viewtopic.php?f=10&t=10309
Ik heb zelf een geheime groep opgericht voor vrouwen met uitzaaiingen, maar misschien is dat ook iets voor jouw om een groep voor kinderen van, op te richten. Praten kan zoveel goed doen, zelfs na zoveel jaren.
Heel erg als je weer iets verliest wat een band met je moeder was, heel moeilijk om daar de juiste woorden in te vinden. de tijd staat niet stil, soms goed en soms kan het heel verdrietig zijn. Maar het huis zal ook veel herinneringen geven en hoop dat steeds meer een glimlach verschijnt, als je terug denkt. En je daarmee het verdriet kunt verzachten. Liefs Truus

Offline
Berichten: 2277

Nikki,misschien maakt het zoeken/bundelen het voor jou iets gemakkelijker als je het via de zoekfunctie doet. Dit staat rechtsboven onder je profiel. Typ daar de naam in, Karin, en dan krijg je heel veel berichten te zien waar jij weer je selectie uit kunt gaan maken. Je kunt via de tabel aan de rechterkant ook nog extra filteren.

Succes!