Adenoid cystic carcinoma

33 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 46
Adenoid cystic carcinoma

Afgelopen dinsdag eindelijk alle uitslagen gekregen van de borstamputatie van mijn moeder. Er was ons na de bioptie verteld dat er sprake was van invasief ductaal cardinoon niet hormoon gevoelig.
8 dagen na de operatie uitslagen waren niet binnen, 4 dagen later terug komen, weer niet binnen behalve de uitslag van torax foto en longen, schoon, schildwachters schoon gelukkig. O, ja het en was kleincellig, verder geen uitleg gekregen, behalve dat de tumor 3 cm was en dus chemo zou er gaan komen. 16 augustus terug voor het behandelplan.
Nou daar kregen we dus te horen dat mijn moeder een uitzonderlijk geval was/is. Oordeel, U heeft geen borstkanker, u krijgt geen chemo en geen bestraling, kom over 4 maanden maar terug voor controle???!!
O,ja, wel u heeft wel kanker hoor en uw borst is terecht verwijderd maar u heeft een zeer zeldzame vorm, dat komt eigenlijk niet voor. Het heet Adenoid cystic carcinoma, komt ongeveer 5 keer per jaar vorm en nooit in de borst maar vaker in de speekselklier. U hoeft geen chemo want op deze vorm van kanker heeft chemo geen effect. alles is verwijdert dus bestraling hoeft ook niet. Daarmee werden we weggestuurd!! De machting voor de pruik hadden we al binnen. Op internet is nagenoeg niets te vinden over deze vorm van kanker in de borst dus ik vroeg me af of hier nog meer mensen zijn met deze diagnose of hier iets meer over weten of kunnen vinden. we hebben wel weer een afspraak gemaakt met de mamacare verpleegkundige voor meer info. maar ze is nog met vakantie en ik vindt dit toch een vreemde gang van zaken.
Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen ookal vallen we nu buiten de jullie doelgroep. zo onderwerkelijk om 6 weken lang met het idee van borstkanker te lopen, behandeling acceptatie proces verdriet voorbereiding en nu is het iets totaal anders.
Maar goed, bedankt voor het lezen alvast.
Liefs meisje

afbeelding van Esmuis
Berichten: 945

Wat een nare verrassing. Geen borstkanker, maar wel iets heel zeldzaams....... ook heel vervelend.
Ik heb via Google een NL site gevonden van een lotgenoot met meer informatie. Hierop is wel terug te vinden dat het ook in de borsten kan ontstaan. Het is helaas een openhartige site met informatie over deze vorm van kanker, ik hoop dat je niet te hard schrikt. Kijk zelf maar op deze site: http://sites.google.com/site/nederlandacc/

Misschien is het een idee om een second opinion aan te vragen bij een kankerinstituut als het Anthoni van Leeuwenhoek of het Daniel Den Hoed. Voor zover ik nu lees heeft het geen spoed, maar het kan je misschien wel helpen om zeker te weten dat het deze vorm van kanker is en dat er alles aan gedaan is wat eraan gedaan kan worden.

Sterkte!

Esmuis

Offline
Berichten: 2277

Verdorie zeg...dat is schrikken.
Net als Esmuis zou ik je adviseren om voor een second opinion te gaan.

Ik heb de titel aangepast omdat ik hoop dat je dan meer reacties krijgt.

Offline
Berichten: 1108

Ik zou ook zeker voor een second opinion gaan en in het avl ook vragen of zij veel ervaring hebben met dit type kanker of dat er andere ziekenhuizen/dokters zijn die dit hebben. Ik had een zeldzame vorm van borstkanker en ben door het avl doorverwezen naar Duitsland omdat daar een dokter zat met meer ervaring met dit soort tumoren.
Lijkt me heel moeilijk voor je moeder....heel veel sterkte voor haar en natuurlijk ook voor jou en de rest van de familie.

Offline
Berichten: 4259

Ik vind het vrij apart dat jullie met zo weinig informatie weer naar huis zijn gestuurd. Tijd voor een sec. op. zou ik zeggen ja.

Cat
Offline
Berichten: 666

En daar zitten jullie dan, eerst nog denkend dat er een heel behandelingsplan zou komen en nu zonder verdere info of behandeling naar huis gestuurd. Ik zou ook voor een second opinion gaan. Heel veel sterkte.

Offline
Berichten: 46

Dank jullie wel voor de reakties tot zover!
esmuis, die site had ik ook gevonden. Ik heb het gelezen en kwam er toen achter dat de uitspraken die de chirurg heeft gedaan zowat haaks staan op wat er op die site te lezen valt. dat maakt het niet makkelijker. Ik heb gisteren het ziekenhuis gebeld omdat ik het geen pas vindt hebben hoe het gelopen is, maar dat schrijf ik verder wel in mijn verhaal!! Bedankt voor het lezen en de tips.
Ik zou graag een second opinion doen, maar ja ik ben de patient niet he!! pffff, mijn ouders zijn zo blij met de uitslag en denken dat alles nu over is. de chirurg heeft zelfs gezegd dat de kans dat mijn moeder een heropenbaring zou krijgen net zo groot is als elk ander persoon!!!! Hoezo!!!! helpt niet echt in het vertrouwen. Maar goed, ik wijdt weer eens uit en ga het nu gauw van me afschrijven in mijn verhaal!

liefs simone

afbeelding van margriet70
Offline
Berichten: 2

Hallo Meisje,

Bij mijn moeder werd vorig jaar ook 'adenoid cystisch carcinoma van de borst' (borst-ACC of ACCB) aangetroffen. En ik heb net vorige week nog iemand in Nederland getroffen die het net heeft, via een Amerikaans forum voor zeldzame kankers. Daar zitten nog veel meer vrouwen die borst-ACC hebben of hadden, uit allerlei landen maar vooral Amerika. Mijn moeder wil echter graag contact met Nederlandse lotgenoten met borst-ACC. Ik weet niet hoe het nu met je moeder gaat en of zij contact zou willen? Ik heb je een PB met mijn emailadres gestuurd, maar gezien de datum van je laatste berichten vraag ik me af of je hier nog wel komt (misschien kan de moderator anders zo vriendelijk zijn mij PB door te sturen naar het emailadres van Meisje76 ?).

Wat een rare dingen hebben ze tegen je moeder gezegd zeg. Ik weet niet wat je er bijna een jaar na dato inmiddels zelf van weet, maar misschien is het anders voor anderen interessant om te horen. ACC komt inderdaad vooral als een speekselklierkanker voor, maar soms ook elders in het lichaam. Als het geen uitzaaiing is, maar gewoon in de borst is ontstaan, dan is het gewoon een borstkanker. In alle wetenschappelijke literatuur (Engelstalig) - waarvan best wat op internet te vinden is met scholar.google - wordt het ook als zodanig benoemd. Maar borst-ACC is inderdaad zeldzaam. Maar 1 op de miljoen vrouwen treft het, is mijn moeder verteld. Gelukkig zijn de overlevingskansen van borst-ACC goed, in tegenstelling tot die van speekselklier-ACC. Volgens de meeste literatuur groeit borst-ACC langzaam, zaait het zelden uit (en zo wel, dan meestal naar de longen) en komt lokale terugkeer zelden voor. Er is echter ook informatie dat lokale terugkeer en het tevoorschijn komen van uitzaaiingen bij borst-ACC ook op de lange termijn voorkomt, terwijl men bijna uitsluitend naar de korte termijn kijkt. Uitzaaiing vind praktisch niet via de lymfeklieren plaats, maar borst-ACC kan daarentegen wel perineuraal (langs de ruimte om de zenuwen) uitzaaien. Chemotherapie schijnt volgens de literatuur inderdaad geen effect te hebben op borst-ACC. En hormoon-therapie evenmin (de kanker is triple-negative). In de literatuur wordt afhankelijk van de situatie lumpectomie + bestraling aangeraden, of mastectomie. Pijn in de borst wordt in de literatuur herhaaldelijk als symptoom genoemd, nog voor de kanker zichtbaar of voelbaar is.

Mijn moeder, die in het verleden al eerder aan haar borsten geopereerd is voor cystes (waarbij 1x een DCIS in het verwijderde weefsel bleek te zitten) had de laatste jaren enorm veel pijn in haar borst (aanhoudend). Ze is daar diverse keren mee naar de huisarts gegaan, die haar telkens doorverwees naar het ziekenhuis. Daar is de laatste jaren elke keer een mri gemaakt. Daar zagen ze nooit wat op, behalve littekenweefsel en spikkels van de mastopathie. Steeds werd verondersteld dat het het littekenweefsel zou zijn wat zo'n pijn deed. Uiteindelijk werd besloten het littekenweefsel te verwijderen omdat de pijn maar bleef bestaan en erg naar was. Vorig jaar werd ze geopereerd. Een paar weken later kreeg ze te horen dat het borst-ACC was en de randen niet schoon waren. Weer mri: nog steeds niets te zien. Vervolgens is een borstbesparende operatie geprobeerd. Helaas bleken de randen wederom niet schoon. Daarna een mastectomie. Nu waren de randen gelukkig wel schoon. Uit het onderzoek van de verwijderde borst bleek dat de borst-ACC zich behoorlijk door de borst had verspreid. Raar - en ook eng! - dat dit niet op de mri te zien was. Na de mastectomie heeft ze 5 weken lang 5 dagen per week bestraling van dat deel van de borstkas gehad, voor het geval er toch nog iets achtergebleven zou zijn. Nu krijgt ze elk halfjaar controle, wat bestaat uit een gesprekje en voelen aan klieren; en ze moet alert blijven op klachten. Ik vind dat nogal summier, maar dat schijnt de richtlijn in Nederland te zijn.

Groetjes,
Margriet

Offline
Berichten: 46

update:
Nu bijna 2 jaar verder gaat het gelukkig goed met mijn moeder. Vorig jaar was de ACC terug in de speekselklier. Dit is verwijderd. Meer ook niet. Elk jaar wordt haar borst gecontroleerd en dat is het. Geen aanvullende foto's of scans niets,.... . Mijn moeder heeft 2 jaar geleden de keus gemaakt niet verder te gaan met onderzoeken of s.o. Ze wilde er gewoon niets meer van weten. Genieten van het leven en van elke dag. Voor mij geen andere keus dan dat te accepteren. Moeilijk was en is het nogsteeds. Maar ze geniet elke dag en is blij dat het nu een jaar rustig is.
De reden dat ik al die tijd niet op het forum ben geweest is mede omdat ik het uit respect voor mijn moeder los heb moeten laten en dat lukte me niet als ik hier bleef rondhangen.
Fijn om te lezen dat het goed gaat met de mensen waar ik in die tijd veel steun aan heb gehad.
Bedankt daarvoor, ik ben jullie echt niet vergeten!!

x

Offline
Berichten: 85

Hoi meisje76, ben blij dat alles 'rustig' is op het moment en dat dat in de toekomst zo blijft. Was al benieuwd hoe het met jou en je ouders ging, begon me een tijd geleden al zorgen te maken, maar gelukkig heb je een update gedaan. Lijkt me ook moeilijk om de keuze van je moeder te respecteren maar het is haar keuze. Hier gaat alles ook goed krijg nog steeds een dikke 10.

Gr. Witte

Offline
Berichten: 46

Hallo allemaal,

Helaas is nu na bijna 5 jaar de kanker in volle glorie terug. Mijn moeder had sinds november de griep ( zoals zoveel) ze kwam er maar niet vanaf. 2 dagen op bed met vermoeidheidsklachten, geen eetlust, misselijk en kortademig. Dan weer een dag of twee wat beter. Maar over ging het niet. Uiteindelijk ( mijn moeder is keihard voorzichzelf klaagt niet en gaat niet makkelijk naar de huisarts) 2 weken geleden naar de huisarts. Bloed geprikt, hb te laag. Een week later terug komen om nog eens te prikken. Mijn moeder is een slanke vrouw maar was duidelijk aangekomen rond haar buik. Mijn moeder haar verklaring; ja maar ik kan ook niet vooruit. Beweeg veel minder, kerst geweest, dat komt wel weer goec als die griep/ hb weer ok is. Bij de tweede keer bloed prikken hb nog lager en sterk verhoogde witte bloedlichaampjes. Mijn moeder kreeg toen staal tabletten. Daar is ze nu een week geleden mee begonnen. Vrijdag avond en zaterdagochtend, toen werd ze doodziek. Overgeven, misselijk, duizelig en heel veel pijn. Toen gestopt met de staaltabletten en zondag voelde ze zich weer prima (zoals ze zelf zegt). Ik heb er op aangedrongen maandag direct terug te gaan naar de huisarts. Ook zei ze dat haar buik zo hard voelde. Ik zag ook dat deze wederom gegroeid was. Zeggen tegen de huisarts!! Dit heeft ze afgelopen maandag gedaan. Huisarts (net een nieuwe, onze huisarts is met pensioen) vertrouwde het niet en heeft mijn moeder doorgestuurd voor een echo en opnieuw bloed geprikt. Dinsdagochtend 9:00 de echo. De uitslag zou na 12 uur bij de huisarts zijn. Om 12 uur stond de huisarts op de stoep. De uitslag van de echo was er nog niet maar op basis van de bloeduitslagen moest mijn moeder zich direct op de eerste hulp melden. Heel toevallig had ik mijn afspraken op het werk afgezegd en was ik om 12:30 bij mijn moeder en kon ik er voor haar zijn. Samen tas ingepakt en naar het ziekenhuis. Daar hebben ze nog veel meer bloed geprikt, longfoto gemaakt, buik onderzocht. Internist erbij, nog meer obderzoek, 3000 vragen beantwoord. Om half 6 de mededeling gekregen dat haar lever enorm vergroot is. Zo groot had de internist nog nooit gezien. Leukemie in het bloed, nieren functioneren niet goed meer even als haar schildklier, mild, bloed in de urine, en ze hebben vast nog meer gezegd. Volgens de internist kan dat maar 1 ding betekenen. Uitzaaiingen! Het ziet er slecht uit. Gisteren ct-scan gehad en zo meteen om 9:15 de uitslag en behandelplan met de oncoloog. Na het bericht is mijn moeder pas echt ziek geworden. Zoveel pijn in haar buik. Heel erg misselijk, continu boeren, kokhalzen maar er komt niets uit. Ze kan niets meer eten. Ondanks dat ze zoveel heeft moeten drinken voor de scan komt er niets uit. Plassen gaat niet goec. Alleen in de nacht en dan elk uur een klein beetje. Dinsdag avond laat nog naar de huisartsenpost geweest voor pijn medicatie, mocht niet baten. Gisteren opnieuw, nu heeft ze morfine en medicatie tegen misselijkheid welke een uurtje of 2 werkt. Dan weer zooo ziek. Het lijkt ineens zo hard te gaan. Ben er ondanks dat we ons op het ergste voorbereiden zo van geschrokken!
Gelukkig hebben we haar nu wel zover dat ze naar het avl wil voor seco ds opinion en eventueel behandeling. Daar gaan we vandaag direct om vragen. Ze hebben nog geen biopt kunnen nemen om vast te stellen wat voor kanker het is maar het aannemelijk dat het weer gaat om acc.
We hebben binna 5 jaar onbezorgd van elkaar en het leven kunnen genieten. Dat pakt niemand ons meer af. Maar toch ben ik nu weer zo bang voor wat er komen gaat!

Offline
Berichten: 306

Dit klinkt helemaal niet goed, meisje76. Ik wil jullie veel sterkte wensen zo dadelijk bij de uitslag. Hopelijk
lukt het om de misselijkheid en andere symptomen terug te dringen.

Offline
Berichten: 46

Nou gisteren gesprek gehad met oncoloog en de uitslag van de scan gekregen. De lever van mijn moeder is 1 grote tumor van 30 bij 40 cm! Daarnaast nog een tumor gevonden in haar geamputeerde borst van zo, 5 cm. Als dit dezelfde acc is dan deze langzaam moeten froeien maar ze heeft in oktober nog een apk tje gehad. Dan had dat toch gezien moeten zijn. Ik kan met mijn schele oog de bult van een afstand zien! Er direct een biopt genomen, kon gelukkig vanuit de borst dat is minder belastend dan de lever. De tumoren lijken heel snel te groeien maar de uitslagen van het bloed lijken dat tegen te spreken. 29 feb, is mogelijk de uitslag van het biopt binnen en krihgen verder te horen hoe en wat. Door de grote van de lever is er geen ruimte meer voir de maag, daarom kan mijn moeder niet eten. Direct aansluitend bij de dietiste geweest en nutridrank gekregen, door naar hef pijn centrum en ze is ingesteld op medicatie, onbeperkte morfine. Een prognose is niet geven maar het voelt alsof we moeten denken in weken ipv maanden. Ik ben volledig in shock. 2 weken geleden had ze behalve vermoeidheid en weinig eetlust geen klachten. Nu is ze doodziek met veel pijn en continu misselijk met braken. Het doet zo'n pijn haar zo te zien.

truus
afbeelding van truus

Weet niet zo goed wat ik kan zeggen, het klinkt echt niet goed, als de organen zo aangetast zijn. Ik wens jullie veel sterkte en kracht, hoop dat ze geen pijn heeft.

Offline
Berichten: 306

Wat een vreselijk nieuws hebben jullie gekregen. Heel veel sterkte met het verwerken van deze klap en alles wat komen gaat.

Offline
Berichten: 46

Lieve Truus en ann. Dank jullie wel voor jullie reacties. Op dit moment is de pijn onder controle. Ze slaapt elke dag meer. Ze is zo moe. Maar ook zo boos. Zo begrijpelijk ook. Komende week komt de huisarts weer langs, nu tot 29 feb. Even geen ziekenhuis afspraken. Dus even de tijd om alles te laten landden en alle emoties die elkaar continu afwisselen door te maken met elkaar. Pfffff het is zwaar. Maar hoe fijn om te kunnen delen met jullie. Ik hoop dat anderen die met acc te maken krijgen wat aan mijn verhaal kunnen hebben. Ik weet dat 5 jaar geleden alles had afgezocht op het net maar een vergelijkbaar ervarings verhaal niet had kunnen vinden.

Offline
Berichten: 168

Ik weet even niet meer te zeggen dan heel veel sterkte [troost]

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van truus

Ook namens mij meisje76 heel veel sterkte. Veel mooie momenten met elkaar.

Offline
Berichten: 183

Verschrikkelijk dit. Ik hoop op zoveel mogelijk tijd voor jullie.

afbeelding van negrita
Berichten: 91

sterkte heb je verhaal nog even gelezen, een klap in je nek.

Offline
Berichten: 526

Heel veel sterkte, zo naar voor jullie allemaal ...

Offline
Berichten: 873

Wat naar en zo snel... Ik wens jullie heel veel sterkte.

Offline
Berichten: 46

Dank jullie wel voor de lieve en steunende reacties.
Gisteren telefoon gehad van het avl. 16 maart worden we verwacht voor de second opinion. Alle uitslagen zijn daar binnen op het biopt na. Die hopen we maandag of dinsdag te krijgen. Mijn moeder heeft een paar hyper dagen gehad, wat met momenten hilarisch is maar ook vragen oproept en zorg. Hopen dat het goed blijft gaan zodat we naar het avl kunnen. Mijn ouders halen er heel veel hoop uit. Ik zou willen dat ik dat met ze kon delen. Probeer maar te blijven genieten van elk moment.

Offline
Berichten: 46

Uitslag van biopt is binnen. Inderdaad acc. Nog niet alle kleuringen zijn gedaan maar exact dezelfde cellen als 5 jaar geleden. Geen behandelmogelijkheden meer. Geen vervolg bij oncoloog alles bij de huisarts. Afspraak van 16 maart bij avl probeerd de oncoloog nog te vervroegen, maar ze gaf daarbij aan dat ook daar geen behandelingen bekend zijn die een bewezen effect hebben. Mijn moeder moet goed bedenken of ze haar laatste weken experimentele chemo wel moet willen, omdat het heel zwaar zal zijn voor haar lichaam. Pffffff we waren voorbereid maar toch een enorme klap.

Offline
Berichten: 46

Woensdag bij het avl geweest voor de second opinion. Acc staat bekend als zeer langzaam groeiend, bij mijn moeder is deze echter gemuteerd en nog eens gemuteerd waardoor de acc zich zeer agressief gedraagt. De reden waarom chemo niet zo werken bij acc is juist omdat hij zo traag groeit en chemo juist aanhaakt op de snel delende cellen. Omdat bij mijn moeder de cellen nu heel snel delen is een proef met chemo voorgesteld. Daar heeft ze in overleg vanaf gezien omdat deze te zwaar is voor haar nu. De andere mogelijkheid is dat het avl opnieuw en nu zelf het biopt gaat onderzoeken en gaat kijken of er experimentele medicatie is die doelgericht de celdeling kan remmen of stil te zetten om zo wat meer tijd of kwaliteit van leven te genereren. Het onderzoeken van het biopt kost tijd, 2 tot 3 weken. De vraag is een beetje of ze dat haalt maar ze gaat ervoor. Ook gaat het avl samenwerken met het radbout omdat meer ervaring hebben met acc in het hoofd hals gebied. Dat is voor ons dichterbij huis.
De ervaring bij het avl was erg positief, vooral omdat zij kijken naar wat wel kan in plaats van wat niet kan. We gingen met een positief gevoel naar huis. Mijn moeder is echt gezien en gehoord. Dat was fijn.

afbeelding van margriet70
Offline
Berichten: 2

Goed te horen dat jullie naar het AvL zijn geweest en er met een goed gevoel weg zijn gegaan. Ik hoop dat ze ook verder iets voor je moeder kunnen betekenen. Wat ik in de wetenschappelijke artikelen over borst-ACC ben tegengekomen is inderdaad dat er verschil is tussen borst-ACC en andere ACC (meestal keel-ACC) in agressiviteit en dat borst-ACC heel langzaam groeiend is - langzamer dan veel andere borstkankers - terwijl keel-ACC heel agressief is. En dat de behandeling o.a. daarom ook verschillend is. Goed dat het biopt onderzocht gaat worden door het AvL. Hopelijk levert dat nog een behandelingsmogelijkheid voor je moeder op! Ik neem aan dat ze zeker weten dat het om een mutatie gaat en niet dat de borst-ACC van destijds geen borst-ACC maar uitgezaaide andere AAC was? Veel sterkte met alles!

Offline
Berichten: 46

Avl heeft het biopt van mijn moeder nog eens onderzocht en overleg gehad met de wereldwijde specialist op acc die in het Radboud zit. Ze mag daar volgende week al naar toe en willen haar gaan behandelen. Positief nieuws dus. Voelt toch fijner dan de status uitbehandeld. Wetende dat ze niet beter gaat worden en dat het om experimentele behandelingen gaat, maar goed we hebben niets te verliezen. Ze voelt zich met de huidige medicatie goed, alleen wel steeds vermoeider. Haar buik lijkt niet verder de groeien. Wij zijn erg blij met dit sprankje hoop. Het zou toch super zijn als ze 29 juli zou halen om het 50 jaar huwelijk te kunnen vieren.

Offline
Berichten: 306

Dat klinkt inderdaad stukken beter dan uitbehandeld zijn! Een opsteker konden jullie ook wel goed gebruiken! Hoop dat de behandeling veel tijdswinst oplevert!

Offline
Berichten: 127

Fijn Meisje, dat je moeder nog een behandeling kan krijgen. Hopelijk slaat deze ook goed aan en kan ze haar trouwdag nog vieren!

Offline
Berichten: 46

Update. Vandaag met mijn moeder in het radboud geweest. Er zijn gezien de klachten vermoedens van uitzaaiingen in de botten en de hersenen. Ze gaat eerst een mri krijgen om dit te bevestigen dan wel uit te sluiten (een mri brengt acc in de botten het best in beeld). Dan eerst deze klachten mogelijk met bestraling te lijf. Dan zijn er nog 2 behandelmogelijkheden!
1 een milde chemo nm. Vinorelbine om klachten tegen te gaan.
2. Medicatie voor eigenlijk nierkanker nm. Axitinib. Op dit moment is uit onderzoek naar voren gekomen dat er 30 tot 50% kans is op stilstaan of zelfs vermindering van tumorgroei.
Ze heeft inmiddels dexamethason dagelijk 4 mg tegen de misselijkheid wat als zeer positieve bijwerking voor haar veel energie geeft. Ze voelt zich er supergoed bij waarop de bloedtransfusie nu geen prioriteit heeft. Haar HB is 5,5 grensgeval maar haar eiwitten zijn goed. Mocht de energie toch gaan afnemen en daarbij haar kwaliteit van leven kunnen we hier gewoon om vragen.
Ook gaf de arts aan dat bij ACC vaak uitgrbreide grote uitzaaingen bestaan maar dat zij zich anders gedragen dan bv uitzaiingen bij reguliere borstkanker wat weer een positief effect heeft op de prognose. Ze vertelde dat artsen vaak schrikken maar haar ervaring is dat zomaar nog een hele tijd mee kan gaan.
Al met al een meer dan positief gesprek met hoop naast een super empatische maar ook duidelijke arts.
Wij zijn blij. Volgende week donderdag uitslag van de mri nu wachten op de oproep voor de scan.

Offline
Berichten: 306

Wat een goed nieuws!

Offline
Berichten: 168

Wat een fijn nieuws.

Offline
Berichten: 178

jemig... ben nu pas dit verhaal aan het lezen (ik ben vooral een paar maanden met en voor mezelf bezig geweest). Wat een Spannende tijd(en) heb je al achter de rug. De beroemde rrollercoaster en het wiebelen op twee benen; hoop en vertrouwen en wanhoop en accepteren?
Fijn dat jullie je gehoord en gewaardeerd voelen en dat zij toch meerdere opties zien in het behandelen met de daarbij behorende doelen.
Heel veel sterkte en pak je momenten met je mam!