Congres BRCA op 9 april 2016

2 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 113
Congres BRCA op 9 april 2016

Erfelijke aanleg voor borst- en eierstokkanker

Het is zover: de inschrijving voor het congres over erfelijke aanleg voor borst- en eierstokkanker op 9 april in De Reehorst is Ede is open! Dit congres wordt georganiseerd door Oncogen en is er voor iedereen met een (mogelijk) erfelijke aanleg voor borst- en/of eierstokkanker, voor partners, familieleden en belangstellenden. Medisch specialisten uit verschillende universitair medische centra en het NKI-AVL geven informatie over o.a. nieuwe ontwikkelingen, kiezen voor controle of preventieve operaties, verschillende borstreconstructietechnieken, eierstokverwijdering en hormonen, kinderwens en PGD, verzekeringen en invloed op je kinderen, relatie en familie.
Daarnaast is het mogelijk om te speeddaten met deskundigen. In de Show & Tellroom kunnen mensen elkaar ontmoeten en verschillende borstreconstructiemogelijkheden bekijken. Ook zijn er workshops over mindfulness en seksualiteit.

Deze dag over erfelijke borst- en eierstokkanker wordt gepresenteerd door cabaretier en presentator Klaas van der Eerden. Klaas’ betrokkenheid bij dit onderwerp is groot; zijn vrouw is drager van een BRCA-mutatie.

Het congres wordt gehouden op 9 april 2016 in Congrescentrum de Reehorst in Ede. Het programma begint om 10.00 uur en is om 16.30 afgelopen. De kosten bedragen € 15,00 (inclusief koffie, thee en lunch).

Ga naar brca.nl congres voor het programma, de sprekers en om je aan te melden.

Kun je niet komen, maar wil je wel op de hoogte blijven?
Schrijf je via brca.nl.nl in voor de nieuwsbrief of word op Facebook lid van de besloten groep BRCA en CHEK2 NL BE.

Offline
Berichten: 4

Helaas ben in BRCA -1 gen mutatie draagster weet ik sinds 3 weken. Zijn er Amazones die al naar een eerder congres zijn geweest? Wat zijn jullie ervaringen?