'goede' borst doet raar

11 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Kellly
Berichten: 1418
'goede' borst doet raar

hey ladies,
wat vinden jullie?
4 weken geleden ging mijn andere / goede borst ineens een beetje opzetten, jeweetwel zoals vroeger voordat je ongesteld werd. Maar wel met allerlei bobbeltjes en dingetjes. (zo begon het ook met mijn mastits / foute borst). Ik naar de arts, hij dacht dat mn cyclus weer op gang zou komen. Ook gaf hij aan dat wel vaker voorkwam dat de andere borst heftiger ging reageren, zeg maar voor 2.
Als het na 3 weken nog niet weg was moets ik maar terugkomen. Da's nu bijna 4 weken geleden. Hoewel ik wel zo 3 x per week droom over ongesteld zijn, is er gewoon niets gebeurd en die borst blijft gespannen.
Heb vandaag een afspraak gemaakt voor de 9e want er was alleen nog plek op de 6e maar dan heb ik intro van herstel en balans.
Maar ja het zit me helemaal niet lekker allemaal.
Ik denk erover dan maar niet naar de 1e dag van herstel en balans te gaan, want de 9e is op een vrijdag en dan gebeurt en natuurlijk daarna niets meer qua onderzoek etc pas na t weekend weer.
bluh hoe dan ook zit ik hier allemaal niet te op te wachten....

Offline
Berichten: 4256

Hé Kellly met jouw diagnose en wat je arts tegen je zei: 3 weken aankijken zou ik niet langer uitstellen en gewoon de 6e gaan. Anders blijf je toch alleen maar piekeren meisje. Word je voor die tijd nog ongesteld, nou dan wordt het een fijn gesprekje :lol:

mop
afbeelding van mop
Berichten: 223

als je het niet vertrouwd moet je het laten onderzoeken.
Maar ik zou wel naar H&B gaan, geeft ook wat afleiding.
en een kennismakingsronde is natuurlijk niet echt lichamelijk inspannend

afbeelding van Kellly
Berichten: 1418

meiden, het zit me niet lekker, Pamela Anderson zou jaloers op me zijn, (bij wijze v spreke dan he?) precies zoals eerst, kortom ik maak me echt zorgen.
dus ik heb vandaag toch weer gebeld een nu een afspraak voor de 2e bij een andere arts. Ff een potje zitten janken en nu zit ik aan een wijntje en ga toch lekker het nieuwe jaar vieren en dit (kanker)jaar afsluiten.
Voor iedereen; veel Geluk voor 2009!

Offline
Berichten: 514

Hoi Kellly,
[troost] [kiss]
Ik duim voor je!
x

Offline
Berichten: 1175

Kelly van mij ook veel sterkte en gelukkig kun je morgen al terecht!!

afbeelding van mini
Offline
Berichten: 345

Fijn dat je morgen al terecht kunt, Kelly!
Duimen draaien ook hier.

Offline
Berichten: 4256

Kellly, wat naar, fijn dat je morgen al terecht komt.
Ik duim ook voor je mee.

afbeelding van Kellly
Berichten: 1418

ben net terug, arts was niet echt onder de indruk, (beter, maak ik me toch iets minder zorgen) maar krijg mri (hopelijk volgende week). kortom het loopt en hoop voor mn verjaardag een uitslag te hebben, dus binnen 2 weken, nou ja we zien wel, nu weer mn gedachten op standje genieten brengen en niet te veel nadenken.

hier mag van mij een slotje op!

afbeelding van Kellly
Berichten: 1418

Ik heb net de uitslag vd mri bij het zkhs losgepeuterd
geen verdachte afwijkingen in mijn 'goede' borst!
wel een aankleuring od thoraxwand links (ja uhhh ), maar waarschijnlijk is dit postoperatief, (wat dat ookmag betekenen) dus ik maak me niet echt zorgen.
ben natuurlijk blij, maar t zit me toch niet lekker, waarom doet dan toch die goede borst zo raar, met knobbels en heb ik er veel pijn aan, al 2 maanden lang?
nou ja, het vertrouwen is misschien ook gewoon weg, dat zal het dan wel zijn dus..

de MCV gaf me -onder voorbehoud- de uitslag. (zou nl vorige week vrijdag al de uitslag krijgen, maar de radiologen waren ziek dus was de mri niet beoordeeld. Toen zou ik gisterenmiddag gebeld worden, maar niemand belde, dus heb ik vanmorgen gebeld en moest ik morgen maar weer terugbellen omdat er vandaag geen artsen in huis waren ja daaaaaaag, dus net zo lang lopen zeuren tot ik wél de uitslag kreeg.

ik dacht ik zet het toch nog even neer hier

nu mag er echt een slotje op hoor want anders heb ik ineens een eigen hoekje en dat wil ik niet! [bigsmile] [bigsmile]

Offline
Berichten: 2277

Oké, dan ga ik er nu een slotje op zetten.
En als je de goeie uitslag binnen hebt, zet je die dan in het feesthoekje neer? :wink: