Hoe snel groeit een knobbel?

4 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Roos822
Offline
Berichten: 1
Hoe snel groeit een knobbel?

Afgelopen dec heb ik van beide borsten een mammografie gehad. Van m'n rechterborst een echo omdat daar een kleine verharding gevoeld was door mij zelf en huisarts. Mammo en echo goed van beide borsten.

2 weken geleden voel ik aan linkerborst een redelijk grote knobbel. Iets boven die knobbel ook een verharding. Het even aangekeken maar vanmorgen toch naar de huisarts geweest. Ze heeft me doors gestuurd voor een echo en ik kan morgen al terecht. De dokter had geen idee wat deze knobbel zou kunnen zijn en stelde me eigenlijk niet echt gerust dus nu voel ik me wel redelijk gespannen.

In dec was alles nog oke aan beide borsten zou het dan zo kunnen zijn dat ik nu na 2 mnd een grote knobbel (tumor) kan hebben... Of gaat dit niet zo snel en is t iets onschuldigers?

BVD

Offline
Berichten: 541

Hoi Roos822, het kan beide. Het kan goed of fout zijn. Gelukkig namen ze je serieus en wordt er naar gekeken. Je kunt helaas niks anders doen nu dan morgen afwachten. Ik hoop dat je zo snel mogelijk de uitslag zult krijgen! En natuurlijk het liefst dat we je hier weer uit kunnen zwaaien!
Bij verdachte knobbel doen ze meestal een punctie. Ik zou je ongevraagd willen adviseren om iemand mee te nemen, zodat je niet alleen bent.
Veel Sterkte morgen en laat nog even weten hoe het is gegaan!
Lieve groetjes, Zangeres

Offline
Berichten: 169

Hoi Roos.

Allereerst welkom bij De Amazones. Zoals Zangeres al schrijft kan het beide kanten op gaan. Als het goed is heb je vandaag in elk geval al een echo gehad. Ik ga heel erg hard voor je duimen dat het iets onschuldigs is en dat wij jou heel erg snel kunnen uitzwaaien.

Voor nu wil ik je sterkte wensen met het wachten op de uitslag en zoals Zangeres ook al aan gaf, neem iemand mee als je terug gaat voor de uitslag.

Liefs, bloempje01

Offline
Berichten: 178

Hoe is het gegaan?