Ingetrokken tepel

3 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Esmesas
Offline
Berichten: 1
Ingetrokken tepel

Goede morgen,

Ik kwam via surfen op internet op deze site terecht, en ik hoop dat jullie mij misschien kunnen helpen aangezien het weekend is en ik niet naar de dokter kan.

Ik werd vanmorgen wakker en wilde gaan douche, toen ik voor de spiegel stond schok ik me rot ik had een hele ingetrokken tepel, echt een soort van krater en en hij leek wel pikzwart (ik heb normaal hele lichte tepels en mijn tepelhof zie je bijna niet eens zo licht is die). Ik schok hier zo van dat ik er een beetje aan heb zitten rommelen. Toen kwam de tepel er wel weer uit gelukkig
Natuurlijk gelijk mijn borsten onderzocht, ik voel verder niets raars.

Ik heb dit nog nooit meegemaakt, en vraag me dan ook af of het kwaad kan of dat het wel vaker voorkomt dat iemand dit heeft. De kleur van mijn tepel en tepelhof is ook anders zag ik net, maar dit kan misschien komen omdat ik er aan heb zitten rommelen (misschien ook niet het meest slimme maar ik deed het uit een soort van reflex)
Nu denk ik dat het niets is omdat mijn tepel er wel weer uit gekomen is en het lijkt me dat als er wel wat aan de hand zou zijn dat dat nit meer mogelijk is, maar voor de zekerheid bel ik dinsdag wel de dokter.
Nu doet mijn tepel ook erg veel pijn maar dat zal ongetwijfeld ook wel komen doordat ik er aan heb zitten rommelen.

Offline
Berichten: 236

Esmesas, ik zou er maandag mee naar een dokter gaan. In het beste geval verlies je er wat tijd mee. In het slechtste geval, zal je blij zijn dat je er niet mee gewacht hebt. Niemand hier zal je 100% zekerheid kunnen geven, en dat verdien je wel. Niet?
Goed dat je alert bent,
Veel succes!

Offline
Berichten: 539

Voor de zekerheid na laten kijken. Wel belangrijk om iets ernstigs uit te sluiten.
Ik hoop natuurlijk voor je dat er niks aan de hand is, wij kunnen je die duidelijkheid helaas niet geven. Succes!