Rare vraag: iemand last van een marker?

4 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Jolien79
Offline
Berichten: 6
Rare vraag: iemand last van een marker?

Hoi allemaal,

In 2013 is er bij mij een vacuüm biopsie gedaan nadat er kalkspatjes waren geconstateerd. Gelukkig niets aan de hand. Tijdens de ingreep is er een marker geplaatst. Ik vroeg me af of iemand mij kan vertellen of je die marker kan voelen? Want naast de zachte cystes, voel ik sinds een maand of 4 een klein hard knobbeltje ter grootte van een rijstkorrel. Afhankelijk van je hoe je voelt, is dat ook pijnlijk. Niet in de zin van au! maar je voelt het wel.

Ben al wel naar de huisarts geweest en mag woensdag naar het ziekenhuis voor een mammografie. Maar ik ben gewoon even nieuwsgierig of er anderen zijn die dit herkennen. En mij daarmee geruststellen :-)

Liefs,
Jolien

Offline
Berichten: 541

Hoi Jolien, ik herken het niet, maar hopelijk kunnen anderen hier jouw vraag beantwoorden, succes!
Zangeres

afbeelding van derdekind
Offline
Berichten: 1

Dag Jolien,
In 2004 is bij mij borstkanker geconstateerd in mijn rechterborst, daarna in 2011 in mijn linkerborst. Beide keren borstsparend behandeld, en beide keren bestraling en chemo gehad (resp. TAC en CMF). Toevallig voelde ik afgelopen zomer ook een scherp "puntje/knobbeltje" rechts. Ik herken het gevoel zoals jij dat beschrijft. Bij een echo die toen gedaan werd, werd geconstateerd dat het om een operatieclipje ging. Volgens de chirurg kwam dit zelden voor, dat je dit voelde.Dus, ja, ik herken dit gevoel

afbeelding van Jolien79
Offline
Berichten: 6

Dank je wel voor jullie reactie Zangeres72 en derdekind. Blij dat jij het herkent derdekind! Dat is toch een prettige gedachte. Wel een heftig verhaal trouwens wat je hebt meegemaakt... Woensdag weet ik definitief wat het nou precies is wat ik voel. Blijft altijd spannend, maar je hebt me toch wel enigszins gerustgesteld. Dank je wel!