Verdikt borstweefsel

3 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 9
Verdikt borstweefsel

Hoi,

Ik sta inmiddels al vanaf 2016 onder controle bij de mamapoli. Zie voor meer info: https://de-amazones.nl/nl/forum/vraag-maar-raak-diagnostiek-en-onderzoek...

Tot nu toe is het gelukkig nog altijd goed afgelopen. Ik zou a.s. juni nog even terug komen voor een controle maar meer voor mijn eigen gemoedsrust. Bij verandering altijd bellen was de boodschap. Dat heb ik vorige week gedaan. Ik heb al sinds vorig jaar een hard stuk in mijn borst en deze begint sinds kort zo nu en dan te steken. Arts van de mamapoli voelde idd verdikt borstweefsel maar vond het niet verontrustend voelen. Ze wil wel voor de zekerheid een MRI en het resultaat vergelijken met die van vorig jaar. Ondanks dat zij zegt dat het niet verontrustend voelt ben ik enorm gespannen. Voor mijn gevoel is de verdikking ook toegenomen. 

Wie herkent dit?

 

Groetjes, Miriam

Offline
Berichten: 432

Hoi Miriam, 

Ik hoop dat je weer groen licht krijgt, maar snap je ongerustheid. Ik heb soortgelijke klachten gehad, dit was altijd mastopathie. De borstkanker heeft nooit zeer gedaan en voelde van meet af aan anders.  Ik denk dat het heel zorgvuldig van de arts is om nog een keer te kijken. Veel sterkte met wachten en hopelijk kunnen wij je weer uitzwaaien.

Hartelijke groet, 

Linda

Offline
Berichten: 9

Dank je wel Linda. Vind het idd heel fijn dat ze er zorgvuldig mee om gaan. Ik ga weer duimen.