Pijn mastectomie

4 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Nickytje
Offline
Berichten: 32
Pijn mastectomie

Sinds een paar weken heb ik mijn aan het litteken en de streek rond de mastectomie.  Uiteraard, ik ben een paniekbeest,slaat de angst toe.  Binnen een drietal weken heb ik een mammografie maar dat is natuurlijk van de borst die ik nog heb.  Kan dit gewoon littekenpijn zijn, misschien door slechte houding of slaapgewoonten (kan enkel op mijn geopereerde kant slapen) maar dan zou het toch al eerder hebben pijn gedaan.  Ik ben heel bang dat er zich van alles aan het ontwikkelen is onder het litteken, begin dit jaar is het volledig nagekeken en alles was in orde (nu, in coronatijden) is het moeilijk om een afspraak te maken.  Dus ik hou me sterk en ik wacht tot 23 maart als ik mijn behandelend arts zie.

 

 

 

Offline
Berichten: 168

Bedoel je dat je wacht tot 23 juni?

Ik heb dubbele amputatie gehad en echt pijn kan ik niet zeggen dat ik dat herken. Wel wat irritatie zo nu en dan, dat wordt steeds minder. Bij maakt het niet uit hoe ik slaap. Volgens mij reageren littekens ook op vocht - bij kans op regen wat meer irritatie.

Ik hoop dat je gerust gesteld kunt worden, want angst is een slechte raadgever. Dat gaat steeds meer in je hoofd spoken.

 

afbeelding van Nickytje
Offline
Berichten: 32

Uiteraard tot 23 junismiley

Offline
Berichten: 878

Hoe gaat het nu Nickytje?

Ik heb zelf geen mastectomie gehad, dus kan ik niet heel goed meepraten over wel of niet pijn. Wel heb ik veel littekenweefsel onder de littekens die ik heb van de borstsparende operatie. Dat valt me echt wel tegen.