De film: Living Proof

7 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 54
De film: Living Proof

Er is in Amerika een film uitgebracht, Living Proof

Deze film gaat over:

De film vertelt het waar gebeurde verhaal van Dr. Dennis Slamon, die meewerkte aan de ontwikkeling van een medicijn(herceptin) voor de behandeling van borstkanker. Op de Universiteit van Californië ontdekt hij de drug, maar hij krijgt te maken met tegenslag als het bedrijft dat het medicijn produceert het onderzoek niet meer financieel wil steunen. Met behulp van enkele filantropen zet de dokter zijn werk voort. Hij krijgt opnieuw tegenslagen als enkele patiënten bezwijken aan zijn medicijnen, maar uiteindelijk begint zijn werk vruchten af te werpen.

Helaas zal deze film waarschijnlijk nooit in Nederland komen. Mijn man kwam deze film tegen op het usenet. Hij heeft geregeld dat een goede vriend van ons deze film samen met zijn vertaalteam, voor mij heeft vertaald. Dus nu met Nederlandse ondertiteling.

Ik heb vandaag de film gezien, en ik vind het een hele mooie film, af en toe wel confronterend, maar zeker de moeite waard.

Offline
Berichten: 230

ik vertel net bij babynieuws over deze film. Ik heb hem gisteren gezien.
Moest af en toe erg huilen en was af en toe ook heel erg boos over hoe dat in onze maatschappij er aan toe gaat. Maar wat zijn er toch een fantastische mensen die vechten voor bijv. dit middel Herceptin. Ik kan de film aanraden.

Offline
Berichten: 10

Heb de film vanavond gezien....fantastische film, ja een aanrader.
Geeft een goed beeld achter de schermen van de farmaceutische industrie...maar ook van de mannen en vrouwen die vechten voor iets waarin ze in geloven.

afbeelding van Liesjelot
Berichten: 111

Hehe, ontvang ik vandaag van mimisa het dvdtje..
Zap ik op tv..
Zie ik nu op RTL 8.. de film! Bijdeze dus.. voor diegene die dit nog lezen en em willen zien.

Offline
Berichten: 54

Klopt.. zag het net ook. Heb ff navraag gedaan. Hij komt in Nederland dus niet op dvd uit. Op tv kan hij dus wel uitgezonden worden.

afbeelding van Liesjelot
Berichten: 111

Had andere programma's in mijn boekje staan gisteravond :lol: . Kan em nu gewoon een andere keer in alle rust bekijken! Bedankt!

Offline
Berichten: 235

was gisteren aan het zappen, en toen kwam ik erop. hij was jammer genoeg al 3 kwartier bezig....
heb hem wel uitgekeken, mooie film...