Fotoshoot

1 bericht / 0 nieuw
afbeelding van Marina Nieuwenhuijs
Offline
Berichten: 1
Fotoshoot

Mijn naam is Marina Nieuwenhuijs, fotografe

Over 1 maand word mijn boek 'De Naakte Waarheid' gelanceerd. 19 vrouwen met verschillende soorten borstkanker, 11 met een andere soort kanker. Niet alleen foto's, maar ook ervaringsverhalen.

http://www.boekdenaaktewaarheid.nl

Dit verder even terzijde.

Gaandeweg het maken van het boek kwam ik er achter dat de vrouwen vaak vertelden over het afscheid nemen van een borst. Iedere vrouw deed dit met een eigen ritueel zoals de borst lekker wassen en insmeren, een gedicht etc etc.

Hierdoor kwam ik op het idee dat het best waardevol kan zijn om een fotoshoot te doen. Een herinnering aan de borst(en) neergezet op een mooie manier. Ook zou een twee- of drieluik waardevol kunnen zijn, bijv voor het verwijderen van de borst, na de verwijdering en na een reconstructie.

Ik ben dan ook op zoek naar dames die voor deze operatie staan en het waardevol zouden vinden om herinneringsfoto's te hebben. De shoot zal gratis zijn. We overleggen hoe we de shoot vorm gaan geven. Voorwaarde is wel dat ik enkele foto's mag gebruiken op mijn website om andere vrouwen een idee te geven wat zij kunnen verwachten van zo'n fotoshoot.

mijn andere werk kun je zien op marinanieuwenhuijs.nl

Wanneer je mee wilt werken of vragen hebt dan kun je mij mailen.

marinabalster@planet.nl

hartelijke groeten,

Marina

Deze oproep is geplaatst met toestemming van het stichtingsbestuur