Gezocht vrouwen van buitenlandse komaf voor unieke fotoserie

5 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Carolien Sikkenk
Offline
Berichten: 3
Gezocht vrouwen van buitenlandse komaf voor unieke fotoserie

Laat ik mijzelf even voorstellen: ik ben Carolien Sikkenk en werkzaam als professioneel fotograaf voor magazines, artiesten, modemerken en organisaties (als War Child en KWF). Momenteel ben ik aan een heel bijzonder eigen project aan het werk wat gaat over vrouwen die door de chemotherapie kaal zijn geworden. Mijn bedoeling is om hier een foto-expositie van te maken die de kracht laat zien van deze vrouwen. Ik heb hier al een tiental vrouwen voor gefotografeerd. Ik ben op zoek naar diversitieit in de vrouwen, zodat je kan zien dat het iedereen kan treffen. Ik ben nu met name nog op zoek naar vrouwen die middenin de chemotherapie zitten (of komen) en van buitenlandse afkomst zijn (bijvoorbeeld zuid europees, aziatisch, afrikaans, oosters uiterlijk), een hele jonge vrouw, vrouw met tatoeage / piercing, vrouw met veel sproeten. Het wordt een hele bijzondere fotoserie. De vrouwen die deelnemen krijgen als dank twee uitvergrotingen naar keuze. Als het foto-project je aanspreekt kan je een mail sturen naar

of stuur een persoonlijk bericht via deze site.
Met toestemming van het Stichtingbestuur is dit bericht geplaatst.

Vriendelijke groet,

Carolien Sikkenk / Photoline
http://www.photoline.nl

afbeelding van Maisa
Berichten: 3835

Mooi project en je maakt hele mooie portretfoto's, Carolien. Ik heb je een mail gestuurd. (Niet zo heel exotisch, maar wel sproetjes :D )

afbeelding van Carolien Sikkenk
Offline
Berichten: 3

Voor een unieke fotoserie over vrouwen midden in de chemotherapie zoek ik nu nog een aantal vrouwen van buitenlandse komaf. Ik heb al veel Nederlandse dames gefotografeerd maar zou heel graag de fotoserie compleet maken met dames met een Afrikaans, Surinaams, Aziatisch, Hindoestaans, Turks of Zuid Europees uiterlijk.
Het worden hele mooie, vrouwelijke en krachtige foto's en als dank voor je deelname krijg je twee uitvergrotingen naar keuze.
Ik ben werkzaam als professioneel fotograaf (o.a. voor veel artiesten, magazines, modemerken, maar ook voor het KWF). Voor een impressie van mijn portfolio kun je kijken op: http://www.photoline.nl

Enthousiast geworden of extra vragen, reageer dan op deze oproep of mail naar:

Deze oproep is geplaatst met toestemming van het stichtingbestuur.

afbeelding van annie_2
Berichten: 857

Ik heb net Carolien uitgezwaaid. Wat hebben we samen een fijne, intieme middag gehad.

Carolien had op Maisa's blog een foto van Maisa en mij samen gezien. En ze wilde nog graag een vrouw van boven de 70 voor haar foto- expositie met foto's van vrouwen die door de chemo kaal zijn.

Ze kwam bij mij thuis ( ik wilde eerst niet meedoen omdat ik haarlem erg ver weg vond) haar studio opbouwen en heeft daarna heel heel veel werkelijk prachtige foto's gemaakt. Waarvan ik er twee uitvergroot krijg als cadeau voor mijn medewerking. Omdat ik ook twee keer een expositie ingericht heb hadden we naast het maken van foto's nog veel over exposeren, het verkrijgen van sponsorgeld enz uit te wisselen. Het was een heel fijne geslaagde middag.

Dank je Carolien voor je inzet en aandacht. Je hebt me me bijzonder laten voelen, waardoor ik nadat je weg was niet meteen mijn pruik op ben gaan zetten, maar nog steeds trots rondloop met mijn kale hoofd.

afbeelding van Carolien Sikkenk
Offline
Berichten: 3

Dank je voor je mooie lieve berichtje! :-)