Komische film: Why I wore lipstick to my mastectomy

9 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231
Komische film: Why I wore lipstick to my mastectomy

Donderdag 4 oktober Net 5 22.25

Verenigde Staten
Drama / Komedie
105 minuten

geregisseerd door Peter Werner
met Sarah Chalke, Jay Harrington en Lally Cadeau

De pasgetrouwde journaliste Geralyn wint de job van haar dromen en ontdekt even later dat ze kanker heeft. De 27-jarige Geralyn is vastberaden de strijd aan te gaan met veel moed en humor, en niet te vergeten haar felrode lippenstift, die symbool staat voor haar positieve houding. De film is gebaseerd op het succesvolle boek van Geralyn Lucas ‘Why I wore lipstick to my mastectomy’.

Offline
Berichten: 766

Zit al met een half oog te kijken. Ondanks het onderwerp, moet ik er wel om lachen.
Gauw kijken dus.

afbeelding van anita-u2
Berichten: 212

WAUWWW...ik vond hem goed! :D
Veel humor...veel herkenning...af en toe een traantje dor de herkenning...beter als die zoetsappige slecht aflopende film's die ze de afgelpen 2 jaar in de herhaling knikkerde!
Zelfs husbie heeft meegekeken(oke vel wel in slaap :wink: )

Offline
Berichten: 4227

Ja, was ok. Alleen steeds die 'cleavage' :shock: :shock: .
Ik zat eerst ook van 'hoe kan ze nog zoveel haar hebben', maar ze had vast chemo light, zoals Marisa Acocella Marchetto in Cancer Vixen/Chemogirl (komt trouwens ook ooit een film van).

Offline
Berichten: 762

De film is grotendeels doordat ik gestoord werd door telefoon en een gestressde puberdochter lang me heen gegaan, maar ze kreeg idd CMF, "chemo light" op z'n amerikaans, dat heb ik nog wel meegekregen.

Offline
Berichten: 99

Ik heb de film ook gezien, samen met mijn man. Wij vonden het een goede film en de komische noot die erbij zat was niet ongepast.
Voor mij was het stuk om een keuze te maken tussen borstsparend en amputatie met daarna het internet afstruinen naar informatie heel herkenbaar. Ik moest ook af en toe een traantje wegvegen door herkenning.

Crysta

Offline
Berichten: 4255

Ik heb ook gekeken en vond hem best goed.
Had ook CMF en werd niet kaal, dus dat kan heel goed. Wel dunner, lang zo dun niet als zij in de film. Wel net zo veel k&tsen...

afbeelding van ladydaan
Berichten: 112

Ik heb hem ook gezien. Vroeg me inderdaad al af hoe ze nog zo veel haar kon hebben, terwijl het bij mij na één kuur al met bossen uitviel. Verder veel herkenning én humor.
Zou trouwens gek geworden zijn met zoveel familie en vrienden-aandacht als in de film getoond. Had meer de behoefte alleen of met gezin te zijn in het begin.

afbeelding van Nainen_7610
Offline
Berichten: 183

Ik heb de film niet gezien, ik ga de film zeker huren.