Linda (49) in de Telegraaf over uitgezaaide borstkanker

2 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 136
Linda (49) in de Telegraaf over uitgezaaide borstkanker

Mijn prognose is slecht, en juist als dat gezegd kan worden geeft dat ruimte. Liever heb ik dat mensen gewoon vragen hoe mijn dag is, en of ik nog iets leuks heb gedaan. Ik hoef echt niet altijd over mijn diepste zieleroerselen te praten. Ik ben open over mijn situatie, maar overdreven positivisme helpt me niet, net zo min als loze kreten dat ik ’moet strijden’ tegen de kanker.

Vandaag is het Wereldkankerdag. Een dag waarop we extra aandacht vragen voor de impact van kanker. Zeker wanneer je leeft met uitgezaaide borstkanker kan dat een enorme impact op je leven hebben. Linda (49) heeft uitgezaaide borstkanker en vertelt in de Telegraaf hoe ze hiermee omgaat: https://www.telegraaf.nl/vrouw/691246922/linda-49-heeft-uitgezaaide-bors...

Offline
Berichten: 485

Bedankt Janneke, een mooi artikel. Ik kan me goed voorstellen dat het heel eenzaam voelt als mensen steeds met dooddoeners aankomen, terwijl je er zo slecht voorstaat. Wel is het hoopvol om te horen dat er ook voor uitgezaaide triple negatieve borstkanker perspectief is op levensverlengende behandelingen. 

Hartelijke groet, 

Linda