Sexy Sylvie Van der Vaart showt boezem in 'Let's Dance'

34 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Ariane
Berichten: 620
Sexy Sylvie Van der Vaart showt boezem in 'Let's Dance'

http://www.hln.be/hln/nl/7988/sport/photoalbum/detail/1247471/956109/0/Sexy-Sylvie-Van-der-Vaart-showt-boezem-in-Let-s-Dance.dhtml

Als ik dit lees ( en zie) word ik woedend en verdrietig tegelijk.
Wat is jullie mening?

afbeelding van Kellly
Berichten: 1418

Wat vervelend voor je Ariane...
Ik heb daar zelf (gelukkig) geen last van als ik dat plaatje zie, hoewel ik me wel kan voorstellen dat het moeilijk is om te zien
ik denk dan; Sylvie heeft kennelijk haar borsten mogen behouden (of een huidsparende amputatie ondergaan)
wat een geluk heeft die meid gehad en waarschijnlijk was ze er hartstikke op tijd bij (en neemt ze haar lichaam superserieus)
en nu doet ze niet anders dan ze voorheen deed, haar lichaam is ook haar handelsmerk
ik ben blij dat ze die ellende van amputatie zoals jij en ik hebben moeten ervaren, niet hoeft mee te maken
en nee ze houdt geen rekening met haar lotgenoten, maar ergens vind ik dat wel eigen, ze doet wat ze wil.
wat voor mij scheelt is dat ik een reconstructie heb. had ik dat niet gehad had ik mogelijk hier ook verdrietig van geworden. denk jij daar wel eens over na Ariane?
ik stuur je een digiknuffel!

Offline
Berichten: 4226

Ariane, eerlijk gezegd heb ik ooit een foto hier op het forum geplaatst met een zelfde soort decolleté als dat van S.

Hoezo moet S rekening houden met lotgenoten? Waarom zou zij verantwoordelijk zijn voor ons? Ik ga ook niet in een prothesebadpak lopen omdat sommige lotjes geen gewone bikini's meer kunnen dragen?? (verder vind ik dat S wel wat meer credit verdient, ze schrijft zo'n artikel tenslotte niet zelf)

NB wat is een WAG???

Offline
Berichten: 4226

Ariane, als jij verdrietig wordt van zo'n dom artikeltje, bespreek eens de mogelijkheden voor jou van reconstructie. Het hoeft niet en er zijn er genoeg die zonder ook gelukkig zijn met hun lichaam, maar ook genoeg die juist wel blij zijn weer/nog 'iets' te hebben.

afbeelding van Esmuis
Berichten: 945

Ik zag laatst ook een foto en dacht met enige zekerheid implantaten te zien (borsten waren wel erg rond). Ik denk alleen maar dat S. het goed doet, laat haar maar genieten van het leven! Dat gunnen we elke lotgenote toch? Beroemd of niet beroemd.

Offline
Berichten: 207

Je ziet inderdaad maar een gedeelte van de boezem, dat gedeelte is wel mooi strak rond...
Maar ik begrijp jou, denk ik, wel Ariane..
Of een vrouw nou borstkanker heeft gehad of niet, elke keer dat je een boezem of decolleté ziet roept dat emoties op.
Althans dat heb ik wel... is elke keer toch even slikken.. voor een ander is het zó normaal en ik denk 'dat had ik ook.. maar nu niet meer'.
Een ander staat misschien nergens bij stil en voor ons is het nooit meer vanzelfsprekend, ook niet voor degenen die een reconstructie hebben gehad.
Het is misschien je eigen verdriet om wat je allemaal moet missen; een mooie boezem, je onbezorgdheid van voor de diagnose borstkanker; je conditie etc etc en op zo'n foto ziet het er bij een ander zó mooi en zorgeloos uit.
Maar vergis je niet, Sylvie móet enorm aan haar uiterlijk werken, dat is een groot deel van haar handelsmerk.

Tijd terug was er op tv een uitzending over haar, interview etc met opnames bij haar thuis en in haar gewone leven.
Ook zij moet leren leven met de diagnose borstkanker en de gevolgen ervan, ook zij is nooit meer 'de oude' geworden.
Bij haar heeft borstkanker net zo goed diepe sporen achtergelaten.

Maar als ze aan het werk is, speelt ze een rol en dat doet ze goed.

Maar ik kan soms ook verdrietig worden als ik bv tijdens een vakantie of ergens op een terrasje rondkijk, bijna alle andere mensen zien er zó zorgeloos uit... eigenlijk ben ik dan gewoon jaloers op hen.
Terwijl ik heel goed weet, dat je aan de buitenkant uiteindelijk heel vaak niets kunt zien van wat er binnenin aan de hand is (geweest).
Misschien is het zelfs wel zo, dat als jij en ik toevallig ergens op hetzelfde terrasje zouden zitten, jij ook op zo'n manier tegen mij aan kijkt, dat het je niet opvalt dat ik protheses draag en dan zie je onder mijn shirtje een mooie volle boezem ..
Je ziet mij lachen en plezier hebben...
Maar als jij zou weten dat ik het ben.. dan wist je beter hoe het hele plaatje eruit ziet.

Ik hoop dat je mij nog een beetje kunt volgen.
Het blijft gewoon een &*&@# ziekte en het laat diepe sporen na bij iedereen die erdoor getroffen wordt, alleen zie je dat niet altijd aan de buitenkant.

liefs,

Ikkuh

afbeelding van sjakkie
Berichten: 872

Ik heb er geen moeite mee maar vind het wel erg voor jou dat het je zo'n pijn doet. Het is een belangrijk deel van haar werk om er goed uit te zien en dat doet ze dus ook.
Ik zelf heb ook een paar jurkjes waar ik behoorlijke cleevage heb. Ik zal zo'n jurkje alleen nooit aandoen naar een Amazone meeting (dat ligt dan net te gevoelig) maar verder vind ik dat ik dat gewoon kan dragen. Ik ben me er wel van bewust dat een mooie boezem niet vanzelfsprekend meer is.. ik kan alleen maar hopen dat S. datzelfde gevoel heeft. Kan me haast niet voorstellen dat ze dat niet zo zou voelen.

Ik vind het eerder smaakloos van de schrijver/schrijfster van het stukje.

Eindig ik meet een dikke kus voor jou #SMAK#

afbeelding van Ariane
Berichten: 620

Bedankt voor jullie reacties!

Ik kan (nu) moeilijk onder woorden brengen wat ik precies bedoel en voel hierbij.
Het is ook absoluut niet dat ik het haar niet gun, echt niet. Integendeel.

Ik kom er nog op terug.

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Da's toch geen jurkje. Dat is een kapot T-shirt :mrgreen:

Ariane, knuffel voor jou en wat Bergamot zegt, als zo'n foto/artikel je pijn doet, informeer dan eens of reconstructie iets voor jou kan zijn.

Het jurkje vind ik ordinair, de schoenen gevaarlijk (daar breek je zo een enkel mee) en het artikel prut, maar van Sylvie zelf ben ik best onder de indruk. En toen mijn haar teruggroeide na de chemo heb ik erg mijn best gedaan op een Sylvie-coupe. Helaas ben ik erachter gekomen dat dat alleen lukt met heel lang föhnen en daar heb ik geen geduld voor. Een tijd geleden stond er een interview met haar in Volkskrant Magazine en daar kwam ze intelligenter over dan meestal op tv. Het werd heel duidelijk hoe Sylvie het product 'Sylvie' in de markt zet.

WAGs zijn 'wives and girlfriends' van voetballers. Foto's en roddels over hen zijn te vinden in de Britse tabloids zoals The Sun en Daily Mail.

afbeelding van Ariane
Berichten: 620

Bergamot schreef:
NB wat is een WAG???


Opzoeken: WAG

1.WAG
Wet Autovervoer Goederen
Gevonden op http://www.travelecademy.nl/extratools/woordenboek

2.WAG
`WAG` is een historisch merk van motorfietsen. WAG: `W`right `A`nd `G`asking, Birmingham (1924-1925). Een van de weinige merken die tweetakt-V-twins bouwden, in dit geval van 496 cc. Net als bij Stanger in Londen was de productie gering.
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/WAG

:-k

Ariane, er was per ongeluk reclame meegkomen, die heb ik weggehaald - Bergamot, moderator

afbeelding van Ariane
Berichten: 620

Maisa schreef:

WAGs zijn 'wives and girlfriends' van voetballers. Foto's en roddels over hen zijn te vinden in de Britse tabloids zoals The Sun en Daily Mail.

Haha, heel iets anders dan ik vond dus :mrgreen:

Offline
Berichten: 4226

Onschuldige afkorting dus, ik zat al gelijk in de richting van MILF te denken :oops:

Dank voor de uitleg Maisa en Ariane.

Offline
Berichten: 362

In de duitse pers geeft Sylvie ook toe dat er veel knutselwerk aan te pas is gekomen om haar borsten zo in haar jurk te krijgen. Verder heeft ze dezelfde stress, ze krijgt iedere 3 maanden een scan en is daar begrijpelijk nog steeds nerveus over. Ik heb wel bewondering voor haar gekregen. Eerst dacht ik nou die hoeft alleen maar mooi in een camera te glimlachen, dat is ook een deel van het werk maar ze prestenteert steeds meer shows en doet dit best goed. (wel met een nederlands accent maar goed klinkt voor duitsers wel charmant).
Dikke knuffel voor jou Arianne, ik voel met je mee.

Offline
Berichten: 464

fozzybear schreef:
Verder heeft ze dezelfde stress, ze krijgt iedere 3 maanden een scan en is daar begrijpelijk nog steeds nerveus over.

:shock: :shock: En hier houdt dan denk ik ook wel elke vergelijking met mijn eigen persoontje op. Heb nog nooit elke drie maanden een scan gehad. Zelfs na alle behandelingen niet meer dan ééns per jaar een mammo toen alles dr nog zat en nadien niks meer. Geen foto's, mammo's, scans, mri's of wat dan ook. Geld maakt dus blijkbaar wél verschil.

Hebben jullie trouwens wel eens een beroemdheid met borstkanker gezien die daarna wél of geamputeerde of ''lelijke'' borsten had? Denk aan een Ellen van Damme die er nog mee "kokketeert'' of een Kylie Minoque aan wie je ook niks ziet. Anastacia? Niks aan te zien.. En dan vraag ik me af...hoe kan dat? Wordt het bij hun sneller ontdekt? Hebben ze betere middelen (lees geld) voor ''betere'' operaties? Duurdere en mooiere reconstructies?
Dat houdt me wel eens bezig.
Kiztatou

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Ah ja.....
Ik snap je wel, Ariane.... Het gaat niet over Sylvie. Het gaat over jou en jouw pijn. Die mag je voelen, want je hebt genoeg geleden en het missen van een decolleté is een pijnlijk iets.

Ik heb het met decolletés niet meer, sinds ik zelf weer een decolleté heb.... Ik heb het jaren gehad met zwangeren en vrouwen met jonge kindjes in kinderwagens.... Als het dan mooi weer was en de zwangere buiken werden weer vrijuit geshowd, dan vroeg ik me af waarom zij nou precies op hetzelfde moment door de stad moesten gaan lopen als ik.....

Maar ja.... ik heb nog nooit gehoord van een 'zwangere vrouwen en jonge kinderen'-alert, waarbij zij worden geacht binnen te blijven, zodat ik ook eens zonder trauma door de stad kon lopen :roll: :lol:

Het ging niet over de zwangeren en kindjes, het ging over mij..... En als er geen zwangeren waren die dag, dan waren het wel de opa's en oma's met kleinkindjes waardoor ik de pijn zo voelde.... En als die er ook niet waren geweest, was er wel iets anders geweest.

Soms heb je gewoon verdriet en pijn en weet je, misschien moet je jezelf gewoon een baaldag gunnen..... (en dan hopen op beter voor morgen)

Offline
Berichten: 586

fozzybear schreef:
Verder heeft ze dezelfde stress, ze krijgt iedere 3 maanden een scan en is daar begrijpelijk nog steeds nerveus over.

Kiztatou schreef:
:shock: :shock: En hier houdt dan denk ik ook wel elke vergelijking met mijn eigen persoontje op. Heb nog nooit elke drie maanden een scan gehad. Zelfs na alle behandelingen niet meer dan ééns per jaar een mammo toen alles dr nog zat en nadien niks meer. Geen foto's, mammo's, scans, mri's of wat dan ook. Geld maakt dus blijkbaar wél verschil.

Hebben jullie trouwens wel eens een beroemdheid met borstkanker gezien die daarna wél of geamputeerde of ''lelijke'' borsten had? Denk aan een Ellen van Damme die er nog mee "kokketeert'' of een Kylie Minoque aan wie je ook niks ziet. Anastacia? Niks aan te zien.. En dan vraag ik me af...hoe kan dat? Wordt het bij hun sneller ontdekt? Hebben ze betere middelen (lees geld) voor ''betere'' operaties? Duurdere en mooiere reconstructies?
Dat houdt me wel eens bezig.
Kiztatou

Ik weet niet geld een verschil maakt. Misschien wel, misschien niet. Misschien heeft het ook te maken met het feit dat een aantal van deze meiden in andere landen wonen waar het follow-up beleid waarschijnlijk weer heel anders is. En nee, je ziet weinig tot niets aan ze... Maar dat is buitenkant. En inderdaad waarschijnlijk een rol... Sylvie van der Vaart is volgens mij wel degelijk zeer getekend door alles... Anastacia heeft een fonds in Amerika opgericht waar vrouwen een mammografie kunnen krijgen, ook als ze niet verzekerd zijn (het geweldige health care systeem in Amerika)... Ik dénk dat het misschien het enige verschil is dat ze inderdaad meer mogelijkheden hebben voor de beste plastische chirurgen etc, zowel financieel als qua 'netwerk'... Maar daar staat tegenover dat je áltijd in de schijnwerpers staat (zelfs als je even in het bos loopt om op jezelf te zijn, ben je nog een 'publiek figuur'). En dat is iets waar je, zéker na ziek geweest te zijn, misschien niet altijd behoefte aan hebt maar waar je ook niet altijd aan kunt 'ontsnappen'... Toch?!

En dit komt van iemand die helemaal niet zo genuanceerd was in het begin, met name over Ellen ten Damme ;-) Realiseer ik me nu...

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Kiztatou schreef:
Hebben jullie trouwens wel eens een beroemdheid met borstkanker gezien die daarna wél of geamputeerde of ''lelijke'' borsten had? Denk aan een Ellen van Damme die er nog mee "kokketeert'' of een Kylie Minoque aan wie je ook niks ziet. Anastacia? Niks aan te zien.. En dan vraag ik me af...hoe kan dat? Wordt het bij hun sneller ontdekt? Hebben ze betere middelen (lees geld) voor ''betere'' operaties? Duurdere en mooiere reconstructies?

Van hen weet je dat ze borstkanker hebben gehad en dat ze toch nog decolleté hebben, maar van wie weet je nou in real life dat ze borstkanker heeft gehad en desondanks een decolleté heeft om te showen? En wat dan van die beroemdheden van wie je wel weet dat ze borstkanker hebben gehad , maar geen decolleté showen?

Melissa Etheridge laat zich heel anders fotograferen.

En ik las net: Kylie Minogue is huilend weggelopen bij een interview toen haar werd gevraagd over haar strijd tegen borstkanker. Haar diagnose werd in 2005 gesteld.

Het is vaak niet zoals de media de wereld voorstellen.

afbeelding van Kellly
Berichten: 1418

wat denk ik meespeelt is dat deze dames zich prevetief laten onderzoeken (en ja dat doen zij op eigen kosten) en er daardoor sneller bij zijn. Dit betekent meestal ook betere behandel mogelijkheden.
Daarbij had de moeder van Sylvie op jonge leeftijd bk -wie weet stond ze scherp onder controle. Ellen ten damme en Kylie waren ttv hun diagnose volgens mij in de 40, en bij ons die het voor hun 36e kregen zijn de behandelmogelijkheden meestal: volledige amputatie. Anastacia, weet ik niets van.
Ik weet overigens dat mijn pc ook sterren opereert, en er mensen van over de hele wereld naar Belgie invliegen, en dus veel beter, dan wat jij en ik en vele andere dames hier hebben Kiz, wordt het niet. Je ziet hier ook wel verschillen en soms heeft dat vooral te maken met het oorspronkelijke litteken. Als ik het allemaal over mocht doen -beetje een rare opmerking, maar je snapt wat ik bedoel- had ik de ampuatie met een gelijktijdige recon laten doen, door mijn pc, wsl was het dan toch een stuk mooier geweest (maar misschien ookniet)
Dus als je pech hebt wordt het nooit meer echt mooi. Ik kan geeneens een bikini aan zonder dat je mijn borstlitteken ziet.

afbeelding van Esmuis
Berichten: 945

Het lijkt mij zo moeilijk om het gewone leven weer op te pakken en dan in elk interview gevraagd te worden naar je borstkankerverleden (vragen die heel persoonlijk zijn: angsten, kinderwens, nog net niet: mogen we je borsten eens zien? S. in de Playboy, dat zou pas verkopen!)
Als je borstkanker hebt gehad als bekende wereldburger, dan moet je haast wel borstkankervertegenwoordiger worden, maar wat als je het liever gewoon zoveel mogelijk wilt vergeten? Dat zou ik ze echt niet kwalijk nemen, persoonlijk krijg ik de jeuk van alles wat roze/pink is en oktober wil ik liever overslaan. Ondanks dat ik weet dat het voor het goede doel is.

Offline
Berichten: 362

Ik weet niet of het aan het beroemd zijn ligt dat S. iedere 3 mnd onder de scan gaat. Ze is onder behandeling in Madrid, wie weet is het daar standaard?
@Kiztatou je krijgt ook geen mammo? Die krijg ik nu wel ieder jaar en mijn lotgenootjes die in hetzelfde ziekenhuis worden behandeld ook. Raar dat er geen uniforme afspraken over zijn. De afspraken met mijn oncoloog daar wordt ook niets gevoeld, alleen maar gevraagd hoe ik me voel, daar komt geen scan aan te pas. Schijnbaar denken veel mensen dat want ik wordt vaker gevraagd of ik onder "strenge" controle sta met scans enzo. Mensen zijn dan oprecht verbaasd dat ik dan alleen een gesprek heb met de oncoloog.

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

fozzybear schreef:
De afspraken met mijn oncoloog daar wordt ook niets gevoeld, alleen maar gevraagd hoe ik me voel, daar komt geen scan aan te pas. Schijnbaar denken veel mensen dat want ik wordt vaker gevraagd of ik onder "strenge" controle sta met scans enzo. Mensen zijn dan oprecht verbaasd dat ik dan alleen een gesprek heb met de oncoloog.

Mensen denken dat het belangrijk is om er vroeg bij te zijn, mocht er weer kanker ergens zitten, maar dat is een misvatting. Als je uitzaaiingen hebt, word je niet meer beter en je leeft niet langer als ze er vroeger bij zijn. Zuur maar waar....

Offline
Berichten: 362

Ik zou dat ook gedacht hebben als ik er nu zelf niet mee te maken zou hebben gehad. En ben je nu schoon verklaard? wordt ook vaker gevraagd. En dat snap ik wel omdat prominenten dit ook wel vaker in de media zeggen. Alhoewel, wie weet zeggen ze het niet eens zo, maar wordt het wel zo naar buiten gebracht.

Offline
Berichten: 846

Ik denk dat het voor bekende personen heel erg moeilijk is om altijd "correct" te reageren. Zelf wordt ik helemaal niet goed van al die vragen die mensen stellen en al die stomme opmerking en. Ik geef dan een antwoord waarvan ik denk dat die persoon er tevreden mee is. Dus dat er verder geen vragen/opmerkingen meer volgen.

Zie het topic hier; "ken je deze al" als je dat leest zie je dat een hoop amazones hiermee zo goed en zo kwaad proberen om te gaan.

Laat staan hoe je dat moet doen tijdens een interview.

Offline
Berichten: 464

@fozzybear..een beetje off topic, maar ik krijg inderdaad geen mammo meer, omdat ik preventief alles heb laten verwijderen (en reconstueren). BRCA draagsters wordt in diezelfde situatie wél een keer per jaar een MRI aangeboden en 1 keer per jaar bloedonderzoek. Maar omdat ik dus geen aantoonbaar gen heb (wel erfelijke verdenking), val ik eigenlijk overal een beetje buiten..
Dus blijft het bij 1 keer per half jaar voelen..
Kiztatou

Offline
Berichten: 309

Weetje, ik heb gelukkig géén borstkanker gehad,hoop het nooit te krijgen.
MAAR,ik ben wél met een oerlelijke wijnvlek tussen mijn borsten geboren.
Als kind noemde ik het een plakje cervelaatworst,toen was het nog vuurrood.
Later werd de kleur valer,maar hij zit er nog steeds.
Ik was hier nooit blij mee, was als jong meisje vaak verdrietig dat ik geen topje aandurfde,waar die vlek bovenuit stak.
Mijn trouwjurk heb ik laten verknutselen, om die vlek maar weg te stoppen onder het stof.
Het maakte me vooral toen verdrietig,omdat mijn moeder ook borstkankerpatiente is, werd er wel naar gekeken,maar uit angst niet naar gevraagd.
Nu ben ik eindelijk in vrede ermee, hoewel ik tegenwoordig weer verwarde blikken zie, wanneer mensen mij als die "sportvrouw voor goede doelen"zien.
Dan vragen ze of ik daar geopereerd ben......had je daar uhhh.....nee,dan voel ik me weer even niet zo blij.
Gelukkig mag ik nog steeds zeggen dat ik gezond ben, maar uit dankbaarheid hiervoor heel graag me inzet voor goede doelen.
Volgende week zondag de Powerman duathlon, goede doel is Health Foundation,kankeronderzoekfonds Limburg.
(morgen wéér een intervieuw voor een krant,zal ik de amazones ook weer eens noemen?)
Had me eigenlijk voorgenomen geen intervieuws meer te willen,maar heb wel 3 sportmaatjes overgehaald om mee op de foto te gaan,ik durf niet alleen,hahaha.
Ach, het blijft altijd voor het goede doel,dus we mogen/kunnen geen nee zeggen.

afbeelding van Ariane
Berichten: 620

Dees schreef:
fozzybear schreef:
De afspraken met mijn oncoloog daar wordt ook niets gevoeld, alleen maar gevraagd hoe ik me voel, daar komt geen scan aan te pas. Schijnbaar denken veel mensen dat want ik wordt vaker gevraagd of ik onder "strenge" controle sta met scans enzo. Mensen zijn dan oprecht verbaasd dat ik dan alleen een gesprek heb met de oncoloog.

Mensen denken dat het belangrijk is om er vroeg bij te zijn, mocht er weer kanker ergens zitten, maar dat is een misvatting. Als je uitzaaiingen hebt, word je niet meer beter en je leeft niet langer als ze er vroeger bij zijn. Zuur maar waar....

Ik behoor dus tot die mensen want ik dacht dat ook...

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Dat geldt na borstkanker echt alleen voor een lokaal recidief en dus niet voor uitzaaiingen. Nou, dat scheelt weer, want dan heeft het ook geen zin om elke drie maanden een scan te laten maken....

afbeelding van Ariane
Berichten: 620

Duidelijk.
Ik dacht echt dat je het als het ware kon rekken als je er op tijd bij was :?
Weer wat geleerd, thanks Dees [kiss]

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Ariane schreef:
Duidelijk.
Ik dacht echt dat je het als het ware kon rekken als je er op tijd bij was :?
Weer wat geleerd, thanks Dees [kiss]

Ik zou willen dat dat waar was. Aan de andere kant, het geeft misschien rust dat het allemaal geen hol uitmaakt. Als je klachten hebt, is het vroeg genoeg om nader onderzoek te verrichten...

Offline
Berichten: 846

Dees schreef:
Ariane schreef:
Duidelijk.
Ik dacht echt dat je het als het ware kon rekken als je er op tijd bij was :?
Weer wat geleerd, thanks Dees [kiss]

Ik zou willen dat dat waar was. Aan de andere kant, het geeft misschien rust dat het allemaal geen hol uitmaakt. Als je klachten hebt, is het vroeg genoeg om nader onderzoek te verrichten...

Je hebt mij in ieder geval héél veel rust gegeven door deze uitleg!!!

Op een ander topic heb je ergens uitgelegd aan een amazone die erg boos was over het uitblijven van na-controles, waarom artsen voor deze wijze van handelen kiezen. Ik heb jouw antwoord goed tot me door laten dringen omdat ik het een heel erg duidelijke uitleg vond van hoe artsen handelen en denken.

Ook je uitleg over oncologen heeft mij rustig gemaakt. Ik was bang dat dit juist heel erg strenge artsen waren die elk menselijk contact uit de weg gingen.... hoe ik aan dit stigma kwam?? Géén idee!!!

Dees ik vind het super de voorlichting die jij hier allemaal geeft!!!

Dank je wel.

Offline
Berichten: 45

Ik kan het mij heel goed voorstellen hoor. Ik was altijd al stikjaloers op een volle boezem en nu doet het nog meer pijn. Ik moet nog een jaar wachten op de reconstructie. Ondertussen heeft mijn goede vriendin echt niet door dat het zeer doet als zij weer met een laag uitgesneden truitje op komt draven (amputatie is net een maand geleden). Maar kan ik het haar echt kwalijk nemen..nee...
Ik vind Sylvie trouwens te gek hoor, maar ben ook stikjaloers op haar. Wij krijgen idd geen driemaandelijkse scans en mogen niet uren bij de kapper en de visagist zitten als we naar buiten gaan. Ik word trouwens wel gek van alle opmerkingen dat je niet meer verdrietig mag zijn, dat je haar eraf gaat en het heel lang duurt voordat het er weer aan zit en lang is....want het staat Sylvie toch ook geweldig, doet ze toch maar even....Ja hello, als je eruit ziet als Sylvie durf ik ook wel, plus ook nog bovenstaande redenen...

Offline
Berichten: 304

@Scarlett, de reden waarom wij geen driemaandelijke scans krijgen is simpel, we betalen het niet zelf.
En wie wil er nou uren bij de kapper en de visagist zitten om er een beetje leuk uit te zien, ik niet en ik heb geen enkele reden om jalours te zijn op Sylvie van der Vaart.

ps.: Aan je avater te zien ben je nu niet bepaald een lelijk eendje.

Offline
Berichten: 433

Ollie schreef:
ps.: Aan je avater te zien ben je nu niet bepaald een lelijk eendje.

En Scarlett in dit geval ben ik er zeker van dat Ollie niet de hond bedoelde!!!

Verder kan ik alleen zeggen dat je je niet moet laten ontmoedigen door BN-ers en andere beroemdheden!
Wij hebben die mensen natuurlijk niet gezien op hun "slechte dagen" en laten we wel wezen, ook die hebben @#$#$%# gehad.
Je vriendin het niet kwalijk nemen, dat kan inderdaad niet en met de zomer voor de deur, krijg je vast nog vaker zulke momenten. Ik wil je niet in een dip praten, maar blijf alsjeblieft wel realistisch!
Ook jij gaat deze zomer op een terras zitten met een stel vriendinnen en zit daar dan heerlijk uitgelaten te lachen, niemand die weet wat er in jouw koppie omgaat, maar jij weet ook niet wat die andere mensen op het terras bezig houdt.
Kom op Scarlett!
Dikke knuffel.

Offline
Berichten: 45

Dank jullie wel lieve meiden! Ik 'blame' Sylvie ook niet hoor. Mensen denken alleen dat zij er makkelijk doorheen is gefietst, terwijl wij wel beter weten. En idd, zal ik van de zomer best nog wel een paar keer moeten slikken, maar ja het is niet anders.
Als ik weer eens een dipje heb, kan ik het hier tenminste kwijt! Harstikke fijn!
Liefs Scarlett