verzoek ontwerp hippe prothese bh in M.D.style.

13 berichten / 0 nieuw
afbeelding van brunette 43
Offline
Berichten: 6
verzoek ontwerp hippe prothese bh in M.D.style.

IK heb een verzoek gedaan bij nederlands beste lingerieontwerpster om een prothese bh in haar collectie te nemen.
het is een droom van veel lotgenoten.Zij krijgt dit verzoek ook veel via de pr.afdeling vertelde een medewerkster vriendelijk mij vanmorgen.Maar er is de komende jaren nog niet zoiets ingepland.Ook de verkoopsters van de eigen winkels vertelde dat er regelmatig vraag naar is.Nou is er een mail doorgestuurd naar de ontwerpafdeling maar ik verwacht er niks van.
Hebben jullie soms ideen om ons samen sterk te maken dat het toch een keer in produktie zou komen.
Een zwart model met van die bandjes erboven ik kan hem zo uittekenen.
Maar ik heb helaas geen lingeriebedrijf maar ik zou zo graag deze droom laten uitkomen denken jullie eens mee.

Offline
Berichten: 439

Hello Sexy Brunette,

Ik ben ook zo'n enorme MD fan en kan er hopelijk na alle bestralingen (nu alleen MD katoenen hempjes) mét deelprothese mijn decolleté weer mee verrijken!

Ik heb eventueel een heel vuil plannetje...
Ik ken via mijn oedeem-fysiotherapeut iemand die protheses aanmeet en lingerie aanpast... Het moet toch heel genant zijn voor de MD-crew als zo'n "naaistertje" (even polariserend gesteld) wél tot een prachtige aanpassing van zo'n sexy setje komt en die dure types niet!!! En dan een artikel in de volgende Pink Ribbon ofzo...

Ik ben wel in voor een beetje Onderbroeken- Oorlog (OO) in de duurdere lingerie... laten we eens kijken of het leger wil groeien....

San

Offline
Berichten: 653

Ben geen fan van MD, maar vind een OO wel geestig :D

Offline
Berichten: 464

En dan de eerste prothese bh van de Hema (gelanceerd afgelopen pink ribbon maand) als voorbeeld van hoe het NIET moet. Het ding heeft veels te dunne bandjes en veels te kleine vakjes om uberhaupt een prothese in te proppen. Voor mij als borstbesparende geopereerde is het net te doen (alhoewel de dunne bandjes voor mijn oedeem ook niet je van het zijn) en ik dus geen prothese gebruik. Heel af en toe gebruik ik een plakkipfileetje om de boel op te leuken, maar die zit dus op mijn borst geplakt in de bh en niet in een vakje.

Er zouden veel meer leukere, meer sexy en vooral betaalbare prothese en/of op te vullen bh's moeten komen. Er komt immers ook een steeds grotere en jongere doelgroep lijkt mij.

Groetjes van Kiztatou

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Juist M.D. bh's hebben vaak grote cups, waar eigenlijk wel een prothese in zou passen... Jammer dat ze er niets mee willen doen. Onder 'betaalbare lingerie' valt het niet.

Kiztatou, dunne bandjes vind ik zelf veel mooier, maar bij oedeem is heb is dat bijna niet te dragen, denk ik...

Offline
Berichten: 464

Sommige bredere bandjes met bijvoorbeeld kant zijn best mooi hoor en inderdaad met oedeem een stuk prettiger.
Vaak komt het toch neer op een soort sportmodel bh's en die zijn weinig elegant :?
En weet je......het liefst heb ik helemaal niks aan, zodra ik thuis ben...gaat alles uit hahahaha
Groetjes Kiztatou

afbeelding van brunette 43
Offline
Berichten: 6

bedankt voor jullie reacties.
Ik wilde me sterk maken om betaalbare sexy lingerie op de markt te
laten komen want er komt steeds een jongere groep lotgenoten en die willen ook iets leuks kunnen kopen,
Ik vind persoonlijk een md tje te duur om daar zelf hoesjes in te laten maken.
Maar helaas heeft het bedrijf geen interesse.Ik weet zeker als er iemand
werkte die het ook was overkomen en zich hard had gemaakt voor een protese bh deze al lang te koop was.
Er is in een week tijd 250 keer gekeken op dit verzoek op deze site dus aan belangstelling geen gebrek en als ik van de verkoopster hoor dat er zoveel vraag naar is maar er word niks mee gedaan word ik boos,
En voel me in de kou staan,
Ik heb genoeg van prothesbh s te moeten uitzoeken in een achterafkamertje waarbij de verkoopster wat modellen uit doosjes trekt.
Ik vind dat wij ook het recht op een leuk rek in de winkel waarbij wij
zelf kunnen snuffelen en passen zonder eerst een afspraak te moeten maken.
Hebben jullie soms wel zaken in de buurt waarbij de collectie gewoon in de winkel hangt.En ze een leuke jonge collectie hebben?

groetjes.

Offline
Berichten: 776

En als we nou eens allemaal onze krachten zouden bundelen? Niets zo machtig als de wens van de consument toch? Dan spreken we een week of een maand af en dan gaan we ALLEMAAL in een paar van dat soort winkels vragen om leuke prothese-lingerie. Ook als je nog wel twee borsten hebt, dan zien ze toch niet door je T-shirt heen! Als die zaken overspoeld worden door de vraag naar prothese BH's, dan gaan ze misschien nog eens denken.

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Ik denk dat er een verschil van smaak is over wat 'leuk' is. Ïk heb het ook wel eens tegen producenten gezegd en die laten dan zien wat zij 'leuk en vlot' vinden :wink:

Zelf heb ik als plakprothesedraagster niet meer zo'n problemen (ik kan nu kiezen uit de gewone collectie) en ik heb ook geen hoesjes nodig.

Brunette, ik stuur je even een pb over een zaak.

Offline
Berichten: 439

Op maandag 7 april is er in het Toon Hermanshuis in Amersfoort (inloophuis voor mensen met kanker of hun naasten) een modeshow met mooie lingerie.
Ook bestaat de mogelijkheid om in een redelijk uitgebreide collectie lingerie te neuzen.
Het is lullig dat lingerie voor vrouwen met grote borsten en halve borsten of halve decolletés duurder is, maar het is ook nog niet heel gangbaar dat er met een jong decollete wat mis is...
Godzijdank blijft het een minderheid.
Ik ben via via bij deze lingerie-juffrouw terecht gekomen en vond daar leuke setjes, bikini's en zelfs de gewraakte badpakken in hippe dessins. Ik kreeg weer zin in de zomer!
Het is niet eenvoudig, vertelde deze lingeriemejuffrouw mij, om een brede collectie te hebben omdat je winkel nou ook niet dagelijks vol staat met Amazones...
Maar ze doet haar uiterste best om ook iets anders dan zwart, wit of huid te vinden...
Misschien is het leuk om met een (klein) groepje hier naar toe te gaan en ook eens te bespreken of er niet meer vlotte, leuke en betaalbare lingerie kan worden ontsloten?
Onze "markt" is niet groot en het blijft dus een beetje idealisme om daarbinnen te opereren...
Misschien kan er ook wel een speciale bijeenkomst georganiseerd worden via dit forum?
Ik zou het wel wat vinden, geloof ik, een Amazone lingerie party... of niet?
San

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

Zelf lingerie maken is zeker mogelijk! Het is wel heel lastig om aan patronen te komen. Ik heb nog 1 borst, sinds de operatie ben ik al op zoek, maar nog niet gevonden.....

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Gast schreef:
Zelf lingerie maken is zeker mogelijk! Het is wel heel lastig om aan patronen te komen. Ik heb nog 1 borst, sinds de operatie ben ik al op zoek, maar nog niet gevonden.....

Het is wel echt heel moeilijk en heel erg arbeidsintensief. Er zijn genoeg websites te vinden van mensen die speciale BHs voor je kunnen maken en vast ook wel die voor je willen tekenen, maar.... of het echt top wordt.... kweenie.... Ik geloof daar zelf helemaal niet in...

Offline
Berichten: 110

Ik heb toen ik één borst had bh's en badkleding laten maken bij Ria Delver. Dat is wel mooi, vond ik in elk geval, en natuurlijk kost het geld maar niet extreem. Het adres is http://www.riadelverlingerie.nl en ze woont in Den Haag. Alles wordt op maat gemaakt.
Verder hoorde ik onlangs dat er sinds kort wel MD prothese-bh's op de markt zijn. Ik heb het op de sites van haarzelf niet gevonden maar wel oa. hier: http://www.lingerietotaal.nl/collectie/dames/care/bh/8759_marlies-dekkers-dame-de-paris-prothese-bh-tweezijdig.html