Start behandeling ....

6 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Nickytje
Offline
Berichten: 28
Start behandeling ....

Morgen plaatsing poortkatheter.

Volgende week begin ik met chemotherapie.

Dose dence EC therapie, 4 x , tweewekelijks
Paclitaxel , 12 x wekelijks
Daarna bestraling en hormoontherapie.
Het ging om een vroegtijdig ontdekte tumor, micro metastase, geïsoleerde tumorcellen.

Ben erg bang voor de bijwerkingen en ik weet dat het weinig uithaalt om raad en/of info te vragen, ieder mens is immers verschillend.  Maar ik wou dit wel even kwijt.

Offline
Berichten: 4231

Hi Nickytje, hier kun je altijd terecht met je vragen en als je iets kwijt wilt. Allemaal anderen die op hetzelfde spannende punt aan de start van de behandeling hebben gestaan. Wat misschien voor jou fijn is is om in je ‘Mijn Verhaal’ te schrijven. Dan heb je een eigen plekje waar je alles kwijt kunt. Klik maar eens op je naam, dan kom je in je profiel en kun je ‘Mijn Verhaal’ starten. 

Toitoitoi voor volgende week! Het onbekende was voor mij het spannendste, toen ik eenmaal gestart was was het zeker niet leuk of prettig, maar wel echt best te doen. Gewoon ‘go with the flow’ en over een aantal maanden is het klaar. 

Offline
Berichten: 255

Ja, laat het maar een beetje over je heenkomen en neem alles stap voor stap. De bijwerkingen zijn inderdaad voor iedereen anders. Maar hier kan je wel herkenning vinden en soms hele handige tips. Sterkte!!

Offline
Berichten: 4201

De spanning tevoren: wat je zegt: je weet het gewoon niet hè?"Hoe het bij jou zal gaan. Maar dat je er fluitend doorheen zult fietsen is niet erg waarschijnlijk. Ik had voor mezelf een einddatum geprikt. en iedere keer kon ik weer een kuur afstrepen. En na iedere kuur knapte ik tussendoor ook wel weer op zodat ik even wat leuks kon doen. Ik hoop dat je er zo makkelijk mogelijk doorheen komt en neem het stap voor stap. Heel veel succes.

Offline
Berichten: 431

Hoi Nicky, 

Ik sluit me aan bij de andere adviezen. Neem het zoals het komt. Heel veel sterkte in deze eerste roerige tijd.

Hartelijke groet, 

Linda 

Offline
Berichten: 48

Hoi Nicky,

Heel veel sterkte en succes de komende tijd.

Neem het stap voor stap- kuur voor kuur zoals hierboven al staat genoemd.

Klein tipje van mij; geef in het ziekenhuis goed aan hoe je je voelt, vaak kunnen ze je goed erdoorheen helpen door (zo nodig extra) medicatie tegen de bijwerkingen.