Taxol en witte bloedcellen

5 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Denise38
Offline
Berichten: 5
Taxol en witte bloedcellen

Hallo,

Ik begon met elke 2 weken een AC kuur en nu ben ik bij mijn 3e wekelijkse Taxol kuur. En zoals bij AC gaan je witte bloedcellen snel achteruit waardoor je weinig weerstand hebt. Maar hoe lang duurt die verminderde weerstand bij Taxol? Omdat je maar 'slechts' een week hebt, wanneer kom je weer naar buiten? Of blijven jullie niet binnen? Mijn kuur is altijd op vrijdag wat betekent dat ik in het weekend meestal ziek ben en ook weinig kan doen...

afbeelding van Nickytje
Offline
Berichten: 34

Heb nu ook 3 kuren achter de rug, ik ben vooral héél moe.  Kom elke dag nog wel buiten, mijn koffietje drinken in mijn stamcafé.  Alles verloopt wat rustiger, een wandeling gaat van bankje tot bankje, probeer mezelf tijd te geven om aan de situatie te wennen.

Offline
Berichten: 892

Ik ben altijd wel buiten geweest. Ik probeerde wel risicosituaties te mijden, zoals plekken met veel kleine kinderen. En als ik een afspraak met iemand had zei ik dat ze even moesten zeggen als ze verkouden waren, zodat ik dan zelf kon beslissen of ik het risico wilde nemen.

Offline
Berichten: 500

Hoi Denise, 

Ik bleef er niet voor thuis, maar mensenmassa's en kinderverjaardagen ging ik wel een beetje uit de weg. Omdat je de kuren iedere week krijgt bij Taxol is er niet echt meer sprake van goede en slechte momenten, vond ik. 

Hartelijke groet, 

Linda

Offline
Berichten: 54

Niet kussen en geen handen geven helpt ook erg. En haal bv bij het Kruidvat van dat handenreinigingsspul dat sneldrogend is. Dit kun je goed gebruiken gedurende de dag als je bv in openbare ruimtes deurkrukken hebt aangeraakt. Alle beetjes helpen. Mijn vrouw is, mede daardoor, nooit ziek geweest terwijl haar witte bloedlichaampjes vaak erg laag waren!