Tijd tussen chemo en bestraling ?

5 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Nickytje
Offline
Berichten: 32
Tijd tussen chemo en bestraling ?

Hoeveel tijd zit er tussen chemo en bestraling, ik heb nog 15 chemokuren te gaan en daarna begint de bestraling.  Ik zou graag tussenin een werkje naar een zorghotel aan zee gaan om even niks te moeten doen.

Offline
Berichten: 485

Hoi Nickytje, 

Hoop dat je nog antwoorden krijgt! Je hebt een iets ander pad doorlopen dan ik, dus ik durf je niet te adviseren. 

Ik had eerst chemo, dan de operatie, toen de bestraling en daarna weer chemo. Tussen de operatie en de bestraling zat wel een week of zes. Hoe dat zit als je chemo hebt en dan gaat bestralen durf ik niet te zeggen. Ik dacht dat er meestal bestraald werd na de operatie en voor de chemo? Maar een weekje zou misschien wel moeten lukken. Tenslotte moet je ook ingepland worden voor het bestralen. 

Hartelijke groet, Linda 

Offline
Berichten: 878

Ik had ook een andere volgorde: operatie > bestraling > chemo. Elke keer kreeg het lichaam wel kans om even te herstellen dus een aantal weken. Ik werd betrokken bij de planning, dus ik denk dat dat weekje moet lukken. Heb je het je mammacare verpleegkundige al gevraagd?

Offline
Berichten: 4258

Ik kan me niet voorstellen dat dit niet zou mogen maar overleg even met je arts? of met de bestralingsarts?

Offline
Berichten: 271

Bij mij zat er ongeveer drie weken tussen de chemo en de bestraling.  En net als Ellenk zegt, volgens mij kan je prima overleggen. Sterkte met de kuren nog!