Angst voor uitzaaiingen deel II

379 berichten / 0 nieuw
afbeelding van libelle
Berichten: 149
Angst voor uitzaaiingen deel II

Ik heb slecht nieuws, het biopt is toch een uitzaaiing en er zitten nog meer plekjes in de longen.......
Ik ben zo verdrietig en boos vooral over de enorme fouten die er gemaakt zijn met alle gevolgen van dien!!
Ze hebben de kanker te lang gemist ondanks mijn hulpvraag en het groeiende plekje die uiteindelijk 4.3 cm was en ik woog 47 kilo.......
Ik vind het onbegrijpelijk dat het zover het kunnen komen en hier is het laatste woord ook niet over gezegd!
Ik wil dat artsen eens gaan leren van fouten en vooral gaan luisteren naar de patient!

Naar mij is er nooit geluisterd vooral door de diagnose ME wat psychisch is volgens de artsen terwijl dit niet zo is!!!
Mijn gezin moet straks verder zonder mij dat zijn de zeer ernstige gevolgen die de fouten hebben veroorzaakt!!!
De chirurg heeft zijn excuses aangeboden voor ook weer de fouten die met de morfine gemaakt zijn, ik paste niet in de grote groep waar je in gedumpt word...er word niet naar de persoon zelf gekeken maar naar de massa en dat is zo slecht

Ik ben heel verdrietig en moet verder met de wetenschap dat ik nu ongeneselijk ziek ben......

@Ariane en Sjakkie jullie ook heel veel sterkte met de uitslagen en ik duim dat jullie wel een goede uitslag krijgen.....
XXX Libelle

Offline
Berichten: 4227

Oh Libelle, wat een naar bericht. Ondanks de hele voorgeschiedenis, heb je zo lang nog hoop gehouden dat het toch goed was en nu is dat weg. Hopelijk kun je die uitzaaiingen nog heel lang in bedwang houden. En nu zo verdrietig, huil maar even, om zo oneerlijk als het is. Sterkte lieve Libelle.

Ook hier in gedachten bij Sjakkie en Ariane.

afbeelding van libelle
Berichten: 149

Dank je wel Bergamot

afbeelding van Kate
Berichten: 407

Oh Libelle, wat een afschuwelijk nieuws. Ik kan er verder niks op zeggen, behalve dat ik weet hoe je je voelt... inclusief de boosheid op de artsen. Een vraag waar je hoofd nu waarschijnlijk helemaal niet naar staat, maar ga je verder met dit ziekenhuis? Hoe moet je ooit weet iets van vertrouwen krijgen na alles wat je daar hebt meegemaakt?

Toen ik te horen kreeg dat ik uitzaaiingen had, na een gemiste/foute diagnose, is die vraag mij door de oncoloog gesteld. Of ik nog genoeg vertrouwen had in dit ziekenhuis. Omdat zij niet bij het voortraject betrokken was geweest, én natuurlijk uit praktische overwegingen, ben ik gebleven. Het is een lastige keuze.

Heel, heel veel sterkte met het verwerken van dit vreselijke nieuws, ook voor je naasten.

Offline
Berichten: 539

@ Libelle Dus toch, wat een vreselijk verdrietig nieuws... Ik had zo gehoopt dat het geen uitzaaiingen zouden zijn. Ik vind het heel erg voor jou en je gezin, zo oneerlijk. Ik hoop dat je nog heel lang stabiel mag blijven, dat moet gewoon! Ontzettend veel sterkte, ik denk aan je!

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Oh Libelle, wat erg voor jou, je gezin, je familie. Moelijk verwerken als je zo lang voor erkenning van je klachten hebt moeten strijden, eerst niet serieus genomen werd. ME hebben is wat dat betreft ook zo risico- vol. Die ziekte staat immers nog steeds in het rijtje ' psychisch'. Heb je hulp bij het verwerken van dit alles gezocht? Dat kan je denk ik wel gebruiken!

Heel heel veel wijsheid en sterkte gewenst.
En schrijf hier maar veel van je af.

Offline
Berichten: 565

Wat erg voor je Libelle. Ik wens je heel veel sterkte met dit moeilijke bericht.

Liefs van Linnie

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

Ohh...wat een vreselijk teleurstelling..ik hoopte ook zo dat je goed nieuws zou krijgen :(

Offline
Berichten: 4254

Libelle, iedere dag keek ik hier even om te zien of er al nieuws was van jou. Geen goed nieuws dus. Wat een schok alsnog. Want je denkt dat kán niet. Terwijl ik al zo lang alarm sloeg. Dan kan het niet zo erg zijn. En toch is het zo.
Wat moet je je verdrietig en machteloos voelen.

Offline
Berichten: 181

Lieve Libelle,

Ondanks je hele voortraject een enorme schrik, zeker gezien je medische geschiedenis en de wijze waar op. Huilaar lieve Libelle, heel veel sterkte gewenst, what more can I say, ik leef met je mee.

Sjakkie het kaarsje brand hier....

Liefs CD

afbeelding van libelle
Berichten: 149

Dank jullie wel voor de lieve en meelevende berichten dat doet goed
Ik ben zo verdrietig dat het zo loopt terwijl het echt niet had gehoeven want ik heb echt in het hele prille begin van de borstkanker al aan de bel getrokken maar werd domweg niet geloofd....
Ik wil het liefste de media opzoeken en dan niet voor mezelf maar wel dat artsen eens wat leren van de gebeurtenis en de ernstige fouten....
De gevolgen zijn te groot om het los te laten!!

Samen met mijn gezin moeten we het een plekje gaan geven maar is erg moeilijk

Lieve groeten Libelle

Offline
Berichten: 250

lieve libelle, wat een vreselijk nieuws heb je gekregen. Dus toch, en wat erg dat er niet naar je geluisterd is al die tijd. Voor jou en je gezin heel veel sterkte, blijf dicht bijelkaar....

Offline
Berichten: 250

Ook denk ik aan Sjakkie en Ariane......

afbeelding van sjakkie
Berichten: 872

Ach lieve Libelle... ik had zo gehoopt dat je ander nieuws had X

Ook mijn nieuws is niet goed. Ik heb te horen gekregen dat ik 6 uitzaaiingen heb zitten in mijn lever. 3 forse in de rechterflap en 3 kleintjes in de linkerflap. Ik begin vrijdag al met chemo. Wekelijkse taxol, voorlopig minstens 12 weken en dan kijken wat het gedaan heeft. Ik heb zelf voor wekelijks gekozen omdat dat zo minder klachten veroorzaakt en beter te dragen is. Ik moest stoppen met de HT, wat raar voelt omdat dat voor mijn gevoel altijd het verschil maakte... niet dus. Bizarre situatie om in te zitten dat opeens ongeneeslijk ziek zijn.. damn

Offline
Berichten: 2277

pffffff....wat een bericht Sjakkie...ik ben in gedachte bij je! Ik heb er echt wakker van gelegen vannacht [troost]

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Oh Sjakkie toch, wat erg toch. Nu jij ook al. Ik hoop zo dat de behandeling alles laat afnemen je lang, heel lang laat stabiliseren. Ja, heel bizar om ineens tot het legioen te horen van de vrouwen die niet meer beter worden. Ik ga je volgen om je zo lang ik kan ook jou te kunnen steunen. sterkte , heel veel sterkte.

Offline
Berichten: 93

Libelle en Sjakkie, wat vind ik dit verschrikkelijk om te lezen maar vooral voor jullie is het natuurlijk nog veel erger, ik kan me voorstellen dat het bijna ondraaglijk lijkt, ik hoop dat jullie toch een manier vinden ermee om te gaan, heel veel sterkte voor jullie gewenst.

Ariane, ik hoop dat jij met beter nieuws thuis komt?

Offline
Berichten: 766

[troost] Lieve Sjakkie, Ook hier wil ik je sterkte wensen met de behandelingen. En de hoop uitspreken dat het de uitzaaiingen lang remt. En je daardoor zo goed mogelijk kunt functioneren.
Wilde hier niet posten voordat jij het zelf bekend had gemaakt.
Dikke knuffel.

Offline
Berichten: 766

Libelle, uiteraard vind ik het voor jou ook vreselijk. Ik ben echter niet heel actief meer hier op het forum en ken Sjakkie al van jaren geleden.
Voor jou ook veel sterkte, Libelle.

Offline
Berichten: 539

@ Sjakkie Jeetje, ik schrik me helemaal rot. Zoiets verwacht je toch niet?! Wat ook voor jou en je familie een vreselijk nieuws... Heel veel sterkte met alles wat komen gaat & ik hoop dat je heel lang stabiel gaat blijven. Hou je taai!

Offline
Berichten: 250

Ach Sjakkie wat een bericht... ik was er gisteravond al een beetje bang voor omdat je nog niet gepost had, en het is dus toch zo. Ik weet niet zo goed wat te schrijven. Wat je moet meemaken nu, de behandelingen in, pff...wat wens ik je heel veel sterkte

liefs Mara

afbeelding van nana
Berichten: 357

Verdorie Sjakkie en Libelle wat een rotbericht hebben jullie te horen gekregen, zou niet zo mogen zijn :-(
Heel veel sterkte met de strijd aangaan!
Dikke knuf van nana

afbeelding van Kate
Berichten: 407

Wat een vreselijke dag weer gisteren met zoveel slecht nieuws. Ook voor jou heel veel sterkte Sjakkie. Dat de taxol maar heel goed mag werken voor je. Het is niet genoeg, maar het is het beste waar je nu op kunt hopen.

Offline
Berichten: 181

Oh Sjakie, ik had zo gehoopt ach ja iedereen natuurlijk, kan gewoon de woorden niet vinden sorry. Telkens als iemand zulk nieuws hoort probeer ik iets te schrijven maar elke keer zoek ik weer het is gewoon onmachtig, onbeschrijfelijk en na zo'n lange tijd. Lieve Sjakie, heel veel succes vrijdag......ik leef met je mee. Lieve groet CarpeDiem

Offline
Berichten: 1446

Jeetje Sjakkie, en Libelle ook natuurlijk, wat een vreselijk nieuws hebben jullie te horen gekregen. Ik denk aan jullie!

Offline
Berichten: 514

Wat een slechte berichten zeg...........

Offline
Berichten: 31

Hai Sjakkie en Libelle. Wat een rotberichten.
Libelle: ik kan me voorstellen dat je wel van alles zou willen aangrijpen, in werking willen stellen, mensen ter verantwoording zou willen roepen, maar je schiet er niks mee op (nèt zo frustrerend en oneerlijk).
Van jou had ik liever heel andere berichten gelezen, Sjakkie. (van Libelle ook natuurlijk)
Wat schrikken, vorige week al zo;n bericht en nu dit.
Ik hoop dat de behandelingen de uitzaaingen lang weten te remmen en dat je je (lang0 goed voelt.

Cat
Offline
Berichten: 666

Sjakkie en Libelle... beiden zulk slecht nieuws gehad gisteren... [troost]

afbeelding van Ariane
Berichten: 620

Helaas heb ik ook slecht nieuws.
Uitzaaiingen in schedel, heupen en ribben.
Morgen hoor ik het behandelplan.
En ik had destijds de meest gunsige prognose :roll:

@Sjak: hier nog een extra knuffel [troost] [troost]

afbeelding van sjakkie
Berichten: 872

Ja lieve Ariane.... we zijn er allebei weer lekker mee met de prognoses en statistieken.... een heel erg dikke knuffel terug (wij lebberen wat af de laatste tijd) Ik denk trouwens dat ik mijn vuurpot maar terug gaat brengen, dat
ding heeft niet gedaan wat we afgesproken hadden. :-w

Ik ga zo aan je denken morgen!
Ik weet al wat me te wachten staat, nou voor jou nog een behapbaar behandelplan [kiss] [troost]

Offline
Berichten: 141

Sjak, Libelle, Ariane .... lieve help, wat een dreun is dit zeg....
Ik weet even niets te zeggen....alleen maar veel aan jullie denken [troost] [kiss]

Offline
Berichten: 2277

Libelle, Sjakkie en Ariane...dit is toch echt vreselijk! Wat een berichten zeg.

Ik hoop dat er hele goede behandelplannen klaar staan en dat jullie veel steun en kracht hier vinden om te gaan vechten tegen deze draak. Jullie zijn in mijn gedachte [troost]

Offline
Berichten: 542

Pfff, nee hè, dat zijn drie slechte berichten binnen 24 uur...

Lieve Libelle, Sjakkie, Ariane...
Ik weet ook echt even niet wat te zeggen.
Ik denk aan jullie en duim voor goede behandelplannen... Pfff...

afbeelding van libelle
Berichten: 149

Lieve Sjakkie wat een naar bericht ook van jou......
Ik vind het zo erg voor je en het is idd bizar dat je nu ineens ongeneeslijk ziek bent zo ervaar ik dat ook en dan zijn we nog zo jong.....
Ik weet niet of ik ooit weer aan chemo ga want na de TAC heb ik er genoeg van(ben er vrij ziek van geweest)
Mijn angst is wel dat er nu mss wel uitzaaiingen verder in mijn lijf zitten bv hersenen bah doodeng

Ik ga nog eens goed nadenken over evt behandelingen en mss wel naar het buitenland

Liefs Libelle

Offline
Berichten: 539

@ Ariane Nee, jij ook al?! :-( Wat is het toch ook een ongelooflijke kl*teziekte!!!
Ontzettend veel sterkte toegewenst & een dikke knuffel!

afbeelding van libelle
Berichten: 149

Ariane ook voor jou vind ik het vreselijk en wens je heel veel sterkte...
Bah wat een naar nieuws allemaal :(

Ik wil iedereen bedanken voor het meeleven

XXX Libelle

Offline
Berichten: 304

Libelle, Sjakie en Ariane, ik zit echt verbijsterd jullie berichten te lezen, drie slechte uitslagen in een dag, het is niet te geloven, wat is het toch een ongelofelijke onbetrouwbare ziekte, ik denk aan jullie, steek een kaarsje aan en meer kan ik jammer genoeg niet doen.

Liefs Ollie

Offline
Berichten: 1175

Sjakkie!!! wat een verschrikkelijk nieuws meis!!,,en vrijdag al aan de chemo en idd vreemd om te stoppen met die ht ookal heeft die niks gedaan moet je dan aan een andere ht?
ik ga duimen met handen en voeten dat al die 6 uitzaaiingen verdwijnen !!

Libelle en Ariane ik vind het ook heel erg voor jullie en ik wil jullie ook heel veel sterkte wensen met de behandelingen

Dikke knuffel voor jullie alledrie!!

afbeelding van annie_2
Berichten: 855

Oh Ariane, nu jij ook al. Verschrikkelijk. En wat herken ik die gunstige prognose. Had ik ook, niemand verwachtte uitzaaiingen bij mij. Dus ik kreeg geen chemo. Ze weten het gewoon nooit, gewoon geluk of pech. En nu heb jij ook weer die pech. Heel veel sterkte hoor.

afbeelding van Kate
Berichten: 407

Heel veel sterkte ook voor jou Ariane. Afschuwelijk nieuws. Borstkanker is Russisch roulette. Ik had 'alleen dcis' met een overlevingskans van 'bijna 100%'. :shock:

Offline
Berichten: 250

oh, Ariane, jij ook, wat een berichten in die paar dagen, jij ook heel veel sterkte, kracht, troost, en ....
liefs Mara

Offline
Berichten: 239

Lieve Libelle , Ariane en Sjakkie ,

Ook ik denk heel erg veel aan jullie.
Het zo een vreselijke ziekte.
Ik ga keihard duimen dat de behandelingen voor jullie goed aanslaan.
Jullie zijn in mijn gedachten!

Heel veel liefs van Corine. [troost] [troost]

Offline
Berichten: 1108

Oh nee wat een vreselijk nieuws hebben jullie gehad Libelle, Ariana en Sjakkie. Ik wens jullie heel veel sterkte en hoop zo dat de behandelingen goed aanslaan [troost]

Liefs Kaatje

Offline
Berichten: 4254

Sjakkie, meid, ik kan er gewoon niet bij. Ik vond je altijd zó sterk... Wat een onzin is dat toch hé, t is gewoon een loterij en jij hebt 'm niet gewonnen.
Ariane, het gaat zo hard, ineens hoor jij ook bij de verkeerde groep. Wat erg, net nu je er alleen voor staat.
Zoveel lieve vrouwen die op een dag horen dat....
Het moest gewoon niet mogen :(

Offline
Berichten: 565

ach meiden, nee toch! Ik schrik er gewoon van. Nu Sjakkie en Ariane ook nog. Wat erg voor jullie allemaal!

Heel veel sterkte!!! [troost] [troost] [troost]

afbeelding van Greta
Offline
Berichten: 344

He Jakkes..nog meer slecht nieuws hier..ik durf hier bijna niet meer te lezen :cry:

Offline
Berichten: 653

lieve Sjakkie...wat een rotreden om het forum weer eens te bezoeken.................Ik hoorde je slechte nieuws en schrok me rot. Ik denk aan je, speciaal vrijdag als je je eerste chemo krijgt. xxxx

Offline
Berichten: 93

Ariane, wat vreselijk dat je hier geen ander nieuws bracht, heel veel sterkte ook voor jou.

Cat
Offline
Berichten: 666

Ariane....jij ook al zulk slecht nieuws..
Vandaag hoor je je behandelplan, hoop dat ze met een heel goed plan komen en de uitzaaiingen nog heel lang koest blijven [troost]

afbeelding van Ariane
Berichten: 620

Bedankt voor jullie lieve woorden en steun!
Vanmiddag hoor ik dus het behandelplan, maar ik heb zelf het gevoel dat het nu heel snel gaat.....

@Cat: bedankt voor je sms en sorry dat ik niet geantwoord heb.
Ik had hier net een update gegeven.

afbeelding van Ariane
Berichten: 620

Ze willen nog een echo van mijn lever maken volgende week dinsdag en de 9de juli moet ik naar de oncoloog.
De uitslag van die echo is bepalend voor het behandelplan. Chemo, hormoontherapie of allebei.
Als ik me niet laat behandelen heb ik nog een paar maanden, dus veel keus heb ik niet.
Sowieso is het afwachten of de behandeling/en aanslaan.
Het blijft dus nog spannend en duimen kan ik nog steeds gebruiken.

Pagina's