Werken??

3 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 17
Werken??

Dag lotgenootjes

Is er hier iemand met uitgezaaide bk die toch blijft werken in het onderwijs? Ik heb jaren altijd les gegeven aan 15-18 jarigen en heb dat altijd heel graag gedaan. Momenteel gaat het erg goed met me. Na het stoppen met de experimentele studie heb ik nu twee keer caelyx chemo gehad. Verder taxol was ook een optie mr met caelyx minder bijwerkingen en maar 1x om de 4 weken. Alleen hand-voetsyndroom moet ik in de gaten houden dus ik smeer veel. Geen haaruitval! Het is dus heel goed verdraagbaar en ik heb ook geen energieverlies. Ik overweeg dus terug halftijds te gaan lesgeven om bezig te zijn. Mijn dokter raadde het me ook wel sterk aan en zijn mening vond ik wel belangrijk hierin. Maar ik zit ook wel met de angst dat na de chemo de hormoontherapie misschien niet zal werken of dat de kanker weer heel verraderlijk gaat zijn en onverwachts zal toeslaan als alles onder controle lijkt... Ik zou het dan ook weer moeilijk hebben met mijn leerlingen en mijn lesgeven te moeten loslaten... Ik twijfel... Die onzekerheid is knagend. Iemand ervaring hiermee?

Lieve groet

truus
afbeelding van truus

Je weet nooit wat morgen is. Toen we gezond waren, vonden we alles vanzelfsprekend, waarom zou je nu vanalles bedenken wat zou kunnen gebeuren. Ik zou zeggen, overleg met de werkgever of het mogelijk is en doe dat wat je wilt doen.
Ik weet dat verschillende mensen hier door werken en die zullen vast nog wel reageren, alleen weet ik niet wie in het onderwijs zit.

Ik zeg altijd, maak je niet druk om dat wat d'r niet is.
Liefs truus

Offline
Berichten: 542

Hoi Tulpje,
Je zou eens in het verhaal van Greetz kunnen lezen. Ze is hier niet meer heel actief, dus ik weet niet of ze zelf reageert.
Maar ze is dramadocent op een middelbare school en is (deels) blijven werken met uitzaaiingen.