Ik hoop dat deze tekst iemand kracht mg geven

27 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Nainen_7610
Offline
Berichten: 183
Ik hoop dat deze tekst iemand kracht mg geven

Dream Theater - The Spirit Carries On

Where did we come from?
Why are we here?
Where do we go when we die?
What lies beyond
And what lay before?
Is anything certain in life?

They say " Life is too short"
"The here and the now"
And " You`re only given one shot"
But could there be more
Have I lived before
Or could this be all that we`ve got?

If I die tomorrow
I`d be allright
Because I believe
That after we`re gone
The spirit carries on

I used to be frightened of dying
I used to think death was the end
But that was before
I`m not scared anymore
I know that my soul will transcend

I may never find all the answers
I may never understand why
I may never prove
What I know to be true
But I know that I still have to try

If I die tomorrow
I`d be allright
Because I believe
That after we`re gone
The spirit carries on

"Move on, be brave
Don`t weep at my grave
Because I`m no longer here
But please never let
Your memories of me disappear"

Safe in the light that surrounds me
Free of the fear and the pain
My questioning mind
Has help me to find
The meaning in my life again
Victoria`s real
I finally feel
At peace with the girl in my dreams
And now that I`m here
It`s perfectly clear
I found out what all of this means

If I die tomorrow
I`d be allright
Because I believe
That after we`re gone
The spirit carries on

Offline
Berichten: 916

http://nl.youtube.com/watch?v=PF-cXjxgREQ En voor als iemand het nummer wil horen :wink:

:shock: Er zullen er, denk ik, niet veel zijn die Dream Theater kennen :-k

afbeelding van nachtvlinder
Berichten: 302

:oops: :oops: ik ben er dus eentje van :oops: :oops:

afbeelding van Nainen_7610
Offline
Berichten: 183

Lieve Vlinder, geloof je in een leven na de dood?
Ik geloof in een leven na de dood, ik kan ook met de doden praten, niet schrikken aub.

Het is een mooi nummer he van Dream Theather, ik heb mijn ex schoonvader begeleid in het sterven(hij had ook kanker), het nummer van Dream Theather speelde toen een grote rol.
We hadden ook afgesproken dat hij mij een teken zou geven als hij over was, het was een spiritueel mens.
Als je wil wil ik het verhaal hier typen over het teken.
Kussie

afbeelding van nachtvlinder
Berichten: 302

:shock: nee hoor daar schrik ik dus niet van hoor ook ik geloof in een leven na de dood en ik zou graag iets over het teken willen weten, is het dan niet beter het topic hierover weer naar boven te halen? heb effe zitten zoeken maar vind het niet meer :oops: :oops: die van paranormale gevoelens :oops: :oops: en anders via pb?

afbeelding van Nainen_7610
Offline
Berichten: 183

Ik ga ook even naar de topic zoeken.

afbeelding van Ayelen
Offline
Berichten: 89

Woman, schitterende tekst, dank je wel, het is een mooi nummer :wink:

Nachtvlinder, wat bedoel je met het teken :? ?

afbeelding van nachtvlinder
Berichten: 302

:oops: ik ben eigenlijk ook op een teken van mijn moeder aan het wachten ayelen, maar ik geloof dat ik het steeds mis ofzo :? begrijp je een beetje wat ik bedoel? :oops:

afbeelding van Nainen_7610
Offline
Berichten: 183

Heb over het teken geplaatst bij para.

Ik begrijp wat je bedoelt over het teken, soms geven dode mensen een teken maar is het moeilijk om het teken te zien of kunnen ze je niet bereiken.
Smak

Offline
Berichten: 788

Mooie tekst, Woman en mooi onderwerp ook.
Het teken ... is dat zoiets als het kleine briefje wat bleef liggen van een enorme stapel kranten en tijdschriften waar mijn moeder de maat van de ketting voor mij opgeschreven had ?

afbeelding van Ayelen
Offline
Berichten: 89

Lieve Nachtvlinder, ik begrijp heel goed wat je bedoeld. Meer hoop ik dat het teken dat je wilt ook echt zult kunnen zien...Dat je hem krijgt, daar ben ik persoonlijk van overtuigd. Maar afijn, dat is gewoon ik...

[kiss]

Offline
Berichten: 581

Ik ken dream theater wel...heb er meerdere CD's van...en de teksten zijn idd mooi.....

ROCKON!!!!! [bigsmile]

Offline
Berichten: 916

suzanne schreef:
Ik ken dream theater wel...heb er meerdere CD's van...en de teksten zijn idd mooi.....

ROCKON!!!!! [bigsmile]

Ja, ik had ook niet anders verwacht van jou :wink:

Offline
Berichten: 2277
afbeelding van nachtvlinder
Berichten: 302

Marielle schreef:
http://nl.youtube.com/watch?v=P6mKXV3K1Vc

:cry:pap, ik mis je

[troost] [troost] [troost]

Offline
Berichten: 186

Wat muziek toch kan doen... :cry: Zit me hier toch ineens een gigantische pot te huilen. Bijna 9 maanden geleden is het nu dat pap overleed, en soms heb ik het gevoel dat ik het als het zoveelste verdrietige moment in de afgelopen jaren een beetje aan de kant schuif... Net of ik verdriet niet meer toelaat en maar weer gewoon doorga. Toch weet ik dat het niet zo is, dat ik ongelooflijk veel van pap hield en hou, dat hij bij alles wat ik nog in het leven mag doen en meemaken op de achtergrond aanwezig zal zijn. Omdat ik eigenlijk zijn mening, zijn goedkeuring en zijn steun diep van binnen nog zo nodig heb. En al ga ik door, af en toe is het zo fijn om even die emoties toe te laten en me er helemaal in onder te dompelen...
Dank je wel Mariëlle

Offline
Berichten: 4227

Immie [troost] [kiss]

Offline
Berichten: 639

Immie en Marielle [troost] [kiss]

afbeelding van Nainen_7610
Offline
Berichten: 183

[kiss]

afbeelding van mirenstijn
Berichten: 143

Mooie tekst zeg.... alweer kippevel. Da's de 2e keer al vandaag (na Nick en Simon...)

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Weer een Amazone die op haar laatste reis is gegaan.... Ik zoek spiritualiteit, iets extra's om nog meer uit het leven te halen. Ik ben gestuit op een site met mooie verhalen. Ik zal er hier eens een paar plaatsen.

Er was eens vrouwtje dat zichzelf voorbij liep. En dat is een hele erge ziekte. Als ze ‘s morgens opstond, dacht ze aan ‘s middags.

Als ze ‘s middags aan tafel zat, was het weer: "Wat zal ik vanavond eten?" En als ze dan eindelijk ‘s avonds naar bed ging, lag ze weer te piekeren wat ze de volgende dag allemaal zou gaan doen. Telkens als ze op straat liep, rende ze zo hard dat de mensen zeiden: "Die loopt zichzelf voorbij, die vergeet te leven..." Het vrouwtje sprak ook de hele tijd met zichzelf. Om met anderen te praten, daar had ze gewoon geen tijd voor. Ook dat hoorde bij haar ziekte. En weet je wat ze zei? "Ik moet nog even... Laat ik gauw even... ik kan nog net even..."

Nu was er in het land een dokter die een heel wijs man was. Toen hij dat vrouwtje zag en haar hoorde praten, zei hij: "Mevrouw, u bent heel erg ziek en ik weet wat u mankeert" "Zeg het maar eens gauw dokter, want ik moet nog vlug even... "Zie je, daar heb je het weer", zei de dokter, "U bent zo haastig, U laat telkens de L liggen". "Wat laat ik liggen?" vroeg ze. "De L", zei de dokter. "Zet de L steeds voor EVEN". "Goed dokter. ik zal het doen", antwoordde ze en weg was ze weer.

Maar telkens als ze de L voor even zette, schrok ze zich dood. "Ik moet nog L..even..., Laat ik gauw L..even.... ik kan nog net L..even...". Ze plofte in een stoel en zei zacht: "ik kan nog wel even... Ik kan nog wel Leven".

En vanaf dat moment liep ze zichzelf niet meer voorbij. Ze bleef gewoon zichzelf. Ze had een huis van binnen gevonden En wie dat vindt, wordt heel rustig.

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Friends for a reason, season or lifetime

People always come into your life for a reason, a season or a lifetime. When you figure out which one it is, you know exactly what to do.

When someone is in your life for a REASON, it is usually to meet a need you have expressed outwardly or inwardly. They have come to assist you through a difficulty, to provide you with guidance and support, to aid you physically, emotionally, or spiritually. They may seem like a godsend, and they are! They are there for a reason, you need them to be. Then, without any wrongdoing on your part, or at an inconvenient time, this person will say or do something to bring the relationship to an end. Sometimes they die. Sometimes they just walk away. Sometimes they act up or out and force you to take a stand. What we must realize is that our need has been met, our desire fulfilled; their work is done. The prayer you sent up has been answered. And it is now time to move on.

Then people come into your life for a SEASON, it is because your turn has come to share, grow, or learn. They bring you an experience of peace or make you laugh. They may teach you something you have never done. They usually give you an unbelievable amount of joy. Believe it! It is real! But, only for a season. As soon as the common interest has ended, these people will disappear from your life as sudden as they ever entered. Like Spring turns to Summer and Summer to Fall, the season eventually ends.

LIFETIME relationships teach you lifetime lessons: those things you must build upon in order to have a solid emotional foundation. The contact with these people will be passionate, it might even hurt. They touch you deep, sometimes gently, often powerful, always too abstract for words. Memories will live forever, unforgettable good or bad. The striking impressions these people leave will confuse or distract you, they may even freeze you. But in fact, these people came into your life to empower you. Go through, just undergo the experience! Your job is to accept the lesson, love the person and put what you have learned to use in all other relationships and areas of your life.

afbeelding van Ayelen
Offline
Berichten: 89

Dees, jij deed me denken aan de teksten war ik zelf altijd zoveel kracht uit putte...namens mij, met alle respect, alleen maar mij wijze van geloven en weg van troost, voor wie er misschien wat aan heeft:

Niet alleen is het niet belangrijk, het is zelfs gevaarlijk om wat voor levensopvatting dan ook te hebben. Waarom zou je het leven niet toestaan zijn dans op te voeren, zijn lied te zingen, zonder enige verwachting? Waarom kunnen we niet leven zonder verwachtingen? Waarom kunnen we niet zien wat is, in alle puurheid? Waarom moeten we onze wil eraan opleggen? En niemand zal er iets bijverliezen. Als jij het leven je wil oplegt, ben jij de enige verliezer.

Het is beter het leven niet van labels te voorzien, het is beter het geen structuur te geven, het is beter het open te houden; het is beter het niet in een categorie onder te brengen, het geen label te geven. Je zult de dingen mooier ervaren, je zult ze op een meer kosmische wijze ervaren, want ze zijn niet echt gescheiden. Het bestaan is een orgasmisch geheel; het is een organische eenheid. Het kleinste grassprietje, het kleinste blaadje aan een arme boom is even zinvol als de grootste ster.

Het kleinste is ook het grootste, want het is allemaal één; het is één spectrum. Zodra je begint te scheiden, begin je eigenmachtig scheidslijnen te trekken, definities te maken en dat is de manier waarop men het leven en het mysterie ervan steeds misloopt.

We hebben allemaal opvattingen; dat is onze angst. We kijken allemaal vanuit een bepaald standpunt; daarom wordt ons leven arm, want ieder aspect kan hoogstens een dimensie aangeven en het leven is multidimensionaal. Je moet meer vloeibaar zijn, meer stromen, meer versmelten en samenvloeien; je moet geen waarnemer worden. Er valt niets op te lossen!

Zie het leven niet als een probleem, het is een fantastisch mooi mysterie.

Drink ervan het is één en al wijn! Word er dronken van!

Osho.

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Van Oriah, dromer uit de bergen, wijze man uit India:

De uitnodiging

Het interesseert me niet wat je doet voor de kost.
Ik wil weten waar je naar hunkert en of je ervan durft te dromen het verlangen van je hart te ontmoeten.

Het interesseert me niet hoe oud je bent.
Ik wil weten of je het risico wilt lopen er als een dwaas uit te zien vanwege liefde, je dromen, het avontuur van het in leven zijn.

Het interesseert me niet welke planeten er in je maan staan.
Ik wil weten of je de kern van je eigen verdriet hebt aangeraakt en of je door 's levens verraad open bent gaan staan of dat je er door bent verschrompeld en gesloten uit angst voor meer pijn.

Ik wil weten of je met pijn, de mijne of de jouwe, stil kunt blijven zitten zonder haar te verbergen, te verdoezelen of te fixeren.

Ik wil weten of je vreugde kunt voelen, de mijne of die van jezelf, of je wild kunt dansen en tot in je vingertoppen van extase vervuld kunt worden zonder ons te waarschuwen dat we voorzichtig moeten zijn of realistisch of ons te herinneren aan de beperkingen van het menszijn.

Het interesseert me niet of het verhaal dat je vertelt waar is.
Ik wil weten of je een ander teleur kunt stellen door trouw te blijven aan jezelf, of de beschuldiging van verraad kunt dragen maar toch je ziel niet verraadt.

Ik wil weten of je trouw kunt zijn en daardoor ook betrouwbaar. Ik wil weten of je de schoonheid kunt zien, ook al is iedere dag niet even aangenaam, en of je je leven kunt laven aan de aanwezigheid ervan.

Ik wil weten of je met mislukkingen kunt leven, de jouwe en de mijne, en toch nog aan de oever van een meer kunt staan en "Ja" kunt roepen naar het zilver van de volle maan.

Het interesseert me niet te weten waar je woont of hoeveel geld je hebt.
Ik wil weten of je op kunt staan na een nacht van wanhoop en verdriet, moe en gekwetst tot op het bot en toch doet voor je kinderen wat gedaan moet worden.

Het interesseert me niet wie je bent of hoe je hier bent terechtgekomen.
Ik wil weten of je met mij midden in het vuur kunt staan en niet terugdeinst.

Het interesseert me niet waar of wat of met wie je hebt gestudeerd.
Ik wil weten wat je van binnenuit overeind houdt als al het andere wegvalt. Ik wil weten of je met jezelf alleen kunt zijn en of je werkelijk houdt van het gezelschap dat je hebt op lege momenten.

Poeh, ik vind het prachtig..... :cry:

afbeelding van Tarayana_2041
Offline
Berichten: 116

Heel fraaie teksten.

Alleen is Oriah Mountaindreamer geen man maar een huisvrouw :wink:
Uiteraard doet dat niets af aan de wijsheid van de tekst maar er gaat een hardnekkige roddel over het internet dat oriah mountaindreamer een oude en vooral wijze indiaan is.
Eigenlijk is het een vrouw die in de kracht van haar leven is maar ook heel wijs is.

http://www.oriahmountaindreamer.com/home.html

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

Hihi, wat grappig... Ik heb het letterlijk uit een boek. Ik vond het wel wat.....

afbeelding van Nainen_7610
Offline
Berichten: 183

Prachtig stuk tekst.