142 berichten / 0 nieuw
Online
Berichten: 4229

big red schreef:
Een beetje dat je het lekkerste stukje vlees steeds voor de laatste hap hebt bewaard en nu merkt dat je bord al weggehaald wordt/is . Uitstellen is eigenlijk geen optie meer. Niet meedoen is ook heel moeilijk. En daarom verwissel ik nog steeds zelf de band van mijn auto als ik een lekke band heb !

Herkenbaar dit. Ik ben ge-upgrade in chocola. Vond ik vroeger cote d'or eigenlijk te duur, nu eet ik bij voorkeur ah excellent met notenmelange (nog duurder 8) ). En koppige ik fietst nog liever even naar huis terug om de deur achter de werkmannen op slote te draaien dan het aanbod van mams aan te nemen.

En dan hoor je altijd over vemoeidheid na kanker, ja duhuh.... :roll: (waarmee ik niets wil afdoen aan diegenen die erdoor beperkt worden)

Offline
Berichten: 776

big red schreef:

Uitstellen is eigenlijk geen optie meer.

Grappig dat je dat schrijft. Ik had al twintig jaar zo'n luxe-wens; ik wou altijd zo graag zo'n piepklein Fiatje 126, die je nu nog steeds veel in Italië ziet, maar zelden in Nederland. "Ooit, ooit, dan neem ik zo'n autootje" zei ik altijd.

Mijn motto nu is "ooit is nu" en voor mijn vorige verjaardag kreeg ik van mijn man zo'n Fiatje. Is helemaal niet noodzakelijk, ik zou ook prima zonder kunnen, maar het is wel weer een beetje extra jus over het leven en dat is heel erg waardevol!

Offline
Berichten: 149

@ bergamot, mmmm lekker die chocolade.
@ annemieke: Goed dat je dat gedaan hebt. Ik heb een oude kever al jaren ( sinds 1989 ) , en die gaat niet weg. Ik zit het meest te azen op een mooie lange reis of heel decadent ergens in een poepsjiek hotel waar je op je wenken bediend wordt.

Offline
Berichten: 18

ik heb een trabant, en wacht ook nergens meer op...volgende maand gaan we op vakantie naar cuba, vooruit met de geit! hoeraaa

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Even wat berichtjes uit "ken je deze al" afgesplits om er een nieuw topic van te maken.

Een reis naar Zuid-Afrika, een eigen huis een andere baan....
veel Amazones leven hun dromen.

Welke dromen stel jij niet langer uit?
Of welke dromen heb je al uitgevoerd in middels?

Het lijkt me leuk hier te lezen wat jullie met je dromen doen.

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Ik zelf heb besloten niet meer terug te gaan naar de branch (bouw) waarin ik werkzaam was. Ik ga een opleiding volgen en dan wil ik gaan werken met kinderen met kanker in het gezin (heb altijd wel lesgegeven (zwemmen, gymnastiek& turnen) maar dat was meer erbij zeg maar).

Maar ook leef ik bewuster. Dat is al zo sinds mr. goudblok kanker kreeg maar nadat ik het zelf kreeg is dit alleen maar sterker geworden.
Mijlpalen zijn belangrijker en verjaardagen moeten gevierd (zelfs al zit je tussen de verhuisdozen).

Offline
Berichten: 1113

toen ik mijn baan verloor heb ik ipv een nieuwe baan te gaan zoeken een wereldreis(je) gemaakt van acht maanden :-w

Offline
Berichten: 776

Ik heb gemerkt dat je ook hierin een soort 'evenwicht' moet zien te vinden. Een paar jaar voordat ik ziek werd vonden we het huis waarvan we allebei wisten dat we daar oud wilden worden, lekker op het platteland. Er moest het één en ander aan gebeuren, binnen en buiten, maar het idee dat het niet een huis was waar je over vier jaar weer weg zou willen en het dus zaak was het allemaal snel een beetje op orde te krijgen, daar werd ik heel relaxed van. "Krijgen we het voorterrein dit jaar niet op orde? Nah, volgend voorjaar weer een nieuwe kans". Nadat ik ziek was geweest kreeg ik opeens wel heel erg veel haast, ik wilde persé dat het allemaal snel zou worden zoals ik het wilde, omdat er af en toe een duiveltje fluisterde dat ik nog maar moest afwachten of ik er volgend voorjaar nogwel was en dat ik het dan nooit zó had gezien zoals ik het wilde...

Gelukkig heb ik dat duiveltje ergens kunnen parkeren en wordt het allemaal weer wat 'normaler'. Maar ook daar moet je dus weer mee zien te 'dealen', zoals dat heet...

Offline
Berichten: 18

Voorlopig wil ik alles, en het liefst nu en niet morgen...
En dat bevalt me best, haha

[kiss]

afbeelding van Nainen_7610
Offline
Berichten: 183

Herken dat, soms doe ik zoveel omdat ik denk..... straks is mijn tijd op.

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Ik herken de haast... Ik wil ook alles, snel en nu, maar ik ervaar ook steeds dat ik daardoor te grote stappen zet en zaken mis. Ik ben continue op zoek naar nieuwe ervaringen, die door mijn hele lijf sidderen, mooie mensen ontmoeten, bijzondere dingen meemaken, horen, ervaren...

Intensiteit, heftigheid, daar gaat het mij om. Mijn wens voor 2009 is dat ik geen concessies doe als het gaat om die heftigheid, maar dat ik wel meer tijd moet nemen om het echt ten volste te ervaren en tussen de ervaringen door óók rust neem.

Ik wilde in 2008 heel graag de woonkamer opknappen. Dat mag klinken als een materialistische wens, is het in zekere zin ook, maar feit is dat ik elke dag opnieuw ontzettend geniet van die ruimte. Daar kan ik echt heel blij van worden.

En straks bedacht ik me, ineens vanuit het niets, dat ik ooit heel graag walvissen wil zien zwemmen (en als dat even kan in een zonnig oord, want ik ben niet zo gecharmeerd van boottochten met dikke mutsen op).

Offline
Berichten: 4267

5 jaar geleden na de chemo zijn we naar St. Lucia gevlogen, een caraibisch eiland naar een goddelijk hotel én walvissen in de oceaan......
Geen concessies, wel goed sparen :wink: . Het was heerlijk en we kijken nog heel vaak naar die foto's en de websites. Het is een machtig mooie herinnering geworden. Pb me maar als je wil weten waar we zaten :wink:

Offline
Berichten: 60

Ook hier herkenning, het gevoel van in reservetijd leven is nog steeds niet helemaal weg, want wat als die draak weer onverwachts de kop opsteekt!
Ik wil uitgaan, mensen ontmoeten, lachen en plezier, liefst veel en vaak!
Terwijl ik vroeger nooit zo'n stapper was... mn opvliegers zijn over en ik ben nog jong dus geen tijd te verliezen!

Marga

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

goudblok schreef:
En ik ben heel nieuwsgierig hoe jij van elke dag de beste maakt. Vandaar ook het topic "welke dromen stel jij niet meer uit?".

Ik heb eigenlijk geen grote wensen, maar ik wil zo min mogelijk energie verliezen aan mensen en zaken die er niet toe doen en ik wil zoveel mogelijk tijd besteden aan mensen en zaken die er wél toe doen.

Nu klinkt dat heel goed, maar om dat in de praktijk te brengen, dat is zo eenvoudig niet, want mijn gedachten en emoties gaan regelmatig met me op de loop. Dan helpt het om mezelf weer even toe te spreken, wat we ookal weer afgesproken hadden, GEEN ENERGIE VERLIEZEN..... FOCUSSEN OP HETGEEN BELANGRIJK IS... Ik kan beter en zuiverder keuzes maken dan ik vroeger deed.

Mijn wens is om meer en meer over de wereld in het algemeen en mezelf in het bijzonder te leren. Spiritueel groeien, maar dat klinkt hartstikke wazig... (en NEE, ik ga niet macrameëen om mijn ware aard te ontdekken). Ik heb de intensiteit en de heftigheid nodig en tegelijkertijd probeer ik te leren of dat ook kan zonder roofbouw te plegen op mezelf.

Goh,.... dit doet me denken aan een artikel over de waarden in het leven. Stond in de Happinez. Kan ik wel een nieuw topic over openen.

afbeelding van angel70
Berichten: 394

Mijn allergrootste droom is om ooit met dolfijnen te gaan zwemmen.
Nu ben ik niet de enige met die wens.
Ben nu angelman aan het overhalen om een keertje met dolfijnen te gaan zwemmen.
En anders ga ik gewoon alleen.

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Angel, zwemmen met dolfijnen is echt super! Ik hoop dat je Angelman meekrijgt en anders gewoon lekker alleen doen :D

Offline
Berichten: 4267

De laatste tijd heb ik hier veel over nagedacht.
Droom dit en droom dat is al voorbij gekomen, reizen, meer muziek.
Maar vannacht realiseerde ik me opnieuw, te laat koffie gedronken en dan kan ik niet slapen en ga ik liggen malen en piekeren dat mijn allergrootste droom is om oud te worden met mijn lief, onze zoon op te zien groeien, oud te worden, opa en oma te zijn samen.
En dat vergt juist uitstel. Lang leven, lang langer langst.
Ja dat is toch wel mijn aller- allergrootste droom.
En ook al leef ik rustig door toch is dat mijn allergrootste nachtmerrie, dat ik dat niet red.

Ik realiseer me al te goed dat deze droom voor sommigen niet haalbaar. En dat dit natuurlijk voor iedereen hier haar grootste droom is. Maar ik moest hier hier gewoon neerzetten.

afbeelding van Kellly
Berichten: 1418

ooit is nu!
wat een geweldig motto!
zo zijn wij net terug van 3 weken costa rica, heerlijk, wilde ik al zo lang eens naar toe! Dus net 1 maand die bestralingswond dicht en GAAN!
Maar ook ik herken de haast want toen ik daar op dat strand zat dacht ik: ik wil iets doen! Actie, actie,! actie heb lang genoeg gelegen! Nu ben ik dus weer blij dat ik thuis ben. :lol:
Mijn grootste wens is ook om nog een natuurlijke post- menopausale vrouw te mogen worden, maar tot die tijd, inderdaad LIVE LIFE TO THE MAX en zo min mogelijk energie aan geneuzel besteden.
Oja en ook heerlijk, ik zeg tegenwoordig ECHT vaker en meer hoe ik er ECHT over denk en ben minder streng voor mezelf!

Offline
Berichten: 438

Wat wil ik verder nog in het leven..... In elk geval heeeeeeeel oud worden! Mijn droomhuisje realiseren, straks toch weer een eigen paardje en dan lekker de bossen in, een leuke vent en heel misschien als die mogelijkheid er nog is toch over twee jaar een kindje?!?!?!? En.....me vooral niet meer druk maken om onbenulligheden!

Dit mailde ik op 03-03-08 naar mijn Yogalerares toen zei mij vroeg wat ik nog wilde in het leven. Zij heeft 2 jaar voor mij de diagnose borstkanker gehad en worstelde zelf ook met deze vraag. Het verbaasde mij dat ik binnen no-time op papier had wat ik écht nog wilde. Was deze vraag voor de diagnose bk gesteld dan had ik er zeker over na moeten denken. Je ziet de dingen toch in een ander perspectief.

Offline
Berichten: 113

Ik wil ............. met dolfijnen zwemmen EN walvissen zien , met apen werken in een ver land. Maar eigenlijk wil ik gewoon oud worden , m,n kids zien trouwen ,oma worden ,gewoon zien wat m,n kinderen uiteindelijk worden. En ook zou ik willen dat ik EINDELIJK leer om me niet druk te maken over onbenulige dingen en dichter bij mezelf blijf staan. je zou denken dat leer je snel als je dit allemaal mee maakt,maar volgens mij heb ik een keiharde kop :wink: .

Offline
Berichten: 916

En ik......ik wil een nieuwe tattoo. Een kleintje maar hoor, 3 sier-letters op de binnenkant van mijn onderarm. En ik wil hem VANDAAG!
Ik laat nog wel weten of het gelukt is :wink:

Ik wil ook nog een andere op mijn voet. Maar die mag ik (van mezelf) pas laten zetten als ik op mijn streefgewicht zit :wink:

Offline
Berichten: 113

Bij ons zouden ze zeggen, drammerd [bigsmile] . Ben benieuwd of het lukt en wel VANDAAG hihihhi. En ook die wilde ik eigenlijk nog een ,gewoon saai op m,n onderrug een ying/yang met tribel en de letters van m,n kids,heb die ooit getekend maar die ligt ergens bij een tattooman en die zal hem wel weggedaan hebben inmiddels.

afbeelding van angel70
Berichten: 394

Ik wil ook oud worden en mijn neefjes en nichtjes zien trouwen.
Ik wil ook een nieuwe tattoo,maar dat lijkt me niet verstandig tijdens de chemokuren en angelman wil het niet hebben,want ik heb er al 4.
En ik wil gezond zijn en minder pijn.

Offline
Berichten: 18

En ik wil de staatsloterij winnen, de 25 miljoen en de jackpot erbij van 25 miljoen en wel nu!!!
Wat zou ik daar een leuke dingen mee gaan doen......
Dream on sister, dream on.... :oops: [kiss]

afbeelding van angel70
Berichten: 394

25 miljoen hoef ik niet.
Ik ben al blij met 1/4 ervan,maar het zou wel lekker zijn.

afbeelding van Esmuis
Berichten: 945

Ik wil sinds dat ik ziek ben:
- verhuizen naar de stad waar mijn man werkt, zodat hij minder reistijd heeft
- een huis betrekken dat groot genoeg is om er een Bed & breakfast op te zetten met minimaal 3 kamers
- een ruwharige teckel

Maar ik besef ook wel dat ik juist door de kanker moet opletten, want mocht het toch verder misgaan met mijn gezondheid dat zadel ik mijn man op met een groot huis, een hoge hypotheek en een teckel waar hij met zijn fulltime baan niet voor kan zorgen. En nu met de huidige kredietcrisis mogen we al blij zijn als we ons huis zouden kunnen verkopen en een hoog genoege hypotheek zouden kunnen krijgen.

Voordat ik ziek werd was ik trouwens al op zoek naar een nieuwe baan in de regio waar mijn man werkt. Maar is dat nu wel zo verstandig? Ik heb de triple negatieve kanker waar je de eerste 2 jaar vooral de uitzaaiingen kunt verwachten te ontdekken, ik heb met mijn nu afgesproken dat we die periode minimaal even afwachten. Stel je voor: net een nieuwe baan en dan uitzaaiingen ontdekken....ik moet er niet aan denken.

Ik ben dus al tevreden als ik over 5 jaar kan zeggen dat we geen kanker meer hebben ontdekt en dat mijn man en ik gewoon lekker op vakantie zijn geweest en nog van elkaar houden zoals we zijn. En een reconstructie-operatie staat toch ook nog wel op mijn verlanglijstje.

Tjonge jonge wat een verhaal weer......

Offline
Berichten: 797

Ik heb vorig jaar ontslag genomen op een school waar ik me erg ongelukkig voelde. Financieel was dat erg onverstandig..maar...nu
Nu precies een jaar later en twee schoolervaringen rijker werk ik op de goede creatieve sociale school voor mij :D
Mijn geluk blijven na steven geeft mezelf maar ook de mensen om me heen zoveel. :idea:

enne de lotto mag hier ook vallen..zoveel plannen..8)
heb net 6 zakjes batterijen in zakjes gedaan voorzien met mijn naam in de hoop dat ik een vakantiecheque win [bigsmile]

Offline
Berichten: 104

Mijn droom was gewoon doorleven na de kanker, maar dat werd gedwarsboomd door een tegenwerkende werkgever en een oedeemarm, nu heb ik een eigen bedrijfje gestart en heb wat stapjes terug moeten doen, maar heb het nu weer erg naar mijn zin en ga weer verre reizen maken en voel me gelukkig dat is wat ik eigenlijk gewoon wil, me weer gelukkig en tevreden voelen. 10 jan. vlieg ik naar zuid india, het bedrijfje loopt prima en alle contoles waren weer goed. ik kan weer gelukkig zijn

Offline
Berichten: 916

Het is gelukt [dans] Ik heb dus de 1e letter van mijn meiden op mijn arm staan [dans]

truus
afbeelding van truus

[bigsmile] [ok]

Offline
Berichten: 438

MarinaB schreef:
Het is gelukt [dans] Ik heb dus de 1e letter van mijn meiden op mijn arm staan [dans]

Cool!
Een tattoo staat ook nog op mijn verlanglijstje maar ik wil graag iets symbolisch en na wat speurwerk op internet gaat het een lotusbloem worden vanwege de betekenis ervan:

The lotus flower represents in the Eastern cultures a symbol of perfection (it´s not a case that Buddha is often shown meditating while sitting on a lotus), and overcoming all difficulties: it actually grows among the mud of the swamps till it stands on its stalk and blooms, immaculate, over the dirt.

Weet alleen nog niet precies waar ik 'm wil. :?

Offline
Berichten: 4267

Leuk MarinaB, ik ga toch ook eens iets geks bedenken, denk ik....

afbeelding van angel70
Berichten: 394

Wat leuk,Marina

truus
afbeelding van truus

.... :-k .....ik las ooit van iemand die een tattoo op haar hoofd liet maken, Ik vond het een geweldig idee, en wilde een engel, zodra mijn haren eraf waren , maar naar even nadenken.....had ik zoiets.....straks ben ik 80, helemaal grijs en dan schijnt er zo'n mooie engel door het haar..... [-( ...durfde het toch niet, maar desondanks een geweldige gedachte en laat deze dan ook maar tot een droom...

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

truus schreef:
.... :-k .....ik las ooit van iemand die een tattoo op haar hoofd liet maken, Ik vond het een geweldig idee, en wilde een engel, zodra mijn haren eraf waren , maar naar even nadenken.....had ik zoiets.....straks ben ik 80, helemaal grijs en dan schijnt er zo'n mooie engel door het haar..... [-( ...durfde het toch niet, maar desondanks een geweldige gedachte en laat deze dan ook maar tot een droom...

:D :D
Dat was Shetana1 met die tattoo 8)

Offline
Berichten: 788

Mijn dromen ?
:-k

Mijn leven weer leven zoals ik het altijd deed. Maar met nog meer diepgang, nog meer warmte en liefde.
1e Kerstdag was zo mooi bij mijn schoonfamilie, heel eenvoudig, maar door de warmte zo ontzettend mooi.

Verder zit er qua werk wel iets te broeden, maar zou ik zelfverzekerder moeten zijn en stappen durven nemen. Dat is toch ook wel een droom van me, dat ik durf te gaan voor hetgeen waar ik goed in ben.

En ja, verder wil ik gewoon lekker genieten. Veel reizen, mooie plekken zien, mooie foto's maken. Eigenlijk zoals ik dus al deed :wink:

Offline
Berichten: 377

Toen ik na alle behandelingen was opgeknapt, wilde ik graag met mijn gezin naar Eurodisney.
Ondertussen zijn we er 2x geweest.

Mijn moeder en zus zaten ten tijden van mijn diagnose in Italië.
Hun reis was verziekt.
Ik heb gezegd de reis mét hun over te doen, als het beter met me zou gaan.
Anderhalf jaar later hebben we de reis met zijn 3-en opnieuw gemaakt.
Ik heb aan de voet van de Vesuvius gebeden en gehuild, zoals mijn moeder en zusje dat destijds hadden gedaan.

Hubbie wilde graag 1x met de kids gevlogen hebben, dit hadden ze tot zijn diagnose nog nooit gedaan.
Hij was in september geopereerd, in de herfstvakantie zijn we naar Mallorca gevlogen.

Verder wil ik graag onze beide kinderen hun diploma zien halen, en wil ik graag erg oud worden, met mijn hubbie.
En lekker ieder jaar naar Zuid-Frankrijk, dat is elke keer weer een feest.

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Leuk, Marina, heel leuk......

Maar eh.... hoe zit het nou met de Jackpot Postcodeloterij? Is die bij jullie gevallen :lol: ??????????

Offline
Berichten: 916

Die valt toch pas op oudejaarsavond :roll: Nee dus, niet hier

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

MarinaB schreef:
Die valt toch pas op oudejaarsavond :roll: Nee dus, niet hier

Nee, dat is de Staatsloterij. Niks gemerkt van de Postcodeloterij????

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Om het offtopic gaan maar even af te sluiten ;-)
Die is in het rijke deel van den Haag gevallen. Daar woont Marina niet helaas ;-)

Geld maakt niet gelukkig maar een groot deel van de dromen hier kosten wel geld :lol:

Offline
Berichten: 797

MarinaB schreef:
Het is gelukt [dans] Ik heb dus de 1e letter van mijn meiden op mijn arm staan [dans]

FOTOOOOOOOOOOOOO :D

Offline
Berichten: 2277

marieta schreef:
MarinaB schreef:
Het is gelukt [dans] Ik heb dus de 1e letter van mijn meiden op mijn arm staan [dans]

FOTOOOOOOOOOOOOO :D

En die plaatst ze dan in haar eigen hoekje! :-w

Offline
Berichten: 2277

Een reis naar Zuid-Afrika, een eigen huis een andere baan....
veel Amazones leven hun dromen.

Welke dromen stel jij niet langer uit?
Of welke dromen heb je al uitgevoerd in middels?

Het lijkt me leuk hier te lezen wat jullie met je dromen doen.

Offline
Berichten: 916

:shock: :-k #-o Wat ben je aan het modderen Marielle [grinnik]

Die foto komt misschien nog wel en anders zien jullie hem de 17e :wink:

afbeelding van mirenstijn
Berichten: 143

Ik heb er ook nog wel een paar... Ik wilde, als de jongens groot genoeg zouden zijn dat ze het zich later kunnen herinneren, met m'n gezin naar Eurodisney. Huppelend met z'n vieren over Main Street, ik word zelf weer kind als ik daar ben. Na een jaar slikken dat we niet met z'n vieren gaan heb ik mezelf er over heen gezet en een balletje opgegooid bij m'n beste vriendin. Met haar gezin gingen we vroeger altijd op vakantie... En in februari gaan we, haar gezin en ik met m'n jongens. We hebben de papa van m'n jongens nog voorgesteld om mee te gaan maar hij heeft geweigerd. Ik wilde het heel graag, voor de jongens, dat ze, als ik er niet meer ben, met hem herinneringen om kunnen halen. Maar gelukkig kunnen ze dat dan ook met m'n beste vriendin. En ik wil het NU, nu ik fit ben en kan huppelen met m'n jongens, energie genoeg heb om de hele dag door dat park te struinen, NU dus!

Ik wilde ook een nieuwe keuken, al was het financieel een heel gedoe. Maar hij is er, hij is af en ik geniet er elke dag van! Nu de slaapkamer nog, blijft zo'n vertrek waar ik tegen aan blijf hikken.... Vanwege de herinneringen. Maar ook vanwege de praktische dingen, bed moet uit elkaar, een week in de rotzooi en ik weet nog niet eens wat ik voor kleuren wil?!!

Maar ik droom natuurlijk ook dat m'n mannen groot zijn, dat het van die lange kerels zijn die een kop boven me uitsteken, dat ze 't huis uit gaan, trouwen, kinderen krijgen en oma vragen of ze de kleine een nachtje mogen brengen omdat ze even willen bijslapen.

Dromen genoeg dus.... Maar ik leef vooral bij de dag!

Offline
Berichten: 1175

Ik heb eigenlijk geen dromen die niet meer uitgesteld kunnen worden
behalve de droom (wens) dat ik oma wil worden en nog veel meer :D

wel heb ik mijn zin doorgezet om de woonkamer helemaal te veranderen van donker eiken duurzame meubelen weg te doen en veel goedkopere (moest wel want de hele woonkamer moest :wink: ) strakke moderne meubels

en het bankstel zit voor geen meter hahahaha maar ik geniet elke dag van mijn mooie woonkamer

Offline
Berichten: 788

Erica schreef:
en het bankstel zit voor geen meter hahahaha maar ik geniet elke dag van mijn mooie woonkamer

Hahaha Erica, herkenbaar.
Toen ik net gescheiden was en mijn eigen huisje kreeg had ik mijn zinnen gezet op een stoffen bank licht van kleur. En dat met een kind van 5 ?!?
Ik had mijn zin doorgezet, me regelmatig geergerd aan de vlekken die er opkwamen en er niet meer uitgingen, maar vooral heel erg genoten van mijn eigen keus.

Ik heb trouwens nog een wens, die ik al heel lang heb en waarvan ik eigenlijk denk dat ie niet uit gaat komen, maar het is zo lekker om daar over te dromen.
Ik zou heel graag de elfstedentocht willen rijden :D
Maar ik doe te weinig moeite om een goeie conditie op te bouwen, dat mocht het ijs dik genoeg zijn ik gelijk in de startblokken sta.
Maarrrrrr ... ik blijf lekker dromen.
En gisteren heeft Harm beloofd dat, mocht het ooit gebeuren, hij bij de finish zal staan (en dat is heel wat voor hem, want hij heeft echt een bloedhekel aan de kou).

Offline
Berichten: 104

Volgende week is je kans, heb je je al ingeschreven??
Anders kan je ook nog een keertje de alternatieve schaatsen op de Weisensee.

Offline
Berichten: 29

odje schreef:
[Ik heb trouwens nog een wens, die ik al heel lang heb en waarvan ik eigenlijk denk dat ie niet uit gaat komen, maar het is zo lekker om daar over te dromen.
Ik zou heel graag de elfstedentocht willen rijden :D

Als je officieel de Elfstedentocht wilt rijden, moet je lid worden van de Elfstedenvereniging. Jaarlijks wordt er dan begin december geloot. Alleen als je bent ingeloot en er wordt die winter een Elfstedentocht georganiseerd, mag je meedoen. Mijn zus is dit jaar ingeloot, dus ze hoopt dat de tocht eindelijk weer eens doorgaat.
Het laatste jaar dat je mee kon doen zonder lid te zijn, was 1985. Toen heb ik hem dus gereden, was een fantastische belevenis. In 1997 heb ik hem nogmaals gereden, maar wel als zwartrijder, en ook niet de hele route. Manlief was ingeloot en ik heb me toen vanaf ons logeeradres in Balk bij hem gevoegd.

Dus Odje, word lid van de Elfstedenvereniging en je hebt de eerste stap van je droom gezet :).

Dat brengt me gelijk op de droom die ik al heel lang heb, namelijk een marathon lopen. Dan heb ik de drie sportieve uitdagingen gehaald die in mijn familie een doel zijn:
- Elfstedentocht schaatsen
- La Marmotte fietsen
- Een marathon lopen

Mijn zus heeft een marathon gelopen en de Marmotte gefietst.
Mijn broer heeft een marathon gelopen en de Elfstedentocht geschaatst.
Ik heb de Elfstedentocht geschaatst en de Marmotte gefietst.
We hebben het er al jaren over wie van ons als eerste alle drie de uitdagingen volbrengt. Mijn zus duimt dus extra hard dat de Elfstedentocht doorgaat.

Offline
Berichten: 4267

Zó wat een sportieve familie!

Pagina's