Mijn vriendin Daantjuh06

9 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 4
Mijn vriendin Daantjuh06

Goeiemiddag allemaal,

Ik zal me even heel kort voorstellen ben natasja ben 35 getrouwd met een schat van een vent en heb een zoontje van 8 Mika.
Mijn vriendin zit hier ook op het forum, en heeft maandag gehoord dat ze weer borstkanker heeft.
Waarom ik hier ben? Ik denk een beetje lotgenoten contact ervaring van anderen horen hoe die ermee omgaan met iemand in hun omgeving die dat ook heeft.

Daan is voor mij niet zomaar een vriendin maar echt me maatje, we kunnen alles gelukkig samen delen lief en leed. Ondanks dat we mekaar een kleine 2 jaar pas kennen voelt het alsof het al veel langer is, en tuurlijk hoop ik dat we er nog minimaal 25 jaar bij krijgen.
En ze weet ik knok met haar mee, huil met haar mee en vecht met haar mee tot het einde waar en wanneer dat ook is.

Lieve daan Ik ben er voor je [kiss]

Liefs Natasja

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Hoi Natasje, goed dat je je hier aanmeldt.... Daantjuh meldde het zelf ook al. Weer borstkanker..... Opnieuw in haar borst of zit het ook op andere plekken? Wat een narigheid....

Cat
Offline
Berichten: 666

Wat een naar nieuws hè van Daan, dat zal voor jou als vriendin ook schrikken zijn geweest. Maar super dat je haar hier ook komt steunen, dat is pas een echte vriendschap. En natuurlijk kun jij hier ook lekker van je afschrijven.

Offline
Berichten: 4

Naar nieuws was het zeker even. Maar we zijn wel heel erg opgelucht dat ze verder geen uitzaaingen heeft.
Ik heb haar ook aangeboden mocht ze een keer een ander gezicht mee willen hebben naar de chemos ze me mag vragen en dat vond ze wel heel fijn.
Ik heb haar in ieder geval belooft om keihard met haar mee te vechten maar moest ook beloven om mezelf in de gaten te houden aangezien ik zelf Diabetes heb en behandelt wordt met een insulinepomp. En ondanks dat die schat dan zelf zo ziek is maakt ze zich ook nog zorgen om mij.
We zijn vanmorgen in ieder geval nog even heerljik samen wezen genieten van de paardjes en heeft ze nog even heerlijk kunnen rijden.
En we hebben ook afgesproken dat mocht ze eventjes naar de paardjes willen tijdens de chemo ze het maar hoeft te zeggen en we gaan even al zal ik een rolstoel voor haar mee moeten slepen en me de rambam moeten trekken maakt me niks uit, ik heb het met heel heel veel liefde voor haar over.

Voor nu ga ik je weer verlaten en heerlijk slapen.
Ben zelf ook een beetje moe.

Groetjes Natasja en alvast een fijn weekend.

Cat
Offline
Berichten: 666

Wat bofffen jullie met zo'n mooie vriendschap!

Offline
Berichten: 4

Ja, boffen is het zeker. We weten allebei heel goed wat een chronische ziekte inhoud en op de een of andere manier iis dat ook onze klik. En daar komt bij dat van ons allebei de vader al is overleden.
Ben heel benieuwd hoe het morgen in amsterdam gaat en wat ze daar zeggen.

Groetjes Natasja

Offline
Berichten: 4

GIsteravond even bij der geweest. En we hebben even samen gehuild en gekletst. Wij hebben niet veel woorden nodig als we samen zijn. Soms zijn we net een verliefd stelletje we kijken mekaar aan en weten precies hoe we ons voelen. En dat is wel fijn. Wij hebben geen woorden nodig om te zien dat we allebei even een knuffel nodig hebben. Vanmiddag heeft ze even een heerlijke afleiding want dan komt haar lieve kleine ventje (mijn zoontje van 8 ) even een boterham bij haar eten.
Die afleiding is wel even fijn voor der vooral ook omdat hij wel weet dat ze ziek is maar niet weet hoe de vork nu precies in de steel zit daar is hij nog te klein voor . En hoe moet je hem vertellen dat daan niet meer beter kan worden? Voorlopig vertellen we hem niet dat daan ongeneeselijk ziek is hij weet wel dat ze weer ziek is en dat ze vrijdag met de behandeling gaan beginnen.
En dames willen jullie even voor me mee duimen want ik doe op hyves mee aan de actie van Dyanne beekman om samen met een vriendin kans te maken een gezellig dagje metamorfose en ik hoop zo dat ik dat win met daan.
Lekker even gewoon meiden onder mekaar en lol hebben. Zullen we anders ook wel doen met onze kaart avonden.

Offline
Berichten: 239

Lieve, lieve mamamika,

Wat een lieve vriendin ben jij zeg!
Wat zou dat een mooie verrassing voor haar zijn!
Ik ga mee helpen duimen!
Heel veel liefs en een dikke knuffel van Corine [troost]

Offline
Berichten: 150

ik duim ook mee!
[troost]