Rouwhoekje Inkyaquamama

20 berichten / 0 nieuw
afbeelding van inkyaquamama
Berichten: 210
Rouwhoekje Inkyaquamama

Op verzoek van Ingrid plaats ik dit bericht. (ik ben ex Stoere Leeuw en heb haar inloggegevens gekregen).

Ingrid is vanmiddag rustig overleden - ze heeft zelf de tekst gemaakt die haar zoon me moest sturen. Geheel op zijn Ingrids - de dirigent zelfs tot na de laatste snik.

Ik heb haar maar een jaar gekend maar de vriendschap was heel bijzonder en dierbaar en open. De gesprekken waren lang en bijzonder, per telefoon. Laatste gesprek was 5 kwartier. Een heel mooi gesprek wat ik koester.

Eigenlijk heb ik haar maar één keer overstuur aan de lijn gehad. Dat was toen ze de pedicure had afgebeld, 3 weken geleden. Op de één of andere manier drong het toen pas echt tot haar door dat het einde nabij was. Ook ik hield het toen niet droog - wat niet erg is. Samen huilen en samen lachen.

Maar ze herpakte zich en ondanks de crisis 2 weken voor vandaag, maakte ze nog van de dagen wat ervan te maken was. Met alle toeters en bellen die ze meesleepte, zuurstof, morfinepomp en een vaste lijn voor allerlei medicatie.

Lieve Ingrid bedankt voor je vertrouwen - het ga je goed over de regenboog. Ik wens zoon, pleegzoon en moeder en andere geliefden heel veel sterkte toe.

 

 

Offline
Berichten: 156

Rust zacht Ingrid.... 

Veel sterkte voor haar dierbaren! 

Offline
Berichten: 61

Sterkte voor de familie en de andere Amazones !

Offline
Berichten: 43

Wat fijn en bijzonder stoere leeuw dat je zoveel voor Ingrid hebt kunnen betekenen. Ik kreeg de indruk dat ze vrij eenzaam was. Het lijkt me soms zo belangrijk dat er iemand is met een luisterend oor zonder opdringerig te zijn met een eigen mening! Ik kreeg de indruk dat jij zeker zo iemand bent stoere leeuw. Ik denk ook dat jij daardoor ook zo gemist wordt hier. Maar niemand kan voelen wat jij voelt en zeker ook op dit forum is vast veel veranderd,maar waar niet zou ik zeggen? De wereld is veel vluchtiger geworden en dat uit zich ook in (het gebrek aan goede) communicatie manieren. Maar het blijft natuurlijk gewoon jouw keuze! Ik wens jou in ieder geval alle goede dingen die het leven aan jou te bieden heeft!

 

 

Offline
Berichten: 316

Lieve Ingrid! Eindelijk de rust waar je zo erg naar verlangde. Jij leerde mij dat de dood soms een uitkomst is. Mijn kaarsje heb ik vandaag voor jou gebrand. 

Heel veel sterkte voor haar dierbaren! 

Offline
Berichten: 493

Rust zacht Ingrid. Mijn kaarsje brandde ook vandaag voor jou. Dat was fijn om te kunnen doen.

Veel sterkte voor alle dierbaren, en Stoere Leeuw, heel veel sterkte met het verlies van je goede vriendin. Fijn dat jij degene bent die ons informeert.

heart

Offline
Berichten: 334

Wat fijn stoere leeuw dat je zoveel voor haar hebt kunnen betekenen, en dat je het hier even komt vertellen. Ik heb veel bewondering voor Ingrid's invulling van de laatste fase. Sterkte voor de familie en voor jou ook natuurlijk. 

Liefs, Linda

afbeelding van albertinah
Offline
Berichten: 14

Rust zacht Ingrid en heel veel sterkte gewenst voor alle familie, vrienden/kennisen 

Offline
Berichten: 171

Hoop dat het goed is aan de overkant. Sterkte voor de nabestaanden.

 

Offline
Berichten: 206

Ik hoop dat Inky en Dopey elkaar gevonden hebben aan de andere kant, ergens in de cloud. Alle nabestaanden veel sterkte. We zullen haar missen.

Offline
Berichten: 187

Inky, ik vond je een gek, tof, eigenzinnig en stoer wijf, al kende ik je niet persoonlijk. Hoop dat de overgang rustig is verlopen. Heel veel sterkte aan de nabestaanden.

Offline
Berichten: 43

Rust zacht Inky en heel veel sterkte voor de nabestaanden...

Offline
Berichten: 766

Rust zacht, Inky...

Offline
Berichten: 127

Rust zacht, Inky. Fijn dat je de regie in eigen hand heb kunnen houden tot je laatste adem. Veel sterkte voor degene die je lief had.

Offline
Berichten: 104

heart

Veel sterkte voor de nabestaanden van Ingrid.

Offline
Berichten: 316

Het is hier stil zonder jou..... 

Offline
Berichten: 88

Vandaag ga ik een taartje halen om Ingrid haar geboortedag te vieren. Ja vandaag zou ze jarig geweest zijn - 50 jaar zou ze worden. Maar die 5 aan het begin, die heeft ze net niet gehaald.

En vanavond toosten met een cola-rum. Dat was wat ze gewild zou hebben - vier het leven en de geboortedag.

Proost Ingrid - op jou!

Offline
Berichten: 206

Wat fijn stoere leeuw dat je haar leven hebt gevierd. Net geen 50...Ik heb ook altijd gedacht, als ik de 50 maar haal.  

Offline
Berichten: 316

Ingrid heeft ergens op de site geschreven dat ze zo graag de 50 wilde halen. Volgens mij toen ze net gediagnosticeerd was met de uitzaaiingen. Jammer dat het niet zo heeft mogen zijn! 

Offline
Berichten: 156

Ja ze was er zo dicht bij!